Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim kuşkulandığım konu acaba nişanlısı sevgiliklerinin daha ikinci haftasında bu soruyu sormuş ya otururmusun diye eger bizimki kabul etmeseydi devam edecek mıydı merak içindeyim
Ben sana söyleyeyim tabiikide Etmeyecekti annesine bu kadar düskün olan evlendikten sonra dahi ondan ayrilmayan bu ana kuzusu tipleri anneleri icin herseyi göze alirlar.. Ne var yani hayir derse baska birini bulurum düsüncesindedirler bu kadar basit. Ya ikna etsin ayri ev icin yada vazgecsin gercekten sevgi biyere kadar!! kabul etmesin kesinlikle
Ben sana söyleyeyim tabiikide Etmeyecekti annesine bu kadar düskün olan evlendikten sonra dahi ondan ayrilmayan bu ana kuzusu tipleri anneleri icin herseyi göze alirlar.. Ne var yani hayir derse baska birini bulurum düsüncesindedirler bu kadar basit. Ya ikna etsin ayri ev icin yada vazgecsin gercekten sevgi biyere kadar!! kabul etmesin kesinlikle