Kuzenimin aglamaktan içi cıktı yardım

ezraaaa

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
79
96
18
31
Kizlar iyi geceler suan sanirim tek ihtiyacimiz mantikli akilli fikirler bu sinirle bisey yapmaması icin sakinlestirmeye calisiyorum kuzenim 2 gecedir bende kaliyor nisanlisiyla arasindaki sorunu simdi anlatacagim kuzenim 6 aydir nisanli daha onceside flort halindelerdi 1.5 senedir falan tanisiyorlar evlilik hazirliklari son surat devam ama teyzem kuzenimin annesi eniste beyi yemege davet ediyor neyse yemek yemisler ve nisanlisi o gece orda kalmis kuzenim.ve annesi nisan alisverisi listesindeki aldiklar seyleri karalamak icin kalem ariyorlar kuzenimde nisanlisinin cebinde oldugunu soyleyip onu almaya gidiyor is yeleginin cebini karistirirken bi kagit buluyo bi numara sevda(flas) ismi ve numarasi cikiyor sinir krizine giriyor ufak capli teyzem uyandirma sabah sakin kafayla konusn diyor sabah kuzenim soruyor hemen panikleyerek kuzenimin numarasi diyor kuzenim yemiyor ogun telini kapatiyor nisanlisi aksamina yine geliyor ve halamin kizi aradi abi nedej gelmiyosun vs dedi diyor kandirma cabalar sonra kuzenim ayrilmak istedigini soyluyor ama nisanlisi evden gitmiyor en sonunda onun kuzeni olmadigini eski is arkadasini(kuzenimde o is yerinde calisti ama ayni donemler degilmis) bi semtte gorup selamlasip konustugunu ve pavyonda calistigini uzuldugunu bide cocugunun oldugunu duzgun bi is bulursa arayacagini soylemis nisanlisina tokat atip yuzugu vermis sonrada bana geldi iste suan zabdedemiyorum ufak capli krizler geciriyor ayrilik dogrusumu nisanlisida gercekten efendi ahlakli biri ailede herkese karsi sevgili saygili kuzenimin dibinden ayrilmaz

Kizlar cok aceleyle yazdım kuzenim aramiş ve bayan acmis sormus kuzeni detayli bi sekilde ben nisanlisiyim aranizdaki diyolog nedir demis bayan × abi bana is bulursa arayacagi soyledi dahada bisey konusmadik demis ama ilk once acmamis 2 3 kere sesini duyunca kapatmis kim oldugunu bilmeden

Yalan da olabilir gerçek de kuzenin fevri davranmış, önce bir oturup düşünse idi hiçbir erkek asla itiraf etmiyor malum, arkadaşım aradı diyecekti klasik bu daha orjinalini bulmuş... Inkarına karşılık kartını iyi hazırlamalı idi kuzenin, hemen o anda arasa Tamam inandım derim ama küsüp konuşmadığı zaman nişanlısı kızı arayıp ayarlamış olabilir

Bence hiç uzulmesin dua etsin erken fark etmiş eğer iş bulma üzülme vs. Gibi durum olsaydı emin olsun nişanlısı bunu kuzeninle paylaşırdı falancayi gördüm şu durumda yardım edecem vs. Diye baris yalan işte enisteye Tebrikler ama yalan orjinal

Bir de madem bu kadar masum bir niyeti vardı ne diye başta yalan söyledi kuzenim diye?
Ben de eşimin benden önceki nanelerini yakaladım, ben değil arkadaşın dedi tabiki, ama benden önce olduğu için inanmış görünüp konuyu kapattım..
Bence yalan söylüyor ya... Yatakta basılsa inkar ediyor erkekler malum..

Dimi tek savunması sen kizardin sana soylesem
ee simdi degisti diyoruz basta soylese kuzenim bile yardim ederdi heleki yalanıni 2ye 3e katlmasi kuzenimdi demesiyle zaten batti

Kız,haklı atmakta nişanı ben olsam daha beter yapardım bi daha bakmazdım yüzüne bariz yalan söylüyor çocuk

Okadar zor donemlerden gectilerki parmakla gosteriliyolardı ben kuzenime helal olsun diyodum nisanlisinin ailesi yok kendi cabalariyla biseyler yapiyolardi..

şuan emekleri cöpte beraber okuyoruz hrkese cok tesekkur ederiz kizlar

Panik yapmış bir an.

Kuzenin o kizi arasın.

Ak g.t kara g.t çıkar ortaya.

Olayın içeriğini bilmeden etmeden böyle kriz geçirmek yerine konuyu netlestirsin önce.

kız pavyonda müşterim diyecek değil ya müşterisi kaçmasın diye abi abi diyecek tabi sana karşı, ayrıca hiçbir konsomatris her yerde tanıştığına ben konsomatrisim demez onunla tanışmışsa pavyona gitmiştir numarası varsa da masaya gelmiştir öyle para baymayan adama numara vermezler kaldı ki orada zorla çalışmıyor gayet bildiğiniz sigortalı bir iş, günde yüzlerce erkekle oturup kalkıyor ama ne hikmetse nişanlısindan düzgün bir iş istemiş öyle mi? en çirkini gecede 500 tl kazanıyor o kızların bırak iş aramayı iş kurar onlar be kandırmalarına izin vermeyin sizi

1 dk tokati atan kim

Tamamen katiliyorum. Bence adam yalan soyluyor kuzeniniz dogru olani yapmis.

Canım niye uyku haram ya verilmiş sadakasi var ki yakalamış aman valla üzülme dert ettiğine değmez yat uyu sabah sıfırdan başla hayata zerre kadar gözyaşına degmez

benc e doğru değildir
erkekler o konularda daha uyanık
normalde insan pavyondakilere bulaşmak istemez ki yardım etsin
onun amacı başka gibi...

Okadar zor donemlerden gectilerki parmakla gosteriliyolardı ben kuzenime helal olsun diyodum nisanlisinin ailesi yok kendi cabalariyla biseyler yapiyolardi..

şuan emekleri cöpte beraber okuyoruz hrkese cok tesekkur ederiz kizlar
herşey bir yerden sonra kısmet
Hakkında en hayırlısı olsun kuzeninizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…