Kuzenimin Bana Olan Davranışları

Ben sunu derdim: "Evet masallah. Yüz naklini, ay pardon bakimini hic eksik etmedin. Ama kiyamet günü problem yasayabilirsin. Ismin cagrilsa "Dünyaya gönderdigimiz bu degildi. Bunun parcalari tamamen degistirlmis" derler.." de ve patlat kahkahayi. Niye susuyorsunuz. Kuzenmis üstelik.

Anneme konusunu açtım onu savundu. Bana söylediklerini söyledim aa o öyle şeyler söylemez dedi. Destekçim yok her türlü haksız konumuna dusuyorum

Anneme konusunu açtım onu savundu. Bana söylediklerini söyledim aa o öyle şeyler söylemez dedi. Destekçim yok her türlü haksız konumuna dusuyorum

Annenizin sizi savunmasini beklemeyin. Benim annemde eskiden hep "aman kimseyle aramiz bozulmasin" modundaydi. Ama artik kendiside milletin umrunda olmadigimizi anladi. O yüzden cevabi siz yapistiracaksiniz. Sokaktan gecen insana böyle laf atma hakkini nasil vermiyorsak kendi akrabamiza hic vermemeliyiz

Sizle değil kendisiyle alakalı.
Kendi hakkını savunamayan, biri onu incittiğinde dışa vuramayan kimseler, evlatlarına da yapamıyor.
Milletle kötü olmayalım, sineye çekelim diye susstukça sürekli daha fazlasını duyarlar ve şaka vurup geçerler.
Siz onlardan olmayın, edepsizliğe gerek olmadan da hakkınızı arayıp, size söylenenlerin çirkin olduğunu herkesin kendine bakması gerektiğini belirtebilirsiniz.

İnsanlarla aranızdaki sınırı ancak siz çizersiniz, bunu öğreten ve yapabilen bir anneniz olmadığı için, siz daha fazla çaba göstererek ancak bu yola gelebilir ve karşınızdakini hizaya sokarsınız.
Kimsenin aileniz dahi olsa saygısızlığını çekmeyin, usulünce tepkinizi koyun.

Bir iki hadi eyvallah ama süreklilik arz eden psikolojik şiddete karşı tavrım hanımefendi çizgimden çıkmaktır.
Ne sakin kalırım ne duymazdan gelirim(ayrıca neden duymazdan geleyim,ben sindikçe karşı taraf genelde coşuyor.) Bayramlık ağzımı bir açarım ki bir daha destursuz giremez benim olduğum yere,anneme de döner iki çift laf ederim o da nasibini alır.
Kısacası susmayın, kısasa kısas yapın. İstediğini söyleyen istemediğini işitir derler..

anneme göz devirdiğini söyledim "hiç fark etmedim" diyor annem zaten "hiç fark etmiyor" kuzenim de "bana dememiştir bana niye desin" ... :) aaah ah
Emin olun kiskancligindan yapiyor. Kuzeniniz de icten ice aci cekiyor. Siz ona hicbirsey yapmasaniz zaten o kendine ediyor. Onun gibi benim de amca kizi var. Inanin bu insanlara toplanip kotuluk etsek, kendilerine ettiklerine yetisemeyiz. Zaman taniyin yok sayin ama asla kotulukle cevap vermeyin. Hatali yine siz olursunuz. Anneniz umursamamaya, kavga gurultuyle is ypamamaya calisiyordur.

Yeeeeeennnğeeee repligi geldi aklıma ahahaha. Ayol boşver sen onu kıskançlık belirtileri bunlar sen ciddiye almazsan bir süre sonra pes edecek .

Ay çok pis gaza geldim şimdi

İçiniz rahatlayacaksa laf söyleyin, ben öyle yapıyorum Yok söyleyemem derseniz annenizle gerçekten ciddi ciddi konuşup aynı ortama girmeyin.

Çirkinleşmek hiç adetim değildir ama ben normal hayatta böyle insanlar gördüğüm için onları sadece onların silahıyla vurabileceğimi anlamıştım. O yüzden muhatap olmamak ve bulunduğu yerde bulunmamak en iyisi, ama yok olmuyor diyorsanız karaktersiz birinin dart tahtası olmayacaksınız tabii ki. Muhtemelen yaşını başını almış olmasından rahatsız ve daha genç olduğunuz için gizli bir kıskançlık içinde kuzeniniz. Yapıştırırdım lafı hiç acımazdım. Densiz kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…