kuzenimin 17 yaşındaki eşi

Çoluk çocuk evlenmeye kalkarsa işte böyle olur... Tam ibretlik aslında

Kiza diycek bisey yokta, ailede hicmi akli basinda bi büyük yok? O kuzene iki laf niye etmiyorlar? Kendi düsen aglamaz, böyle bi evlilikte uzun sürmez zaten... Ama siz karismayin, hatta yarin öbürgün yardim isteyincede siz bulasmayin, büyüklere basvurmasini söyleyin...

Son düzenleme:
Ne hali varsa gorsun yaaa... Bir insan kendine bunu yapmak istiyorsa kim durdurabilir?

Böyle şeyleri hayal edebilsem buralarda harcanmazdım gider bi senarist felan olurdum
ama anlatış tarzınızdan sanki teyzenizin oğlu değil de, kızı hiç tanımadığınız birileriyle evlenmiş gibi gördüm..
yani erkek tarafı sizin birinci dereceden akrabanız.
Şimdiye kadar nasıl birileri olduğunu bilmiyor muydunuz?
neden bu kadar şaşırıp kaldınız?

Ben bukadarini bilmiyodum ve beklemiyodum yeni öğrendim ve ona kuzenim demeye bile utanıyorum Teyzemle de bidaha yakın olabilecegimi zannetmiyorum ben kuzenimle hiç ilgilenmiyorum kızın yaşadıklarını anlattm sadece o yüzden anlatım tarzimda sorun olabilir

Aklıma ilk gelen kuzeninde birliktemi oldu da kendini evlenmek zorunda hissediyor, ona mecbur hissediyor ....

Atiyorsun... tutarsiz ve basarisiz bi kurgu, cok yorum alacagini bildiginden yazdin

Allahım neler var ya. Yapan adama da kabul eden kıza da allah akıl fikir versin. Telefonu kırmak makyajı silmek tokat atmak vs. bunlar nedir ya. 2015 yılında yaşıyoruz. Cahillik çok zor gerçekten.

yuh yuh yuh diyroum peki teyzen nasıl sen karısma adam haklı dedi onu anlamadım aile yapıları dmeek böyle ki teyzende zamanında dayak yemis heralde bunu normal karsılıyo

Aralarında bi fantezi midir bu nedir biri şiddet uyguluyor , öteki sen karışma döverde severde modunda .
En iyisi kimse karışmasın bazıları ne çekerse aklından çekiyor.

Fazla sürmez hıcbır erkek ıcın degmez o kızı bıde sen yıllar gecınce gor babanneme doner artık iki üç yıla kdr ayrıca kuzenın. Piskopat kızda ot kafalıyms hersey mustehak

Hayretim şaşti yeminle...
bu nasil sevgi ya,
kizin duydugu sevgi degil takinti bence , yoksa yenilir yutulur seyler dehil bunlar...
bu arada senin su kuzenim anasi babasi yokmu kulagini bi ceksin !

O evlilik yüdümez cicim aylarını yasamadan sıçım ayına atlamşlar
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…