Pardon ama o derken sanirim benden bahsediyorsunuz.Çok güldüm . O ne abartmış ya . Sevdim seviştim diyecekmiş nişanlısınaaa.. Kimler geldi kimler geçtiii .. Hiçbiri senin kadar sevilmediii ..
oldukça yüce gönüllüymüş kuzeniniz, affedecekmiş sağolsun
seviştin ama seni affediyorum... bi daha olmasın
söylediklerin doğru . Olması gereken hemfikiriz .. Ama olay yeri türkiye burada insanlar drama seviyor , mağduru seviyor !senin söylediklerine gülmedim , olayı bizim komşuya akrabalara uyarlayınca verecekleri tepkiye güldüm . Dürüstlüğüm yüzünden tecrit edilmiş biri olarak bu ülkede dürüst gerçekçi insanların nasıl cezalandırıldığını yaşadım ben .. Lafta herşey mümkün . Reelde öyle değil . Onun içinmi rumuzla yazıyorsun .. Öyle çk dürüstsen koy isminiPardon ama o derken sanirim benden bahsediyorsunuz.
çok mu güldünüz çok mu komiğinize gitti.yazdığımı nerenizle okudunuz.
benim takıldığım söz kandırıldım lafı anladınız mı
insanlar bir ilişkiyi karşılıklı yaşar ve bunun arkasında durulmalı benim mantığıma değerlerime göre
ilişkiyi yaşayıpta sonra karşı tarafa suç atılmaz.bir ilişki iki kişi tarafından yaşanır tecavüz olmadığı sürece.
bakire olmadığını gizlememesi dürüstlük evet ama beni kandırdı demesi acizlik.
bir şeyler yaşadık ve bitti demesi gerekirdi.karşı tarafı inandırmak için bir sebebi yok sonuçta yaşandı mı yaşandı nokta
ne kadar nezaketten uzaksınız ya. burada problemlerimiz olduğu için kayıt olduk dimi. Yardımcı olan arkadaşlar ne güzel yorumlarını yapıp gidiyor. Hepsine ayrı ayrı tşk ederim. Ama siz neden böyle gereksiz ithamlarda bulunuyorsunuz. Hayır yalan olsa ne geçecek elime bir düşünün. Dürüst olmadığımı düşünüyorsanız lütfen yorum yapmayın.Diger konun burda tutunamadi. Hemen yine konu acmissin? Hem de konu yine cinsellik...
S
söylediklerin doğru . Olması gereken hemfikiriz .. Ama olay yeri türkiye burada insanlar drama seviyor , mağduru seviyor !senin söylediklerine gülmedim , olayı bizim komşuya akrabalara uyarlayınca verecekleri tepkiye güldüm . Dürüstlüğüm yüzünden tecrit edilmiş biri olarak bu ülkede dürüst gerçekçi insanların nasıl cezalandırıldığını yaşadım ben .. Lafta herşey mümkün . Reelde öyle değil . Onun içinmi rumuzla yazıyorsun .. Öyle çk dürüstsen koy ismini
Dürüst olunması gerektiğinin savunucusu olduğunuz için koyun dedim .
neden ismimi koyayım
o kız benmiyim yoksa aman allahım kandırıldımmmmmmmmm
offf ne alaka şimdi yaDürüst olunması gerektiğinin savunucusu olduğunuz için koyun dedim .
İlginc...
Siz neden ve nasil destek olacaksiniz?
Bu iki kisinin mahremi, sizinle ne ilgisi var?
Birebir icinde olup da bir arkadasim, kuzenim vs diye konuyu acmis olmanizi umuyorum.
Yoksa bir insan kuzeninin hayatindaki insanin bakire olmamasina neden yorum yapsin ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?