Kuzenim...

Önce kuzeninize "nasıl görüşecektik sebepsiz yere engelledin ya?" diye aradığında söylemeliydiniz.

Annenize karşı kendinizi savunmalı onun yaptıklarını ve söylediklerini kısacası ikiyüzlülüğünü söylemeliydiniz.

Ardından kuzeni arayıp "sen beni nasıl anneme şikayet edersin? Yıllardır kendi kendine benimle süren bir mücadelen var. Her yaptığımı taklit ettin sesimi çıkarmadım. Engelledin sormadım. Aradın insan gibi konuşmayı beceremedin. Git tedavi ol. Annemle arama girmeye çalışma. Kendine başka rol model bul" diye çıkışmanız lazımdı.

Kendinizi kimseye karşı savunamamışsınız. Ben şiştim burada.

Üf aynı benim kuzenim gibi çok gıcık. Oda benim düğüne gelmişti sonra düğüne bir gün kala annemi ağlattı çok feci bir kavga çıktı. Otobüse atladı geri döndü düğüne kalmadı şimdi görüşmüyoruz annem ben eşim ve anneannem . Eşimle bizi çok üzdü ben onun düğününe asla gitmem. Sizde gitmeyin bu nedir böyle ya deli galiba

Düğüne gidin. En güzel ve özenli halinizle biraz dolaşın..

Sizim yerinizde olsam sahane bir gece elbisesi alir , sac makyaj yaptirir fistik gibi giderim o dugune , tum gece de kahkahalar atarak folasirim ortada ,madem hakkinizda konusulacak bari ne kadar guzel oldugunuz konusulsun , o da catlasin orta yerinden

Gidip muhatap olmayacaksınız, bu kadar basit. Birbirinize lafları sokup sokup Öyle karşılıklı göbek atmayın da

Şöyle diyim haklısınız tabi anlattıklarım yazdıklarım kadarıyla öyle gözükmüş ama ben annemle çok konuştum yaptıklarını anlattım bir bir. kuzenim bana küçüklüğümden beri küçümseyici davranıyordu ama annem görmedim duymadım edasıyla yaklaştı hep bana hiç oralı olmadı yani.öyle şey mi olur kuzenin o senin yanlış anlıyorsun gibi cevaplar verir anca. kuzenim annemi sürekli bi yerlere çağırır bi yerlere davet eder benden daha yakın resmen.evlenmeden önce kuzenimlede konuştum bak bu tavırların hoşuma gitmiyor falan anlattım diye tartışma çıktı sanki hakaret etmişim gibi tartışma çıkardı beni kendi aileme kötü gösterdi bak bana ne diyor beni çekemiyor kıskanıyor görün diye:)) o tartışmada babam beni savundu ama annem yine hiç oralı olmadı ondan sonrada dahada lafını açmadım zaten. dengesizliklerine alıştım evlendikten sonrada ne annemi ne kuzenimi takmaya çalıştım. bana mesaj attığında geçen gün "hah yine bişey olucak şimdi" diye düşündüm hatta öylede oldu valla.:)) ben iletişimi tamamen kesmek istiyorum ama akraba işte illa bir yerde karşıma çıkıcak illa görüşücem ne kadar istemesemde...
dün çok stres olmuştum ama gitmiycem sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…