• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimden fazla mı şey bekliyorum

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba,
Erkek arkadaşım olduğunu bayan kuzenimle sadece paylaşmıştım.Bi ara baya samimi olduk o ara çok şey paylaştık.Bende güvendim anlattim hatta sorun olduğunda bile akıl alıyordum.Oda bana anlatıyordu sorunlarını dertlesiyorduk.Kendisi evli.Genelde ben arıyordum.Sonra baktim ben aramasam hiç aramiyordu son zamanlarda.Bu sefer ondan bekledim o aramayinca bende aramadim.Yani neden böyle oluyor anlamıyorum.İnsanin yakın bildikleri bile uzaklasabiliyor.Gecen gün kızı nisanlandi yasi büyük benden kuzenimin.Uzun aradan sonra hayırlı olsun demek için aradim şehir dışında gidemedim.Konustuk o ara erkek arkadaşinla devam ediyor mu nasıl gidiyor diye sormasını beklerdim hiçbir şey sormadı.Sanki önceden hiçbir şey bilmiyormuş gibi davrandi.Bende keşke hiçbir şey paylasmasaydim dedim o an çok samimiydi.İnsanlar çok değişiyor siz olsanız ne düşünürdunuz

diğer konunda gördüm , oğlana güvenmiyor olabilir , kuzeninde suç yok. kötüleyip kötületip devam ediyorsan . niye kafasını şişirsin

Evet biraz sıktım galiba ama normalde de pek kimseyi aramayan birisi
Bende öyleyim.
Aramam pek kimseyi çünkü gün ancak kendime yetiyor.
Bir de aynı şeyleri dinlemek sıkıyor insanı. Mesela birkaç arkadaşım var.
Aynı olayı anlatıp anlatıp duruyorlar kafam almıyor. Yani bir olaya bir kere tavsiye verdikten sonra üstüne konuşma gereği duymuyorum. Kuzeninizde büyükmüş zaten kayınvalide bile olmuş, vakti yoktur kafası almıyordur.

Bende öyleyim.
Aramam pek kimseyi çünkü gün ancak kendime yetiyor.
Bir de aynı şeyleri dinlemek sıkıyor insanı. Mesela birkaç arkadaşım var.
Aynı olayı anlatıp anlatıp duruyorlar kafam almıyor. Yani bir olaya bir kere tavsiye verdikten sonra üstüne konuşma gereği duymuyorum. Kuzeninizde büyükmüş zaten kayınvalide bile olmuş, vakti yoktur kafası almıyordur.
Evet büyük benden sıkıldı tabi ama o kadar şey paylaştık arada arasaydi diyorum

Back
X