Kuzenimin ak derdi

alkisalkisalkis kesinlikle haklısın bitanem..kuzenim zaten asık degildi ben bunu cok iyi hissediyordum.sadece cocuk onun pesinden kosunca hosuna gitti etkilendi.vallahi canım ben asla cözemedim bu cocugu.bugun telefonda yalvarıyordu kuzenime.nolur beni bırakma seni seviyorum diyordu.kuzenimde davranıslarına baglı bidaha yaparsan asla affetmem yemin ediyorum dedi.ama yine aynı.madem yalvaracak kadar seviyorsun neden böyle davranıyorsun???işte ben bunu cözemedim..

kızlar yeni gelişmelerle geldim...

kuzen sevgilisine bitti diye dün mesaj atmıstı.sevgilisi telefonu bugun acınca aldı mesajı.aynı anda msnyide actı.bitmedi bitmeyecek biz evlenecegiz demiş.kuzende artık onu istemedigini sevmedigini söylemiş.ben sana deli gibi asıgım demiş.seni tarttım acaba sabır edebilecekmisin diye demiş.kuzende haklı olarak cıldırmıs tabi.sen beni tartacak kadar mükemmelmisin demiş.ve msnden silmiş dengesiz cocugu.benim için bitti diyor ama cocukta bırakmam seni diyor.bilmiyorum artık nolcakkaydirigubbakcemile5

ay ne manyak çocuk ya 2 haftada ne sabrı denemesi bu daha dur ya..bence çok gıcık bir çocuk ya..böyle yapıp kendine bağlamak mı istiyor ki?hani bi sıcak bi soğuk yaparlar ya...ne olursa olsun yaptığı çok saçma ve çocukça ya da başka karıştırdığı şeyler war.insan sevdiğini üzmeye kıyamaz ki,bu çocuk kuzeninin ne kadar üzüldüğünü bildiği halde böyle yapıyor.
kaç yaşında bu çocuk merak ettim?

26 yasında canım.kuzenimde 22..bide kuzenime "senin olgunlasman için böyle yaptım"demiş.halbuki kuzenim öyle agır sakin olgun bi kızki.kuzen bitti diyor cocuk hayır bitmedi evlencez diyor.vallahi dengesiz.bide kuzen " bidaha böyle yaparsan yemin ediyorum yüzümü göremezsin" demişti cocuga.yine aynısını yapınca kuzen "senin beni kaybetme korkun yok"deyince "olur mu hiç kendimi kaybederim seni kaybetmeye tahammül edemem" demiş.cok dengesiz ve o ufak beyninde neler planlıyor bilmiyorum.bırakmam evlencez diyor utanmadan küfür edecem ya bak sinirlendim heekötükedihüso :mymeka:

26 yaşındaymış küçük de deil.kuzenin de benimle aynı yaştaymış:)22 yaşında bi kız -istisnalar hariç- yeterince olgundur bence,kendimden biliyorum:)yok olgunalştırcakmış bi de, onun daha çocuk olduğu hareketlerinden belli kuzenin onu olgunlaştırsın bence geri dönmeyerek..
walla canım biz ne desek boş bi yerde iş kuzeninde bitiyor umarım yumuşamaz biz kızlar biraz daha yufka yürekliyiz umarım kandırmaz kuzenini böyle seni çok seviyorumlarla falan..

Önce ilgi çekmek için yapıyordur diye düşündüm ama olay sürekli tekrar ediyor, çocuk daha büyüyememiş heralde, bunda bir iş var.. Kuzenin bence de silip geçsin, onun oyunlarıyla mı uğraşacak.

yok hayatım yumusamaz.içimde ne varsa 3 günde bitirdi diyor.ilk gün gercekten cok üzüldü agladı ama sonra niye aglıyorum ben bi dengesiz için dedi toparlandı.bundan önce o yoktu daha mutluydum o hayatıma girdi stresten gün gecmedi diyor kaydirigubbakcemile3 bencede olgun olmayan biri varsa oda 26 yasında oldugu halde cocukca davranan dengesiz kötükedihüso aman sekerim ya valla hiç değmez bi erkek için üzülmeye.bir gün göz yası ikinci gün hoppalaaa zemuszemus

Ne kadar saçma bir kişilikmiş çocuk...Dengesiz...
Kuzenine söyle..Pred pitt olsa çekilmez bu ....
Tel.kapatmalar,yalvarmalar.yok seni denedim demeler...
Yok yok..5-6 ay arkadaşlık yapmış kestirip atsın..
bişey kaybetmez...
Kafasını yormaya değmez bence..

