• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin 10 yaşındaki kızı Menenjit olmuş şu an yoğun bakımda:(

Hepinizeçok teşekkür ederim arkadaşlar..sagolun....bizi korkutan şey şu anda bitkisel hayatta..Uyanamaması:( daha küçücük 10 yaşında.annesi berbat durumda babası uzun yol şöforü..muhtemelen haberide yoktur..Alnne berbat durumdaydı..Dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor gelmiyor.Hepinize teker teker teşekkür ederim.(toplu alıntı yapamadıgımdan dolayı tek cevap verdim kusura bakmayın)

Allah sabır versın..Şifa versın.. Cok zor bı surec benım cok sevdıgım bı arkadasımın oğlu yakalanmıstı..Hastanede her surecıne gozlerımle tanık oldum..Miniğin kucucuk bedenı cok dayanıklı cıktı..Çok şükür şimdi sağlıklı:46::55:

Son düzenleme:
Guley canım üzüntünüzü anlıyorum ama bakın görün uyanacak.ben günlerce kendime gelememiştim de uyandığımda annem hıçkırıklara boğulmuştu anneciğim sonrada günlerce bana masal okumuş ama ben hep ne diyorsun anne seni duyamıyorum demişim ama bak geçti gitti çocuklar hastalıklara bizden daha dayanıklı oluyorlar o ateşi biz geçirsek dayanamayız mesela bak canım benim yaşayacağıma kimse inanmamış 3 dr dan sonra teşhis konmuş bana bu arada da zaman geçmiş tabii ben kendimden geçtikten sonra teşhis konmuş ....anneciğim ile babacığım hep Allah seni bize iki defa verdi derdi her bayram bana 2 bayramşlık alınırdı her şey2 olurdu okulda aşı bile olmazdım özel dr a götürürlerdi :)ama bakın göreceksiniz uyanacak uyanıncada herhangi bir yerinde birşey varmış gibi gelse de sabırla bakımla herşey yoluna girer umarım ben de öyle oldu yaşadıklarımı anlatıyorum annesine de okuyun ki kendini perişan etmesin üzülecek tabii ki ama yavrusu uyandıktan sonra ona iyi bakabilmesi için kuvvetli olmalı Allah'ın izniyle herşey yoluna girecek :)

Allah yardımcınız olsun, kuzuya da acil şifalar

benim kuzenimde daha bebekken bundan yaklaşık 25 sne önce bu hastalığı geçirmişti... aylarca hastanede yattı... Alllaha şükür hiçbir hasar kalmadı ne zeka yönünden nede bedensel olarak... inşallah szin akrabnızda en yakın zamana iyileşir.

Guley canım üzüntünüzü anlıyorum ama bakın görün uyanacak.ben günlerce kendime gelememiştim de uyandığımda annem hıçkırıklara boğulmuştu anneciğim sonrada günlerce bana masal okumuş ama ben hep ne diyorsun anne seni duyamıyorum demişim ama bak geçti gitti çocuklar hastalıklara bizden daha dayanıklı oluyorlar o ateşi biz geçirsek dayanamayız mesela bak canım benim yaşayacağıma kimse inanmamış 3 dr dan sonra teşhis konmuş bana bu arada da zaman geçmiş tabii ben kendimden geçtikten sonra teşhis konmuş ....anneciğim ile babacığım hep Allah seni bize iki defa verdi derdi her bayram bana 2 bayramşlık alınırdı her şey2 olurdu okulda aşı bile olmazdım özel dr a götürürlerdi :)ama bakın göreceksiniz uyanacak uyanıncada herhangi bir yerinde birşey varmış gibi gelse de sabırla bakımla herşey yoluna girer umarım ben de öyle oldu yaşadıklarımı anlatıyorum annesine de okuyun ki kendini perişan etmesin üzülecek tabii ki ama yavrusu uyandıktan sonra ona iyi bakabilmesi için kuvvetli olmalı Allah'ın izniyle herşey yoluna girecek :)
:16::16::16::16:

sagol canım ya dünden bericsenin dediklerini aktarıyorum onlarda uumutlanıyorr..Allaha şükür gözlerini kıpırdatmış..ellerini oynatmıs doktor düne göre daha umutluyum demiş..annesi biraz daha iyi..Sana ve tüm yorum yaapan arkadaşlara teşekkür ederim...iyiki varsınız sagolun......

