Kuzenimin bitmeyen sorunu...

xilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
161
32
98
İyi akşamlar hanımlar. Benim kuzenim şuan nişanlı ve yaşı küçük. Nişanlısı burada yaşıyor. Normalde kuzenim ve ailesi memleketimizde yaşıyorlar ama bir süreliğine düğün vs durumu vardı İstanbula gelmişlerdi. Bu sırada nişanlısıyla beraber olmuşlar ve içine boşalmış. Ertesi gün hapı içmeyi akıl edebilmiş ama şu an köyde ve hamile miyim diye beni de dert sahibi yaptı. Memlekette küçük yer bilirsiniz kan tahlili yaptırmaktan, eczaneden test almaktan vs korkuyor. Ama tüm belirtileri yaşıyormuş gibi. Ben de konu açayım en azından fikir sahibi oluruz dedim. Normalde çok düzenli değilmiş adeti ama son adetine göre yarın falan adet olması gerekiyor. Göğüslerinde ve midesinde şişkinlik olduğunu söylüyor. Bastırdığımda sanki bir şey var karnımda diyor. Ama psikolojikte olabilir dedim. Her göğüs şişkinliği vs hamilelik belirtisi midir? Sanki hamileyim hissediyor diyor delirtti beni resmen. Hapta kullanmış. Teşekkür ederim şimdiden...

Valla mantık yürüteyim ama işin doğrusu test olmadan bilemez ki.

Reşit mi?

Ne zaman sevişmişler? Ovülasyon mu? Hapı ne zaman almış?

Valla mantık yürüteyim ama işin doğrusu test olmadan bilemez ki.

Reşit mi?

Ne zaman sevişmişler? Ovülasyon mu? Hapı ne zaman almış?
Ovülasyon ne bilmiyorum ama adeti bittikten 10-12 gün sonra falan sevişmişler. Hapıda 1 saat sonra almış. Ayrıca reşit

Ovülasyon ne bilmiyorum ama adeti bittikten 10-12 gün sonra falan sevişmişler. Hapıda 1 saat sonra almış. Ayrıca reşit

Hapı doğru kullanmış mı? Eskiden çift dozdu sanırım.
Tarihlerde falan sıkıntı var gibi.
Hapa güvenmek dışında pek çözüm yok.
Bir de test alması şart.

Bıktım böyle kızlardan ya sayfa sayfa konu var hala aynı terane.Sorumluluğu alamayacaksan test almaya bile acizsen sevişmeyeceksin.Okut bunu kuzenine.Simdi o nişanlısıyla da ayrılırsa da başka konu açarsınız asla aklımızı kullanmayalım aman.
Biz nerden bilelim hem hamile mi değil mi.Sinirim bozuldu akşam akşam

Ben anlamıyorum gerçekten,evlilik gibi önemli bir kararı alabilen biri böyle bir konunun arkasında neden duramaz ? Madem duramayacaksın neden yapıyorsun ?

Test almalı.Psikolojik de olabilir.

Doğru söylüyorsunuz ben de kızdım ama iş işten geçmiş maalesef ki. Cahillik etmiş işte

Ben anlamıyorum gerçekten,evlilik gibi önemli bir kararı alabilen biri böyle bir konunun arkasında neden duramaz ? Madem duramayacaksın neden yapıyorsun ?

Test almalı.Psikolojik de olabilir.
Biraz mantıklı biri olsaydı zaten şu an nişanlı olmazdı ama işte oldu. Haklısınız

Son adeti ne zaman?
Ayrica hamile degil o hap vücudu mahvediyor. Ondan belirti vardir. Adeti gecikedebilir.

Her kez nerden bilsin senin kuzenin hamile mi değil mi? Uzakdan muayeneyle anlaşılmaz o iş. Doktora gitsin. Nişanlısına söylesin çaresine bakar herhalde.

İlişki tarihi, doğurganlık dönemi. Hamilelik ihtimali yüksek olur. Lakin, hap içtiği için bu ay zor ve geç regl olabilir. En kötü ihtimal beklesin test yapamıyorsa. 20gün geçer de regl olmazsa aldırmaya gider artık. Ha buarada ertesi gün hapını alabilen insan test de alabilir.

adet olduktan 10 - 12 gün sonra ise hamile kalma ihtimali yüksek
ilaç ne kadar etki etmiştir bilemeyiz tabi

Her kez nerden bilsin senin kuzenin hamile mi değil mi? Uzakdan muayeneyle anlaşılmaz o iş. Doktora gitsin. Nişanlısına söylesin çaresine bakar herhalde.
Sormak istediğim siz ne hissediyorsunuz değil hamileyken nasıl belirtiler yaşadınız hap kullanılmasına rağmen hamile kalan var mı vsdi ama ben yanlış aksettim galiba

Bastırınca bişey var gibi düşünüyor ama ne var bebek oyle ele avuca gelmiyor yani

İstanbuldayken yaşadığı için almış ilacı ama hap içtim hamile kalmam herhalde diye düşündüğü için test almamış. Şuan köyde ondan alamıyor. Bekleyip göreceğiz galiba. Teşekkürler

Geçen ayın 25inde falan bittiğini söylüyor. Tahminen. Onuda takip etmemiş ki adam akıllı.

Kac gunde bir adet oluyormus peki?
Unutmayin gebeligin ilk belirtisi adet gecikmesidir. Diger belirtiler ondan sonra netlik kazanir. Daha var sanırım adetine merak etmesin hamile degil ama bir dahakine akilli olsun. O hapi da surekli kullanmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…