- 13 Mart 2022
- 132
- 166
- 33
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk gelisimcisi müdürlük yapıyorSen üniversite öğrencisisin ve güzel bir bölüm tercihin var puanın yüksek olması nedeni ile diye anlıyorum.
Kuzenin ile aranızda kaç yaş var. Kuzenin evli vd iki çocuklu, eğitimi, mesleği ne kuzeninin?
Sosyal statü nedeni ile senin karşı da kompleks yapmış seni ezip ego tatmin etmeye çalışıyor gibi geldi.Çocuk gelisimcisi müdürlük yapıyor
Teyzoş tatlımsu bu nasıl kelimeler ya. Bana çok itici gelir bu tip konuşanlar.Dünyanın en garip kuzenine sahibim. Dişlerime kaplama yaptırmak istemiştim anneme "teyzoş şu kızına yüz verme yakında burnunu da yaptırır göğsünü de" diyen biri yani.
Geçenlerde mecburiyetten aynı ortamda bulunduk ki ben hiç gitmek istemedim annem süs köpeği gibi beni oradan oraya sürüklüyor. Majör depresyon geçirdiğimden suratım çökük ve rengim soluk. Ve mutsuzum. Kuzenim boydan boya beni süzdü sonra da anneme "ay teyzoş bu genç kızlar da çok bakımsız değil mi ben 2 çocuk doğurmama rağmen hiç bakımımı eksik etmedim" demeye başladı. Kendisini beğenmediği için yüz nakli yaptıran ben değilim. Yüzüne yaptırmadık estetik kalmadı hala bana laf atıyor. Laf söylesem "ay tatlımsu ben sana demedim ki" olacak. Ne yapacağımı bilmiyorum
Annenizden sizi kıskanıyor bence. Kendi annesiyle arası iyi degil mi acaba. Burada anneniz tavır koyacak benim kizıma laf soyleme diyecek o zaman yapamazkuzenim herkesin arkasından atıp tutan biri. 13 yaşındaki yeğeninin bile arkasından konuşuyor. olanı yansıttım, hiç abartmadım inanın. niyetini bilmiyorum ama davranışları sinir bozucu. bana bakarken göz deviriyor bakın o detayı bile atlamışım
Zaten siz de annenizin bu durumundan dolayı kuzene sinir oluyorsunuz bence yoksa bu kadar problem etmezdiniz. Anneniz sınır koymalıAnnem bu konuda "tabiiki sen" dese de içten içe onu tercih edecektir. Nedenini bilmiyorum
Çok basit cevap vereceksin. En ufak detayına eleştireceksin aynen bu kadar basitDünyanın en garip kuzenine sahibim. Dişlerime kaplama yaptırmak istemiştim anneme "teyzoş şu kızına yüz verme yakında burnunu da yaptırır göğsünü de" diyen biri yani.
Geçenlerde mecburiyetten aynı ortamda bulunduk ki ben hiç gitmek istemedim annem süs köpeği gibi beni oradan oraya sürüklüyor. Majör depresyon geçirdiğimden suratım çökük ve rengim soluk. Ve mutsuzum. Kuzenim boydan boya beni süzdü sonra da anneme "ay teyzoş bu genç kızlar da çok bakımsız değil mi ben 2 çocuk doğurmama rağmen hiç bakımımı eksik etmedim" demeye başladı. Kendisini beğenmediği için yüz nakli yaptıran ben değilim. Yüzüne yaptırmadık estetik kalmadı hala bana laf atıyor. Laf söylesem "ay tatlımsu ben sana demedim ki" olacak. Ne yapacağımı bilmiyorum
Sormayın ev sahibim yatay gecıs tarıhımı beklemedi bir haftaya evden cıkıyorum. Üstüne bu geldi her sey muallakta. Hayırlısı olsunHer gün bir derdin var.
ALLAH yardımcın olsun kirdişim.
İşin zor![]()
Anneme bugün avmye gitmek istediğimi söyledim cunku evden dısarı cıkamadım kac hafta oldu. Bana diyor ki ben sabah kuzenini aradım o beni gezmete götürür diye bekliycem kafana göre planlar yapma diyor. Kuzenim için evden cıkabiliyorsun ama benim için çıkamıyor musun dedim hakaret etmeye başladı ben daha ne diyeyim kiZaten siz de annenizin bu durumundan dolayı kuzene sinir oluyorsunuz bence yoksa bu kadar problem etmezdiniz. Anneniz sınır koymalı
Benim annem öyle durumlarda sadece izliyor ve sana dememiştir deyip geçiştiriyor. Kuzenimleyken yüzü bir gülüyor bir gülüyor kuzenim beni yerin dibine sokup sokup çıkarıyor annemin umrunda değil. Beni evlatlık mı aldı ne yaptıAnnenizde iş yok.
Benim evladıma babası bile şu cümleleri kuramaz, çenemle dönerim adamı.
O yüzü aldığı adres belli, ardınızda duran, size gelen her şeye cevap veren bir anne olsaydı kuzeniniz avcunu yalardı, çocukluktan itibaren sınırını bilirdi.
Sırf konu açmak için her şeyi dert etmeyi birakmalisin mesela... Ne yapacağımı bilmiyorum
Neden bu kadar kötümsersiniz onu anlamıyorum. Konu açmak için niye dert edeyim? Bu kadar basit görüyorsanız hayatınız güzel demektir. Keşke değiştirebilseydik bakalım siz dayanabiliyor musunuz. Nereye kadar kendimle kalayım derdimi duvarlara mı anlatayım?Sırf konu açmak için her şeyi dert etmeyi birakmalisin mesela..
Eski konularını da hatırlıyorum.
Artık biraz kendinle kal bence.
Kötümser değilim.Neden bu kadar kötümsersiniz onu anlamıyorum. Konu açmak için niye dert edeyim? Bu kadar basit görüyorsanız hayatınız güzel demektir. Keşke değiştirebilseydik bakalım siz dayanabiliyor musunuz. Nereye kadar kendimle kalayım derdimi duvarlara mı anlatayım?
Basit bir oyun derken, konuştuğum insan benimle sadece oyun oynarken konusuyordu. Onun harici tek kelime yazmıyordu. Bu kullanmak değil de ne demek? Vakit harcamak diyelim ama yine de aynı kapıya çıkar.Kötümser değilim.
Basit bir oyun için bile seni kullandıklarını düşünüyorsun.
Her denileni dert ediyorsun.
Bence biraz ara ver,biraz uzaklaş.
Eski konularını da hatırlıyorum.
İnternettir,telefondur bir süre uzaklaş.
Faydasını görürsün bence.
Sormayın. Keşke herkes yerini bilseNe isterseniz yaptırırsınız ona ne ki?parasını o mu veriyor![]()