- 29 Ocak 2019
- 367
- 778
- 18
- 31
Hayırlı akşamlar güzel hanımlar öncelikle çok fazla mesaj biriktiği için tek tek yazmadım son durumu merak edenler olmuş. Bir kaç arkadaş bilip bilmeden bakireligini koruyup herşeyi yaşamış olabilir tarzı şeyler yazmış ben onları önce insanlığa davet ediyorum. Tanımadığınız insanın hakkına bu kadar kolay girmeyin. Kuzenimle enişte buluştular bende gittim ayrı masada oturdum. Kuzenim ben zaten sana söylemiştim durumu 3 yıl konuştuğum biri olduğunu sende bana tamam demiştin demiş. Tabiki 3 sene içinde elini tuttum gezdikte demiş. 28 yaşında bir erkek olarak zaten senin bunları tahmin etmen gerekir demis. Fotoğraf meselesi leke meselesini size anlattığım gibi anlatmış. Ben sana ispat edemem belki demiş ama sende inanmazsan zaten bu ilişki yürümez demiş. Eniştede benim güvenim kırıldı içimde sana karşı şüphe kalacak demiş. Kuzenimde artık bu ilişki yürümez deyip bitirmek istediğini söyledi. Enişte beyde ben bitirmiyorum da sen mi bitiriyorsun demiş. Ailene ne diyeceksin demiş. Kuzenimde benim alnim açık sen düşünme demiş. Ayrıca eski sevgiliyi de savcılığa vereceğini söylemiş.