Ovülasyon ne bilmiyorum ama adeti bittikten 10-12 gün sonra falan sevişmişler. Hapıda 1 saat sonra almış. Ayrıca reşitValla mantık yürüteyim ama işin doğrusu test olmadan bilemez ki.
Reşit mi?
Ne zaman sevişmişler? Ovülasyon mu? Hapı ne zaman almış?
Ovülasyon ne bilmiyorum ama adeti bittikten 10-12 gün sonra falan sevişmişler. Hapıda 1 saat sonra almış. Ayrıca reşit
Böyle yazmanızın sebebini anlıyorum fakat son çare burada hamilelik yaşayan hanımlara sormak istedim çünkü benide çok bunalttı.Kesin hamile
Doğru söylüyorsunuz ben de kızdım ama iş işten geçmiş maalesef ki. Cahillik etmiş işteBıktım böyle kızlardan ya sayfa sayfa konu var hala aynı terane.Sorumluluğu alamayacaksan test almaya bile acizsen sevişmeyeceksin.Okut bunu kuzenine.Simdi o nişanlısıyla da ayrılırsa da başka konu açarsınız asla aklımızı kullanmayalım aman.
Biz nerden bilelim hem hamile mi değil mi.Sinirim bozuldu akşam akşam
Biraz mantıklı biri olsaydı zaten şu an nişanlı olmazdı ama işte oldu. HaklısınızBen anlamıyorum gerçekten,evlilik gibi önemli bir kararı alabilen biri böyle bir konunun arkasında neden duramaz ? Madem duramayacaksın neden yapıyorsun ?
Test almalı.Psikolojik de olabilir.
Geçen ayın 25inde falan bittiğini söylüyor. Tahminen. Onuda takip etmemiş ki adam akıllı.Son adeti ne zaman?
Sormak istediğim siz ne hissediyorsunuz değil hamileyken nasıl belirtiler yaşadınız hap kullanılmasına rağmen hamile kalan var mı vsdi ama ben yanlış aksettim galibaHer kez nerden bilsin senin kuzenin hamile mi değil mi? Uzakdan muayeneyle anlaşılmaz o iş. Doktora gitsin. Nişanlısına söylesin çaresine bakar herhalde.
İstanbuldayken yaşadığı için almış ilacı ama hap içtim hamile kalmam herhalde diye düşündüğü için test almamış. Şuan köyde ondan alamıyor. Bekleyip göreceğiz galiba. Teşekkürlerİlişki tarihi, doğurganlık dönemi. Hamilelik ihtimali yüksek olur. Lakin, hap içtiği için bu ay zor ve geç regl olabilir. En kötü ihtimal beklesin test yapamıyorsa. 20gün geçer de regl olmazsa aldırmaya gider artık. Ha buarada ertesi gün hapını alabilen insan test de alabilir.
Geçen ayın 25inde falan bittiğini söylüyor. Tahminen. Onuda takip etmemiş ki adam akıllı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?