Kizlar iyi geceler suan sanirim tek ihtiyacimiz mantikli akilli fikirler bu sinirle bisey yapmaması icin sakinlestirmeye calisiyorum kuzenim 2 gecedir bende kaliyor nisanlisiyla arasindaki sorunu simdi anlatacagim kuzenim 6 aydir nisanli daha onceside flort halindelerdi 1.5 senedir falan tanisiyorlar evlilik hazirliklari son surat devam ama teyzem kuzenimin annesi eniste beyi yemege davet ediyor neyse yemek yemisler ve nisanlisi o gece orda kalmis kuzenim.ve annesi nisan alisverisi listesindeki aldiklar seyleri karalamak icin kalem ariyorlar kuzenimde nisanlisinin cebinde oldugunu soyleyip onu almaya gidiyor is yeleginin cebini karistirirken bi kagit buluyo bi numara sevda(flas) ismi ve numarasi cikiyor sinir krizine giriyor ufak capli teyzem uyandirma sabah sakin kafayla konusn diyor sabah kuzenim soruyor hemen panikleyerek kuzenimin numarasi diyor kuzenim yemiyor ogun telini kapatiyor nisanlisi aksamina yine geliyor ve halamin kizi aradi abi nedej gelmiyosun vs dedi diyor kandirma cabalar sonra kuzenim ayrilmak istedigini soyluyor ama nisanlisi evden gitmiyor en sonunda onun kuzeni olmadigini eski is arkadasini(kuzenimde o is yerinde calisti ama ayni donemler degilmis) bi semtte gorup selamlasip konustugunu ve pavyonda calistigini uzuldugunu bide cocugunun oldugunu duzgun bi is bulursa arayacagini soylemis nisanlisina tokat atip yuzugu vermis sonrada bana geldi iste suan zabdedemiyorum ufak capli krizler geciriyor ayrilik dogrusumu nisanlisida gercekten efendi ahlakli biri ailede herkese karsi sevgili saygili kuzenimin dibinden ayrilmaz
Tamamen katiliyorum. Bence adam yalan soyluyor kuzeniniz dogru olani yapmis.kız pavyonda müşterim diyecek değil ya müşterisi kaçmasın diye abi abi diyecek tabi sana karşı, ayrıca hiçbir konsomatris her yerde tanıştığına ben konsomatrisim demez onunla tanışmışsa pavyona gitmiştir numarası varsa da masaya gelmiştir öyle para baymayan adama numara vermezler kaldı ki orada zorla çalışmıyor gayet bildiğiniz sigortalı bir iş, günde yüzlerce erkekle oturup kalkıyor ama ne hikmetse nişanlısindan düzgün bir iş istemiş öyle mi? en çirkini gecede 500 tl kazanıyor o kızların bırak iş aramayı iş kurar onlar be kandırmalarına izin vermeyin sizi
herşey bir yerden sonra kısmetOkadar zor donemlerden gectilerki parmakla gosteriliyolardı ben kuzenime helal olsun diyodum nisanlisinin ailesi yok kendi cabalariyla biseyler yapiyolardi..
şuan emekleri cöpte beraber okuyoruz hrkese cok tesekkur ederiz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?