• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin Bana Olan Davranışları

Sen üniversite öğrencisisin ve güzel bir bölüm tercihin var puanın yüksek olması nedeni ile diye anlıyorum.
Kuzenin ile aranızda kaç yaş var. Kuzenin evli vd iki çocuklu, eğitimi, mesleği ne kuzeninin?
Çocuk gelisimcisi müdürlük yapıyor

Çocuk gelisimcisi müdürlük yapıyor
Sosyal statü nedeni ile senin karşı da kompleks yapmış seni ezip ego tatmin etmeye çalışıyor gibi geldi.
Üzülmekte haklısın, duymamazlığa gel, sana saldırılarına mümkün olduğunca cevap verme. Uzak durma ihtimalin olmadığına göre onun istediği muhabbetlere girme. Seni kışkırtıp, agresifleştirmeyw çalışıyor. Bence bunu bilinçli olarak yapmıyor. Muhmtemel şimdiye kadar her konuda örnek o olmuş. İçin için seni bir tehlike olarak görüyor, ailede örnek gösterilmede yerini alacak kişi olarak görüyor. Ve farkında olmadan şaka yapıyorum, ablalık yapıyorum tarzı ile seni küçümsemeye çalışıyor. Cevap verme, dayanamazsan sen olsan öyle yaparsın ben böyle yapıyorum, farklı kişiliklerini, benim tercihim bu dersin. Hem sınır koyma hem has bildirme olur.

Dünyanın en garip kuzenine sahibim. Dişlerime kaplama yaptırmak istemiştim anneme "teyzoş şu kızına yüz verme yakında burnunu da yaptırır göğsünü de" diyen biri yani.
Geçenlerde mecburiyetten aynı ortamda bulunduk ki ben hiç gitmek istemedim annem süs köpeği gibi beni oradan oraya sürüklüyor. Majör depresyon geçirdiğimden suratım çökük ve rengim soluk. Ve mutsuzum. Kuzenim boydan boya beni süzdü sonra da anneme "ay teyzoş bu genç kızlar da çok bakımsız değil mi ben 2 çocuk doğurmama rağmen hiç bakımımı eksik etmedim" demeye başladı. Kendisini beğenmediği için yüz nakli yaptıran ben değilim. Yüzüne yaptırmadık estetik kalmadı hala bana laf atıyor. Laf söylesem "ay tatlımsu ben sana demedim ki" olacak. Ne yapacağımı bilmiyorum
Teyzoş tatlımsu bu nasıl kelimeler ya. Bana çok itici gelir bu tip konuşanlar.
Fazla muhatap olmayın.

kuzenim herkesin arkasından atıp tutan biri. 13 yaşındaki yeğeninin bile arkasından konuşuyor. olanı yansıttım, hiç abartmadım inanın. niyetini bilmiyorum ama davranışları sinir bozucu. bana bakarken göz deviriyor bakın o detayı bile atlamışım
Annenizden sizi kıskanıyor bence. Kendi annesiyle arası iyi degil mi acaba. Burada anneniz tavır koyacak benim kizıma laf soyleme diyecek o zaman yapamaz

Dünyanın en garip kuzenine sahibim. Dişlerime kaplama yaptırmak istemiştim anneme "teyzoş şu kızına yüz verme yakında burnunu da yaptırır göğsünü de" diyen biri yani.
Geçenlerde mecburiyetten aynı ortamda bulunduk ki ben hiç gitmek istemedim annem süs köpeği gibi beni oradan oraya sürüklüyor. Majör depresyon geçirdiğimden suratım çökük ve rengim soluk. Ve mutsuzum. Kuzenim boydan boya beni süzdü sonra da anneme "ay teyzoş bu genç kızlar da çok bakımsız değil mi ben 2 çocuk doğurmama rağmen hiç bakımımı eksik etmedim" demeye başladı. Kendisini beğenmediği için yüz nakli yaptıran ben değilim. Yüzüne yaptırmadık estetik kalmadı hala bana laf atıyor. Laf söylesem "ay tatlımsu ben sana demedim ki" olacak. Ne yapacağımı bilmiyorum
Çok basit cevap vereceksin. En ufak detayına eleştireceksin aynen bu kadar basit

Bu tür başkalarına laf sokanlar kendileriyle ilgili laf sokulmasına çok duyarlı oluyor. Siz de dış görünüşüyle ilgili laf sokun. Estetiklerinin ne kadar yapay durduğuna, çocuktan sonra yaşının büyük durduğuna aklınıza gelen ne varsa artık.

Zaten siz de annenizin bu durumundan dolayı kuzene sinir oluyorsunuz bence yoksa bu kadar problem etmezdiniz. Anneniz sınır koymalı
Anneme bugün avmye gitmek istediğimi söyledim cunku evden dısarı cıkamadım kac hafta oldu. Bana diyor ki ben sabah kuzenini aradım o beni gezmete götürür diye bekliycem kafana göre planlar yapma diyor. Kuzenim için evden cıkabiliyorsun ama benim için çıkamıyor musun dedim hakaret etmeye başladı ben daha ne diyeyim ki

Annenizde iş yok.
Benim evladıma babası bile şu cümleleri kuramaz, çenemle dönerim adamı.
O yüzü aldığı adres belli, ardınızda duran, size gelen her şeye cevap veren bir anne olsaydı kuzeniniz avcunu yalardı, çocukluktan itibaren sınırını bilirdi.
Benim annem öyle durumlarda sadece izliyor ve sana dememiştir deyip geçiştiriyor. Kuzenimleyken yüzü bir gülüyor bir gülüyor kuzenim beni yerin dibine sokup sokup çıkarıyor annemin umrunda değil. Beni evlatlık mı aldı ne yaptı

Sırf konu açmak için her şeyi dert etmeyi birakmalisin mesela..
Eski konularını da hatırlıyorum.
Artık biraz kendinle kal bence.
Neden bu kadar kötümsersiniz onu anlamıyorum. Konu açmak için niye dert edeyim? Bu kadar basit görüyorsanız hayatınız güzel demektir. Keşke değiştirebilseydik bakalım siz dayanabiliyor musunuz. Nereye kadar kendimle kalayım derdimi duvarlara mı anlatayım?

Neden bu kadar kötümsersiniz onu anlamıyorum. Konu açmak için niye dert edeyim? Bu kadar basit görüyorsanız hayatınız güzel demektir. Keşke değiştirebilseydik bakalım siz dayanabiliyor musunuz. Nereye kadar kendimle kalayım derdimi duvarlara mı anlatayım?
Kötümser değilim.
Basit bir oyun için bile seni kullandıklarını düşünüyorsun.
Her denileni dert ediyorsun.
Bence biraz ara ver,biraz uzaklaş.
İnternettir,telefondur bir süre uzaklaş.
Faydasını görürsün bence.

Kötümser değilim.
Basit bir oyun için bile seni kullandıklarını düşünüyorsun.
Her denileni dert ediyorsun.
Bence biraz ara ver,biraz uzaklaş.
İnternettir,telefondur bir süre uzaklaş.
Faydasını görürsün bence.
Basit bir oyun derken, konuştuğum insan benimle sadece oyun oynarken konusuyordu. Onun harici tek kelime yazmıyordu. Bu kullanmak değil de ne demek? Vakit harcamak diyelim ama yine de aynı kapıya çıkar.
Her denileni dert etmiyorum. Başlıkta her şey gayet açık. Bana saldıran tek kişi sizsiniz bu başlıkta. Acaba kuzenim misiniz? :D

Ne isterseniz yaptırırsınız ona ne ki?parasını o mu veriyor😂

Back
X