Çocuk ya kaç yaşında kuzenin ve sevgilisi dikkat çekmeye çalışıyordur. Daha önce yapmadığı şeyse bir arkadaşı akıl vermiştir bununda aklına yatmıştır ne yaptıgımı merak etsin filan diye kuzenin sevmiyosa neden evlilik teklifine evet demiş ? ve ayrılma konusunu bu kadar çok söyliyen biri farkında olmadan ilişkinin bitmesinede neden olur.

kızlar dün cocuk aramıs kuzenimi.telefonunu kapattıgını cünkü iş için şirket hattı tasıdıgını ve o hattı sadece iş için kullandıgını,normalde cep telefonu kullanmadıgını,telefonla işi oldugunda yakınlarını ankesörlü telefondan aradıgını,kuzenim için yeni bir hat aldıgını ama şirket hattı takılı olması gerektigi için aldıgı hattı pek fazla takamadıgını anlatmıs...

kuzenim yorum yapmadım cünkü sıkıldım diyor.konustu konustu bende "bittimi konusman"dedim evet demiş "iyi o zaman hoscakal"dedim kapattım dedi..

sonra mesaj atmaya baslamış.
seninle evlenmeyi kafama koydum seni asla bırakmam 3 hafta sonra seni istemeye gelecegim demiş..

bugun sabah aramıs kuzenimi.günaydın demek için ve seni sevdigimi söylemek için aradım demiş.kuzenimde uyuyorum ya kapat demiş yüzüne kapatmıs telefonu kaydirigubbakcemile3 haketti ya cok sinir etmişti öcünü alıyor kuzen kaydirigubbakcemile5

azönce yine aramış.bugun ablamlar geldi sehir dısından hiç müsait olamadım yarın arıycam seni demiş.kuzenimde ara benimde sana diyeceklerim var demiş.

bende meraktan sordum ne diyeceksin diye.seni istemiyorum diycem dedi.dese bile o cocuk bırakmayacak gibi peşini..yarın sabah arayacagım dediginede bakma aramazsa sasırma dedim bende kaydirigubbakcemile3 dengesiz malumgamyoncuiremsu

iyi de madem şirket hattı falan warmış onu takıyormuş neden ilk başta söylememiş ki bunu.o kadar tartıştılar insan ilk başta söyler böyle böyle diye,ayrıca şirket hattını gece takmasına ne gerek war akşam kim arayacak iş için.bence bu yalanı sonradan bulmuş gibi geldi bana,kuzenin öteki söylediklerine inanmayınca bunu bulmuş.bana hiç inandırıcı gelmedi walla,böyle bişey olsa ilk başta söyleyebilirdi.ayrıca kuzenin ilk balrda da farkederdi telini kapattığını.

canım şirket hattı dediysem öyle şirket degil.zaten cocuk memur.özel mesajla söylüyüm görevini diycem ama sende özel mesaj kapalıymıs hayatım.burda yazmam garip olur canım

deli midir nedir çocuk beee her gün bişiler uyduruo kafasından heralde
belli sorunlu bi tip olduğu
bence kuzenin doğru yolda daha fazla bulaşmasın buna

kızlar cocuk arıyormus ama kuzen hiç cevap vermiyormus.seni asla bırakmam bunu böyle bil diyede mesaj atmıs kaydirigubbakcemile manyamış yahu

bence kuzenin kararlı olsun ayrılma konusunda... çocuğun bir söylediği bir söylediğini tutmuyor... bir de kuzenini saf evlenmek için can atan kızlar gibi düşünüyor ki 3 haftaya gelicem isticem ; yok ailemle tanıştırıcam gibi saçma cümlelerle ikna edebileceğini sanıyor...

yok artık ya önce bir güven versin de evlilik sonra gelir... 2-3 haftalık bir ilişki için bu kadar saçmalıkla uğraşılmaz.... olur yolunda giden ilişkinde pürüz çıkar da kıyamadığından birşeylere düzeltmeye çalışırsın... bunun neresini düzelteceksin ki...

bu kadar rahatsız edildiğine bile değmez... bence telefon numarasını da engellesin arayamasın çocuk kuzenini... hiç gerek yok böyle bir insanlar tek sn kaybetmeye...

valla bilmiyorumki canım bela mı nedir..bırakmam diyormus sürekli.baskasına yar etmem seni seviyorum evlenmek istiyorum diyormuş.
kuzenimde senin gibi biriyle asla evlenmem dengesizsin sen demiş.
kuzenim dediki.5 dakika telefonda konustuk elli kez cagırdılar işleri cok yogun dedi.iş yerindeyken senden ilgi beklemem sacma ama işten ayrıldıktan sonra aksam neden öylesin demiş.cocukta cok yoruluyorum eve gidip duş alıp hemen uyuyakalıyorum demiş.belki oda kendince haklıdır ama kendini ifade etme sekli cok kötü.

kuzenim aradı biraz önce.cocuk mail atmıs kuzenime.

ne desen haklısın.ben cok hata yaptım.sana ilgi gösteremedim.seni seviyorum ama olmuyor mutlu edemiyorum seni.senin mutlu olmaya hakkın var..demiş..

sanırım cocuk içinde bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…