Kuzenime bu durumu anlatmalı mıyım 🥴

Kadınlar genelde şüphelerinde yanilmiyor,umarım bı yamugu çıkmaz ya

Cocuklarla o is cok zor ama insan merak eder ne oluyor diye takip etmek tabii ki ister.
Bebekler nasil arabaya binince uyku moduna gecerler mi?

Cocuklarla o is cok zor ama insan merak eder ne oluyor diye takip etmek tabii ki ister.
Bebekler nasil arabaya binince uyku moduna gecerler mi?
Evet benimki zaten akşam erken uyuyır arabayı çok seviyor onun bebeği de aynı bi o yönden şanslıyız ama yine de bebe bunlar ne olacağı belli olmaz. Kuzenim ben bakarım diyor.. Çocuklar müzik açınca sesleri çıkmıyor zaten. Ama kocası bizim arabayı tanıyor sorun orda yakalanmadan nasip takip etcez daha önce hiç böyle birşey yapmadım

Takip meselesi hakkımda ne düşünüyorsunuz??

Sizce kuzenle ben adamın peşine düşmeli miyiz??
Dusecekseniz de iyi kamufle olmanız gerek ve bebeksiz. O kadar küçük bebeklerle takip sandığınız kadar kolay olmaz çünkü. Hele arkada tek bir kişi 3 bebekle ilgilenecekse ki iiihhh ciksss vazgecin o işten. Bebekleri birine emanet etseniz ve plakası daha önce eşinin gormedigi bir arabayla olursa işiniz kolaylasir

Takip programları var ma yanındakini göremezdiniz. Yelefpnda gmail de tipelapse diye birsey var. Nereye kacta gitmiş kac dk durmuş vb görür. Adres evlerin oldugu biryerde ise şüphe uyandırıcı.
Bir de şunu söylerim. Sonucuna katlanabilecese takip etsin.

Paranizi alin.Kuzenine söyle.Bu kadar olmasi gereken bu.Esinden gizleyipte senin bilebilecegin bir durum olabilirmi insan hayat arkadasindan sikintisini niye saklar saklarsa sorun bu ortada .

Bebek iki tane biri benim diğeri kuzenimin ama dediğiniz gibi bebekler beni de düşündürüyor.. Bugün kuzen yine aradı telefonu asla eline alamamış.. Huylandırmamak adına istememiş direk fırsat kollamış alıp bakmak için ama tuvalete bile telefonu alıp gidiyormuş..takip işini ciddi ciddi düşün ve artık karar dedi.. Dün gece da eve işten bir arkadaşylayım demiş saat 2.30 da gelmiş..

Benim kızım kolay bize sorun çıkarmaz eminim buna ama yine de kayınvalideme bırakabilirim ama onun bebeği biraz huysuz.. Israrla ben bakarım sakin sakin gider geliriz diyor.. Ufff bilmiyorum ama bu kuzenin kocası da iyice şüphe çekmeye başladı.. Moraller sıfır yani anlayacağınız.

Aynısını dedim.. Ben sanmıyorum ama diyelim Bir kadın görürsek yanında ne yapacaksın böyle birşeye hazır mısın diye.. Bunu bilmekten başka birşey istemediğini söyledi zaten huzurum yok şuan en azından elimde birşey olur bilirim ne olduğunu eğer kadın falan varsa direk boşarım zaten dedi..

Takip programını bende teklif ettim bu arada..ama o konum görmek istemiyorum bizzat gittiği yeri görüp yanında kimler var buna şahit olmak istiyorum diyor..

Arabanın altına takılabilen mıknatıslı GPS takip cihazları var. Bence bir süre onunla takip etsin. Sonra uygun zamanda gidip bassın.

İddia yada kumar da olabilir,illa ki aldatma olarak da düşünmeyin derim ama ilk bakışta su hareketleri aldatmadan suphelendiriyor insanı. Ben olsam bebeklerle gitmezdim,insan bı ağlamaya başlayınca yapacağı işi de karıştırıyor cunku

bence kuzeninize destek olun takip sandiniz kadar zir olmaz aracla geriden takip edersiniz . adamda nereye gidiyor hangi otele atiyirum hangi nuhite gittigini bile tespit etseniz bisilere yardimci olur .atiyorum apartmana mi gidiyor , otele mi bara mi pavyona mi dukkana mi .bukadarini takip etmek zor olmaz .arabada bebek olsada sıkinti degil nereye gittigine bakar geri donersiniz fikir verir. kuzeniniz rica etmis carwsiz birakmayin kadini.

Dün gece bunu bay düşündüm.. Evet çok da zor olmaz.. Bebekler ağlasa bile arkada kuzenim ilgilenecek.. Ki ben bebeğimden eminim arabada bize hiç sorun çıkaran bir bebek değil..

Mesela gittik takip ettik, kuzenim girdiği mekan onun peşinden gitmemi de istiyor.. Bu sanırım çok olur.. Başta sizin de dediğiniz gibi bir fikrimiz olması açısından takılalım peşine.. Evet kuzenim de gerçekten şuan çaresiz ve benden başka bunu yapabilecek birileri olmasına rağmen bunu paylaşmak istemiyor başkasıyla.. Ben ona hak veriyorum.. O yüzden yardımcı olacağım.. Neden yapamayalım ki bence de gayet de güzel yapabiliriz..

Taksiyle takip etmeniz daha kolay
Bunu düşündüjik ama gideceği yeri tam olarak bilemiyoruz.. Kısa mesafede evet olabilir ama bilmiyoruz şuan nereye gidiyor bir fikrimiz yok.. Bir de inmemiz gerekebilir falan çocuklarla çok zor olur..Taksiyle gidersek bebeklerin koltuğunu alamayız, kucağımızda da zor olur diye düşündük..

Kendi aracımızla hem daha konforlu hem de daha kontrollü oluruz diye düşündük..

yani girdigi mekan market olursa arkasindan girersinizde eve girerse zaten giremezsiniz . siz genede kuzene destek verin hangi muhite hangi binaya giriyo bir bakin tekin biyer degilse siz giremem ben dersiniz olur biter. adam parayi alip 1 hafta sonra geri verip o arada ne yapiyor bende çok merak ettim .

İnanın bizde çok merak ediyoruz.. Kuzenim diyor ki hiç yakıştırmam böyle birşeyi eşime ama belki zengin bir kadın buldu da önce para yediriyor sonra bir şekilde alıyor falan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…