canım bebekken bende menenjit geçirmişim ama nasılsa beni hastanede yatırmamışlar doktor eve yollamış ağzından burnundan kan gelirse kurtulur demiş ve kan gelmiş şimdi çok şükür hiçbir şeyim yok.inşallah bu yavrucakda kurtulacak iyileşecek canım Allah şifa versin duacıyım

canım bebekken bende menenjit geçirmişim ama nasılsa beni hastanede yatırmamışlar doktor eve yollamış ağzından burnundan kan gelirse kurtulur demiş ve kan gelmiş şimdi çok şükür hiçbir şeyim yok.inşallah bu yavrucakda kurtulacak iyileşecek canım Allah şifa versin duacıyım

çok sagol canım inşallah iyi olur...allah hiç bir anne ve babayaa bu acıyı yaşatmasın.

inşallah kısa zamanda düzelir yavrucuk.
benim de tanıdığım vardı.
30 sene önce geçirmiş.
gayet iyi.
Allah yardımcınız olsun canım.

Kuzenimin 10 yaşındaki kızı Menenjit olmuş şu an yoğun bakımda:( ve bitkisek hayatta...hepimiz çok üzgünüz:((( ve umudumuz ALlah..Arkadaşlar size bir sorum olacak çevrenizde bu hastalığı geçirip bitkisel hayattan uyanan varmı ne olursunuz bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilirlermi:(((((

alahım acil şifalar versin (amin):nazar:

çok geçmiş olsun .Allah acil şifalar versin .bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.

Kardeşim 8 yaşında kabakulaktan, menenjite çevirmişti.Bu hastalık özellikle 8-12 yaş çocuklarda görülürmüş, ateş ve bilinç kaybı ilk teşhisi belirliyor aman anneler dikkat.Olayı dün gibi hatırlıyorum, yatakta yatarken birden konuşmaya başamıştı hatta "tom ve jerry nereye gitti? " gibi alakasız bir cümle kurunca, kafasından aşağı buzlu sular döküp, hastaneye yetiştirilişi vardı ki evlerden ırak.
Bilinç kaybı beynin oksijensiz kalışından kaynaklanıyor, bu süre uzarsa beyinde hasar kalma ihtimali artıyor.

Kardeşim tam bir ay hastanede kaldı, felçli gibi kıpırdayamadı, konuşamadı, belinden sular alındı, o hastaneden bu hastaneye sevk edildi.
Rabbime şükürler olsun bir ay sonra çıktı hastaneden.Şu anda mühendislik fakültesinde okuyor, beyinsel de fiziksel de hiç bir hasar bırakmadı hastalık.

İnşallah minik yavrunun güzel haberlerini yakında alırız.Rabbim tüm çocukları korusun, ailelerine bağışlasın.
Ateş diye de geçmeyelim, her daim ateş konusunda hassas olalım.

Kardeşim 8 yaşında kabakulaktan, menenjite çevirmişti.Bu hastalık özellikle 8-12 yaş çocuklarda görülürmüş, ateş ve bilinç kaybı ilk teşhisi belirliyor aman anneler dikkat.Olayı dün gibi hatırlıyorum, yatakta yatarken birden konuşmaya başamıştı hatta "tom ve jerry nereye gitti? " gibi alakasız bir cümle kurunca, kafasından aşağı buzlu sular döküp, hastaneye yetiştirilişi vardı ki evlerden ırak.
Bilinç kaybı beynin oksijensiz kalışından kaynaklanıyor, bu süre uzarsa beyinde hasar kalma ihtimali artıyor.

Kardeşim tam bir ay hastanede kaldı, felçli gibi kıpırdayamadı, konuşamadı, belinden sular alındı, o hastaneden bu hastaneye sevk edildi.
Rabbime şükürler olsun bir ay sonra çıktı hastaneden.Şu anda mühendislik fakültesinde okuyor, beyinsel de fiziksel de hiç bir hasar bırakmadı hastalık.

İnşallah minik yavrunun güzel haberlerini yakında alırız.Rabbim tüm çocukları korusun, ailelerine bağışlasın.
Ateş diye de geçmeyelim, her daim ateş konusunda hassas olalım.

çok sagolun yorumunuz ve ilginiz için...haklısınız dikkat etmek gerekir ateş deyip geçmemek lazım...kızım hafif ateşi olsa sabaha kadar beklerim korkarım havalelerden..Sizede büyük geçmiş olsun...Allah kardeşinize ve size uzun ömür versin sevdiklerinizle beraber.

çok geçmiş olsun çok üzüldüm :( umarım bian önce iyi olur

sagolun...hala aynı ama yorumlardan ve arkadasların yaşantılarına bakılırsa sabır isteyen bir hastalık ve bayaaga uzayacak gibi..sağ kalsında uzun zamanlı bir sürecimiz olsun..tekrar teşekkür ederim

Back
X