pekiSanki siz daha çok alıngansınız.
Anneme konusunu açtım onu savundu. Bana söylediklerini söyledim aa o öyle şeyler söylemez dedi. Destekçim yok her türlü haksız konumuna dusuyorumBen sunu derdim: "Evet masallah. Yüz naklini, ay pardon bakimini hic eksik etmedin. Ama kiyamet günü problem yasayabilirsin. Ismin cagrilsa "Dünyaya gönderdigimiz bu degildi. Bunun parcalari tamamen degistirlmis" derler.." de ve patlat kahkahayi. Niye susuyorsunuz. Kuzenmis üstelik.
Anneme konusunu açtım onu savundu. Bana söylediklerini söyledim aa o öyle şeyler söylemez dedi. Destekçim yok her türlü haksız konumuna dusuyorum
Sizle değil kendisiyle alakalı.Benim annem öyle durumlarda sadece izliyor ve sana dememiştir deyip geçiştiriyor. Kuzenimleyken yüzü bir gülüyor bir gülüyor kuzenim beni yerin dibine sokup sokup çıkarıyor annemin umrunda değil. Beni evlatlık mı aldı ne yaptı
Emin olun kiskancligindan yapiyor. Kuzeniniz de icten ice aci cekiyor. Siz ona hicbirsey yapmasaniz zaten o kendine ediyor. Onun gibi benim de amca kizi var. Inanin bu insanlara toplanip kotuluk etsek, kendilerine ettiklerine yetisemeyiz. Zaman taniyin yok sayin ama asla kotulukle cevap vermeyin. Hatali yine siz olursunuz. Anneniz umursamamaya, kavga gurultuyle is ypamamaya calisiyordur.anneme göz devirdiğini söyledim "hiç fark etmedim" diyor annem zaten "hiç fark etmiyor" kuzenim de "bana dememiştir bana niye desin" ... :) aaah ah
Yeeeeeennnğeeee repligi geldi aklıma ahahaha. Ayol boşver sen onu kıskançlık belirtileri bunlar sen ciddiye almazsan bir süre sonra pes edecek .Dünyanın en garip kuzenine sahibim. Dişlerime kaplama yaptırmak istemiştim anneme "teyzoş şu kızına yüz verme yakında burnunu da yaptırır göğsünü de" diyen biri yani.
Geçenlerde mecburiyetten aynı ortamda bulunduk ki ben hiç gitmek istemedim annem süs köpeği gibi beni oradan oraya sürüklüyor. Majör depresyon geçirdiğimden suratım çökük ve rengim soluk. Ve mutsuzum. Kuzenim boydan boya beni süzdü sonra da anneme "ay teyzoş bu genç kızlar da çok bakımsız değil mi ben 2 çocuk doğurmama rağmen hiç bakımımı eksik etmedim" demeye başladı. Kendisini beğenmediği için yüz nakli yaptıran ben değilim. Yüzüne yaptırmadık estetik kalmadı hala bana laf atıyor. Laf söylesem "ay tatlımsu ben sana demedim ki" olacak. Ne yapacağımı bilmiyorum
Ay çok pis gaza geldim şimdiBir iki hadi eyvallah ama süreklilik arz eden psikolojik şiddete karşı tavrım hanımefendi çizgimden çıkmaktır.
Ne sakin kalırım ne duymazdan gelirim(ayrıca neden duymazdan geleyim,ben sindikçe karşı taraf genelde coşuyor.) Bayramlık ağzımı bir açarım ki bir daha destursuz giremez benim olduğum yere,anneme de döner iki çift laf ederim o da nasibini alır.
Kısacası susmayın, kısasa kısas yapın. İstediğini söyleyen istemediğini işitir derler..
Hak edene hak ettiğini vermek lazım. Peygamber değilim etrafa hoşgörü yayayim,Mevlana değilim ne olursan ol gel diyeyim.Herkes bir duracağı yeri bilsinAy çok pis gaza geldim şimdi
Dünyanın en garip kuzenine sahibim. Dişlerime kaplama yaptırmak istemiştim anneme "teyzoş şu kızına yüz verme yakında burnunu da yaptırır göğsünü de" diyen biri yani.
Geçenlerde mecburiyetten aynı ortamda bulunduk ki ben hiç gitmek istemedim annem süs köpeği gibi beni oradan oraya sürüklüyor. Majör depresyon geçirdiğimden suratım çökük ve rengim soluk. Ve mutsuzum. Kuzenim boydan boya beni süzdü sonra da anneme "ay teyzoş bu genç kızlar da çok bakımsız değil mi ben 2 çocuk doğurmama rağmen hiç bakımımı eksik etmedim" demeye başladı. Kendisini beğenmediği için yüz nakli yaptıran ben değilim. Yüzüne yaptırmadık estetik kalmadı hala bana laf atıyor. Laf söylesem "ay tatlımsu ben sana demedim ki" olacak. Ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?