Kuzenim ve sevgilisi. Yardım etmemiz gerekiyor.

afedersiniz ama kuzeniniz nasil bir insanda gelip bunu size anlatmis
hey Allahim yaaaa
hic normal degil bu
benim esimin abisinin hanimi bakire degilmis evlendigi zaman
bunu 20 sene sonra ben bile biliyorum
ne alaka ne gereksiz ne sacma ne manyaksa
esimin abisi icin diyorum
sen bunu ailene niye anlatiyorsun
hayret yaaa

Çok güldüm . O ne abartmış ya . Sevdim seviştim diyecekmiş nişanlısınaaa.. Kimler geldi kimler geçtiii .. Hiçbiri senin kadar sevilmediii ..
Pardon ama o derken sanirim benden bahsediyorsunuz.
çok mu güldünüz çok mu komiğinize gitti.yazdığımı nerenizle okudunuz.
benim takıldığım söz kandırıldım lafı anladınız mı
insanlar bir ilişkiyi karşılıklı yaşar ve bunun arkasında durulmalı benim mantığıma değerlerime göre
ilişkiyi yaşayıpta sonra karşı tarafa suç atılmaz.bir ilişki iki kişi tarafından yaşanır tecavüz olmadığı sürece.
bakire olmadığını gizlememesi dürüstlük evet ama beni kandırdı demesi acizlik.
bir şeyler yaşadık ve bitti demesi gerekirdi.karşı tarafı inandırmak için bir sebebi yok sonuçta yaşandı mı yaşandı nokta

ilerde sorun olur . Şimdi aşıkken çok farketmez , evlendiklerinde en ufak sorunda başına kakılır

Şu zamanda hala bunların tartışıldığına inanamıyorum.Cinsellik
çok kötü bir şeymiş gibi düşünülüyor hala. Bu ülkenin şartları için
konuşacak olursa kız gerçekten de birçok kızın yapamayacağı bir şekilde kuzeninize anlatmış.Ama
yukarıda da bir arkadaşın dediği gibi "KANDIRILDIM." demesi beni üzüyor bu kızlarımızın... Kimse zorla bir şey yapmamış,istemiş ve beraber olmuş bu kadar basit..

S
söylediklerin doğru . Olması gereken hemfikiriz .. Ama olay yeri türkiye burada insanlar drama seviyor , mağduru seviyor !senin söylediklerine gülmedim , olayı bizim komşuya akrabalara uyarlayınca verecekleri tepkiye güldüm . Dürüstlüğüm yüzünden tecrit edilmiş biri olarak bu ülkede dürüst gerçekçi insanların nasıl cezalandırıldığını yaşadım ben .. Lafta herşey mümkün . Reelde öyle değil . Onun içinmi rumuzla yazıyorsun .. Öyle çk dürüstsen koy ismini

Diger konun burda tutunamadi. Hemen yine konu acmissin? Hem de konu yine cinsellik...
ne kadar nezaketten uzaksınız ya. burada problemlerimiz olduğu için kayıt olduk dimi. Yardımcı olan arkadaşlar ne güzel yorumlarını yapıp gidiyor. Hepsine ayrı ayrı tşk ederim. Ama siz neden böyle gereksiz ithamlarda bulunuyorsunuz. Hayır yalan olsa ne geçecek elime bir düşünün. Dürüst olmadığımı düşünüyorsanız lütfen yorum yapmayın.

Bence bir süre bekleyin evlilik teklifi için, kızın dürüst davranışı ve geçmişte yaşanmış olması bence kabul edilebilir bir gerekçe! içini kemiren şey geçmezde içinde kabullenmezse vazgeçsin... Böylece sonradan pişman olacağı bir şeye girmemiş olur.. Eğer sorunun üstesinden gelmezse farklı bir sebepten ayrılsin kıza travma yaşatmadan temizce çıksın hayatından..

neden ismimi koyayım
o kız benmiyim yoksa aman allahım kandırıldımmmmmmmmm

Dürüst olunması gerektiğinin savunucusu olduğunuz için koyun dedim .
offf ne alaka şimdi ya
ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.çok saçma bir meydan okuma olmamış mı.
şimdi burda herkes rumuz kullanıyor dürüst olmakla ne alakası var.
konuyu nereye getirmişsiniz.
boşver saftirik sizinle aynı noktaya gelemeyeceğiz.

Acaba bir gün aile etrafınızdan biri sizi böyle bir konu için rahatsız ederse ki illa ki sizin sevip sayıp düşüncelerinize güvenen bir büyük olarak abla kardeş olarak yardım dileyen biri vardır, ne diyeceksiniz. Bana ne kendi problemin mi diyeceksin. Ya arkadaşlar samimi bulmayan yorum yapmasın madem gerçekten ya. Sanki hiç bir dert ortağınız yokmuş , hayatınız kusursuzmuş, herşeyi kendi başınıza çözebiliyormuş gibi davranmayın lütfen. Madem bu kadar basit bu problemler neden onca insan dert sıkıntı çekiyor. Bende biliyorum banane diyip kenara çekilmesini ama yardım etmek istedim işte.

Affetmek? Kız aldatmamış ki kuzenini. Geçmişte yaşadığı şey için niçin affedilmek zorunda? Cidden, ne alaka???

kuzenın sırf bı sacmasalak zar yuzunden bu kızdan vazgecmemelı ..

3-4 kereden fazla olmuştur o.
herneyse konu bu değil.kuzenine hiç ama hiç karışmayın bence.
kendi kararlarını kendisi alsın tamamen koskoca 27 yasında adam.içini kemiren şey herneyse ikisi çözsünler.
yarın öbürgün suçlanmaktan,zan altında kalmaktan iyidir.

Kız söylemekle hata yapmış. Gereksiz bir dürüstlük yapmış bence. Erkek içimi kemiren bir şey var diyorsa şayet o ilişki zaten bitmiştir...

Bu arada önceki konunuzda kendi sevgilinizin de kimse ile beraber olmadığını yazmışsınız. Bu devirde böyle iki erkek bir aileye nasip olmaz bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…