kuzenime aldığım çeyizlerimiz

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
44
merhaba kızlar ,
benim kuzenim 26 yaşında hem çalışıp hem üniv. okuyor ,kendi imkanları ile okulunu bitirmeye çalışıyor.mayısta düğünü olacak kısmetse ,bende ona bir abla olarak birkaç düğün hediyesi aldım ,henüz vermedim ama sizinde fikirlerinizi almak istiyorum ..sizce tercihlerim nasıl olmuş,acaba beğenirmi ?
bunlar yatak odası ve banyo için
nevresim takımları ,battaniye ,havlu seti,hepsi english home dan

bunlarda mutfak için
kahve fincanları ve kaseler english home ,diğer tencere ,yemek takımı kahvaltı takımı v.s olanlar karacadan

eklemediğim daha bir çok aksesuar türü şeyler var ,bunlar en gerekli olanlar diye düşündüm ,ha birde çatal bıçak seti var ama onun modelini hatırlamadığım için bulamadım netten jumbo onunda markası ..
daha alacaklarım var ,bornoz takımı mesela ,onu madamecoco dan almak istiyorum bakalım bir ara gitmem lazım
işte bunlar kızlar ,ha birde bernardonun çok tatlı pembeli filan pasta takımı su takımı var onları da aldım ..

Eklentiler

• $15491abb-0e14-49cf-a3a6-e42052ff636c.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 276
Son düzenleme:

hepsi çok güzel bence allah razı olsun kaliteli duruyorlar

salon mobilyası alındı ,bunlarda salona uygun birkaç akseuar ,bunları beraber seçtik
home sweet home dan

birde salon takımına uygun 6 parça örtü seti aldık ,bir runner ,bir masa örtüsü ,4 parça da sehpa örtüsü formunda ..

Son düzenleme:
valla senin gibi akraba herkese lazım:) neredeyse evini düzmüşsün kuzeninin hepside birbirinden güzel ve kaliteli çok şık seçimler olmuş güle güle kullansın inş

Bu arada kuzeninde çok çok şanslı bunun farkındadır umarım :)

benim kardeşim yok ,onunda ablası yok ,abla-kardeş gibi büyüdük zaten ,ona herşeyim feda olsun ,yatak odası mobilyasını kız tarafı alır ya ,onuda almayı düşünüyorum ,kısmet bakalım :)

Valla süper bir kuzenmişsin, ben büyük akrabalardan bile bunun binde birini beklemezken çok etkilendim tebrikler gerçekten :)

ne yalan söyliyim ,kendi evime alıyormuş kadar mutlu olduğum bir gerçek .
ben evleneli 8 yıl oldu ,herşeyimi çalışıp kendim yaptım,
tabi ailemin katkısını da göz ardı edemem ,hiçbirşeyim eksik değildi ,
istiyorum ki kardeşiminde eksik olmasın oda mutlu bir gelin olsun ,mutlu bir yuva kursun ..
malesef amcamla yengem çok önemsemiyorlar ,yani yengem elinden geldiğince dantel filan örüyor ama onlar artık pek bir işe yaramıyor yani..
kuzen bana demiştiki abla evlenirken senden akıl alıcam ,senle beraber seçicem herşeyimi demişti ,öyle de yapıyoruz bakalım ..ben gerçi birçok şeyi ona sormadan aldım ama beğenir muhakkak ,zevkime güvenir yani..

canım ya hepsi harikaaa
ve nerde senin gibi bir kuzen kuzeni bırak annem almıyor bana valla

çok düşünceli bir kuzensin.. allah kuzenide seni de mutlu etsin. seçimlerin çok güzel. iyi günlerde kullansın inşallah

kuzeniniz ne kadar şanslı :)
aldıklarınız güzell şeyler, beğenecektir. Onu düşündüğünüz için daha çok sevinecektir.

benim de ablam olsan yaa şaka bi yana maddi desteğin buysa manevi desteğin ne olur kimbilir dua aldın benden Allah razı olsun ne diyim

Ellerine yüreğine sağlık...
Hepsi bir birinden güzel, hem şık hem de zevkli şeyler.
Kuzeninin beğeneceği kesin, çünkü özenmişsin, emek vermişsin.
Kim olsa beğenir... Eminim çok mutlu olacaktır...

Ben herşeyimi kendi çabamla emeğimle yapmaya çalışan biri olarak, böyle zamanlarda desteğin ne kadar önemli olduğunu yaşayarak öğreniyorum.Ben de destek olurdum ufak tefek de olsa... En büyük desteğim ablamaydı tüm çeyizimi ona vermiştim. Şimdi ise tek tabancayım. Allah sizden de razı olsun. Daha nolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…