Kuzenimin anlamsız tavırları ?

Oncelikle bebisiniz hayirli, ugurlu olsun.
Bence hic kafaniza takmayin.
Herkes kendine yakisani yapar.
Hamileliginizin keyfini cikarmaya bakin.
Bundan sonra kuzeninizin tavrina gore sizde kendi tavrinizi belirlersiniz.

teşşekür ederim .

Aslında size de tamamen katılıyorum ama burda durum farklı..

kuzenine hamilelik haberi veriyor ve kuzeninin çocuğu olmadığını bile varsayarsak(bilmiyoruz ) sadece ..hayırlısı olsun canım..demek bu kadar zor olmamalı..

yani çocuğu olmayanları tabii ki biz anlayamayız yeteri kadar..

Şu var ki: ziyarete gitmemelerini, mevlüttte bulunmamalarını, bebek odasını vs görmek istememeleri çok iyi anlarım..Bu manzaraları görmek tabii ki acı verir ben de olsam gitmek istemem..Buraya kadar ok..

ama konuşma anında :tepki koyup , hayırlısı olsun ..bile diyememeyi pek anlayamıyorum, bebeği olmayanlar kusurabakmasın..
Allah herkese versin tabii yanlış anlaşılmak istemem kesinlikle..

Burda da kuzenin çocuğu olup olmadığını bile bilmiyoruz..konuşma şekli sertmiş hayırlı olsun bile dememiş..bence kuzen hatalı..

yani şöyle deseydi: canım hayırlısı olsun ama sanki acele etmişsiniz biraz daha zaman geçseydi keşke ama olmuş artık..sağlıkla doğsun inş..deseydi zaten arkadaş konu bile açmazdı buraya..ama söyleme şekli, niyet biraz farklı..

Katıldığınız için teşekkür ederim.
Ama ben bu duruma yorum yapmadım zaten. Bir üye yıllardır deniyorlar çocukları olmuyor, benim çocuğum oldu, surat astı oturdu tarzı bir yorum yapmış.
Ona hitabendi.

Yorumumun başında da, konunun dışına çıkarak diye başladım zaten:)

Son düzenleme:
İyi günler .Ben forumda yeniyim .Çok büyük bir dert değil ama canımı sıkan bir konuyu açmak istedim ..Benim bir kuzenim var yaşıtız .O benden daha önce evlendi .Ben yeni evlendim sayılır .Hamile kaldım .Kuzenime söyledim .Bana kezbanmısın hemen hamile kalıyorsun korunmadın mı dedi ?Bende öyle kaldım ikimizde istedik dedim korunmadık .Bu seferde evliliğiniz oturmadan bu işlere kalkışmısınız soununuz hayr olsun falan birşeyler dedi .Bende ne diyorsun sen diye çıkıştım .Bir tebrik bile etmedi beni .Biraz öncede facede gördüm selam yazdım cevap bile vermiyor bana .Bana cephe aldı resmen .Anlam veremiyorum bu tavrına .

hamilesin ve sen bu küçük şeyleri kafana nie takıyosun ki. bırak yatak odanın bekçiliği sadece kendine ait olsun, kimseye layık olduğundan fazla anlamlar yükleme cnm:)

Back
X