- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
çevremde birçok erkek arkadaşım var çok samimi olduğum canım.sebebsiz, haber vermeden ve sürekli kapatılan telefonların pek hayra alamet olmadığını biliyorum ben...kuzen evden aramayı deniyormu?
aynı yanlışı ikinci kez yapması olaya bir süreklilik hali katıyor zaten..
kuzen hislerine göre hareket etsin derim.dışardan biz ne desek olmaz bu durumda..arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkmış başbaşa olmak istemiş ilk gün telefonunu kapatmak istemiş olabilir.( ama haber vermek şartıyla)bugünde şarjı bitmiş haber veremiyordur..mesela...bu iyi yanından bakarsan...herkesin yapabileceği, başına gelebileceği birşey...gayet normal...
ya da....işte orda durup düşünüyorum...
sizde bu ihtimalleri zaten değerlendiriyorsunuzdur..bi yarına bıraksın bu düşünceleri.bakalım sevgilisi cephesinde ne oluyor ne diyecek?
aksam saatinde kapatip ertesi gun ogle vakti vakti acmasi cok tuhaf..
sevmesi ciddi olmasi yanlis birsey yapmayacagini anlamina gelmez..
yaptida diyemeyiz ama cok supheli ve hos olmayan bir durum..
hemen affetmesin tavrini koysun olur mu hic oyle birsey..
birsey ceviriyor gibi davranisi..
canım bazı insanlar umursamazlıklarından bu şekilde davranabiliyorlar.telinin şarjı bitmiştir şarja takmamaıştır...gibi.benim de sevgilimin oluyor bazen ama yapı olarak da unutkan bir insan.benim aklıma hiç öyle şeyler gelmiyor kendi sevgilimle ilgili çünkü çok iyi tanıyorum 3.5 yıldır birlikteyiz bu sebepten kavga ediyoruz ama onun sorumsuzluğundan dolayı kızıyorum ben.çünkü okul zamanı hep birlikteyiz bunun telinin şarjı bitiyor ailesi ulaşamıyor arkadaşlarını arıyor falan yani genel olarak bu tarz bi insan.
kuzenine gelince eğer onun da sevgilisi böyleyse,sorumsuzluğundan teli kapalı olabilir.ama kuzenin aldatıyor diye düşündüğüne göre başka bişeyler de wardır onun kafasını kurcalayan yoksa kimse teli 2gün kapalı oldu diye eğer ilişkisi çok iyi gidiyorsa aldatılıyor muyum diye düşünmez.bence kuzenin diğer onu rahatsız eden şeyler ne,davranışalrında bir değişiklik oldu mu son zamanlarda,onu aldatabilecek bir insan mı bunları düşünsün bir de...
sanirim 2 gunluk isi vardi bittii..gercek hayataa geri dondu ayni bahaneyi kiz soylese cocuk ne derece inanirdi ve anlayisla karsilardi bunuda baz almak gerekir..
sahsen ben hic ama hic inanmadim kalbimden gecen su ki resmen yalan soyluyor karsisindakini de saf yerine koyarak sanki dalga geciyor..
sacmaliga bak..ben yokken ne yapican diye merak ettimm:))
bunu bulmak icin cok dusunmus olsa gerek:)))
ha bu arada kendimde bunu hayatimda uygulamis biri olaarak eger suphelerimi karsimdaki bir sekilde dogruluyorsa aninda silerim ben onu soru isaretleriyle yasayamam..
bu kisinin samimyetine durustlugune inanmiyorum yani anlattigin kadariyla yorum yapiyorum bence bu boyle..
cok piskinmis..
gozyaslarina degmez hic uzulmesin..
ne kadar zamandir birlikteydiler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?