Kuzenim daha dogrusu annemin kuzeni 23 yasında ben 17 baya iyi anlaşırız ve 20 güne yaklaşık bizde kalioruz istanbuldayiz onlar Gebze'de daha oncede de b bu kadardır evde yoktu zaten gelirkennde annemin israrlarıyla geldi oyle degil diyor ama bence oyle neyse sorun su ki ben banyodaydim neler oldu bilmiyorum annem kardeşlerime mı ne kızmış kuzenim de Merve yani ben banyodan çıktığımdan beri bir durgun sanki biraz da burukti ne oldu dedim bir sey yok diyor neyse yemeği yedik pirr ortadan kayboldu bizim ev iki katlı üst kata cikmis benin odamda kilitlemiş kapıyı ağlıyor 15 dkdir ne oldu diye soruyoruz bisey yok iyiyim diyor annem de dedi ki ben cocuklara kızdım üstüne alındı heralde falan ben de ilk annesini falan özledi diye
Dusundum çünkü cok gidicem diyordu annem resmen göndermiyordu neyse giyimden diye kapıyı açtırdım hemen baska odaya kilitledi kendini mosmor olmus ağlamktan hic böyle görmemiştim düşünüyorum ben mı kırdım diye ama bilmiyorum ki ben banyodaydim bunaldı heralde kizcagİz cok uzuldum ama simdi ya
( 23 yasında bir de yani . Artık ömrü billah bize gelmez heralde kotu bisey mı oldu cok merak ediyorum
( buraya da niye yazdım bilemedim 
Dusundum çünkü cok gidicem diyordu annem resmen göndermiyordu neyse giyimden diye kapıyı açtırdım hemen baska odaya kilitledi kendini mosmor olmus ağlamktan hic böyle görmemiştim düşünüyorum ben mı kırdım diye ama bilmiyorum ki ben banyodaydim bunaldı heralde kizcagİz cok uzuldum ama simdi ya

Son düzenleme: