Kuzenim ve sevgilisi. Yardım etmemiz gerekiyor.

buna kuzeniniz karar vermeli ..
siz değil ..

Kuzenin neyi affedicekmis anlamadim. Ona mi kalmis kizin vajinasinin hesabi?

Kiz da durust davranmamis ki. Nisanlim vardi sadece 3 kere yaptik. Yalanin dik alasi. Klasik.

Esimden biliyorum bunu. Bi kizla boyle sevgili olcak gibi oldu mu konu cinsellige gelince hemen boyle derlermis :) biz daha ilk gunden sevistik. Adam bana tek soru sormadi ve hep ciddi ilerledi iliskimiz.

Kızı tebrik etmek lazım. Bu zamanda o kadar imkan elinin altındayken dürüst olmayı seçmiş.

Kuzenin konusunda endişelerim var. Eğer kafaya takıp bunu size kadar taşıdıysa ilerde sorun edecek demektir bence. Sorun etmeyecek olan adam hiç kimseye söylemeden üzerini kapatırdı bu konunun.

Kızın dürüst davranması güzel.
Kuzenin bir erkek olarak kimseyle birlikte olmadıysa kızda da bekaret aramak hakkıdır.
Eğer şimdi sorun etmeyip ilerde bir şekilde kafaya takacaksa hiç umutlandırmasın kızı da.

Kuzeninizin yerinde olsam o kızla evlenirdim. Dürüstlük bekaretten daha önemli.

Kuzenizin affedecegi bir sey yok ortada. Once bastan ona aciklik getirelim. Kuzeninizin sadece kabul edip edemeyecegi seyler var. ona da ancak o karar verebilir. Ilerde sikinti olursa da kuzeninizden cok kiz uzulur. Basina kakilacak ayrilma durumunda durumu aileye aktarilacak o. Bence kuzeniniz cok iyi dusunup kendisi karar vermeli.

kız sırf zarım bozulmasın diye sürtünmemiş, zarı diktirmemiş, yalan söylememiş.bu kızdan zarar gelmez.kuzenin sürekli önüne getirmiycek hazmedicekse kabul etsin.

Erken bosaliyorsun ve kiz arkadasin eski sevgilisiyle birlikte olmus. Erkek uyesin kesin. Biz neler gorduk burda. Seni kazene havale ediyorum.

Valla ben hic dürüst olduğunu düşünmüyorum. Biriyle ilişki yaşıyorsun karşılıklı zevk aliyorsun.sonra ayriliyorsun beni kandırdı diyorsun.ya nasıl kandiracak tecavüz etmemis karşılıklı sevisilmis yürümemis bitmiş. Sonra karşısına biri cikinca kandirildim diye kendini temize çekmeye çalış. Asıl dürüstlük sevdim birlikte oldum ama bitti deyip arkasinda durmaktir.

Bravo kıza evlilik dışı ilişki yaşamasını tasvip etmesem de dürüstlüğünü taktir ettim,
ne insanlar var herşeyi yaşayıp ta diktirip sanki hiç el değmemiş rolü yapan,
ve yahut kızlığını koruyup ta her türlüsünü yaşayan(onu da kk sayesinde öğrendim)
dürüst insandan zarar gelmez kuzenin seviyorsa bırakmasın evlensin

çok üzüldüm bu konuyu okuyunca hemde bir kadının böyle düşünmesi yani buna göre tecavüze ugrayan kadın bakire olmadıgı için hayat boyu yalnız kalmalı öylemi? hem ters ilişkiyi yıllarca yaşayıp bakireyim diye kandıranlardan degil hem bakirelik nedir yani eger en ufak şüphesi var ise kızcagızın hayatını mahfetmesin 27 yaşında bakirim diyen bir erkekte ancak sizi kandırır ben o kızın alnından öperim helal olsun inş. çok mutlu olacagı bir adamla evlenir sizin gibi düşünen bir ailede yaşamaz zaten size anlatması büyük hata 27 yaşındaki adam ne yapacagına karar veremeyor ise zaten kzı rahat bıraksın

Karşısında dürüst bir insan olduğu için sevinmeli kuzeniniz. Eğer ilerde bunu kızın yüzüne vurmayacaksa elbette ki devam etsinler. İnsanoğluyuz biz. Hangimizin başına ne geleceği, kimin ne yaşayacağı belli mi?

burda neler görüyoruz kızlık zarı dikimi için doktor arıyor kızlarımız.. kuzeninin sevgilisi dürüst kızmış böyle yöntemlere başvurmadan açıklamış yasadığını.

Bir topik gördüm gözlerim açık kaldı binlercesi varmış meğer yaptıklarını da gayet normal görüyorlar,
evleneceğim insanı nasıl kandırırım diye yana yana çare arıyorlar,o insanlara bakınca dürüstmüş önemli olan da bu

Onu kim kaybetmiş de türkiye şartlarında biz bulucaz. Bakire değilim diyerek dürüst olmuş mu olmuş. Daha ne isteyelim.

en azından zarını diktirmemiş, adam gibi söylemiş.. aferin kıza...
kuzeninize söyleyin, bu dünyanın sonu değil... cinsellik öcü değil...
kız da zaten kahrolmuş.. yazık, destek almış o kadar...
bir zar parçası yüzünden harcanır mı bu güzel ilişki ?
dul kadınlara da toplumda inanılmaz bir bakış açsıı var...
hiç normal değil böyle şeyler..
bu adama güzelce anlatın...
kendi kızı da yapabilir aynı şeyi..
sırf böyle bir şey yüzünden silebilir mi kızını..
evlenmeyi düşündüğü bir kişi için böyle bir yanılgıya düşmesi garip..
size anlatması da... bir ton kişiye anlatmaya gerek yok, böyle şeyler akrabalara söylenmez
eşler arasında halleder... özel şeyler sonuçta...
neyse .. dediğim gibi...

Onu kim kaybetmiş de türkiye şartlarında biz bulucaz. Bakire değilim diyerek dürüst olmuş mu olmuş. Daha ne isteyelim.
Çok güldüm . O ne abartmış ya . Sevdim seviştim diyecekmiş nişanlısınaaa.. Kimler geldi kimler geçtiii .. Hiçbiri senin kadar sevilmediii ..

Kızın dürüstlüğü şu zamanda zor bulunur.
Eğer birbirlerini yeterince seviyorlarsa olur , neden olmasın ?
Ben yerinde olsam kuzenine bunları söylerdim.
Kız hiç söylemeyip diktiredebilirdi

Durust olmasi guzel birsey. Adet gununde iliskiye girmek yada zar diktirmek gibi entrikalara girisseydi nereden haberi olacakti? Kabullenmeyecek birsey yok bence ama simdi tamam deyip sonra da sindiremeyip kiza yine bir darbe vurulmasin.

kuzeniniz nasıl olupta size böyle bişey anlatmış ve kuzeninizde ilşkiye hiç girmemiş bunada rahtlıkla anlatmış.konu gerçekse o kız sizden kat kat daha ahlaklı konuya ahlak açısından bakıyorsanız tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…