- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
bu ne kadar şımarık bir çocuk ya okuyunca sinir oldum resmen..ne demek denedim o kim oluyormuş da başka bir insanı üzerek kendi egosunu tatmin ediyormuş..kendine çok güveniyor anlaşılan,kuzeninin ondan ayrılmayacağını düşünüyor.demek ki şimdiye kadar ki ilişkilerinde kızlar hep peşinden koşmuş bu da kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış.
tabi sonuçta kuzeninin kararı ama bu çocukla dewam etse bile sonu olmaz,hep üzülen taraf kuzenin olur.üzme potansiyeli çok yüksek bir erkek bana göre.
daha ne kadar kısa süredir çıkıyorlar onun tam tersine sürekli araması,kaybetmekten korkması,üzmemek için elinden geleni yapması lazım.
bence de ayrılsın kuzenin,daha fazla bağlanmdan bitirsin bir an önce.sonra çoook üzülür.:içelim:
ay ne manyak çocuk ya 2 haftada ne sabrı denemesi bu daha dur ya..bence çok gıcık bir çocuk ya..böyle yapıp kendine bağlamak mı istiyor ki?hani bi sıcak bi soğuk yaparlar ya...ne olursa olsun yaptığı çok saçma ve çocukça ya da başka karıştırdığı şeyler war.insan sevdiğini üzmeye kıyamaz ki,bu çocuk kuzeninin ne kadar üzüldüğünü bildiği halde böyle yapıyor.
kaç yaşında bu çocuk merak ettim?
26 yaşındaymış küçük de deil.kuzenin de benimle aynı yaştaymış:)22 yaşında bi kız -istisnalar hariç- yeterince olgundur bence,kendimden biliyorum:)yok olgunalştırcakmış bi de, onun daha çocuk olduğu hareketlerinden belli kuzenin onu olgunlaştırsın bence geri dönmeyerek..
walla canım biz ne desek boş bi yerde iş kuzeninde bitiyor umarım yumuşamaz biz kızlar biraz daha yufka yürekliyiz umarım kandırmaz kuzenini böyle seni çok seviyorumlarla falan..
iyi de madem şirket hattı falan warmış onu takıyormuş neden ilk başta söylememiş ki bunu.o kadar tartıştılar insan ilk başta söyler böyle böyle diye,ayrıca şirket hattını gece takmasına ne gerek war akşam kim arayacak iş için.bence bu yalanı sonradan bulmuş gibi geldi bana,kuzenin öteki söylediklerine inanmayınca bunu bulmuş.bana hiç inandırıcı gelmedi walla,böyle bişey olsa ilk başta söyleyebilirdi.ayrıca kuzenin ilk balrda da farkederdi telini kapattığını.
kızlar cocuk arıyormus ama kuzen hiç cevap vermiyormus.seni asla bırakmam bunu böyle bil diyede mesaj atmıs kaydirigubbakcemile manyamış yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?