- 7 Haziran 2017
- 27
- 12
- 3
- 30
- Konu Sahibi nihalwitch
-
Kiskandigi kanisina nereden vardin? Birkac ornek verebilir misin?
sadist bi yanı var evetKıskanmak değil de sevmiyor olabilir... Hatta bazı insanlar dişini geçirebildiği kişinin canını yakmayı çok sever...
Kıskandığını sanmıyorum. Anlattığınıza göre o sizden daha iyi özelliklere sahip gibi kıskanılacak bi taraf yok. Bazı insanlar kibirli oluyor seni rencide etmeye çalışıyor bence. Ego tatmini gibi bişey. Kendini üstün görüyor gibi.
Kıskanmıyor eziyor kuzeniniz laf sokmasına müsade etmeyin cevabı yapıştırın
Biir kıskanmıyor ego tatmini,kibir, ezme yorumu da benden.
Ezidrmeyin kendinizi babanızın çocuğu değil. Ağzına ağzına lafı sokun sizde.
Canın yandıkça alışıyorsun böyle insanlar alttan almadan kibarlıktan anlamıyorİşte bende insanların canını yakmaya korkan biriyim
Diğer konularınıza da baktım. "Otorite" konulu olanda kendinizle alakalı bir çok ip ucu vermişsiniz... Belki bu durum yüzündendir. Ego tatminini eminim ki "çatışmayan" insanlar üzerinde yapmak daha kolaydır. Daha zahmetsiz bir stres topu olarak gördüğüne eminim. Zaten sadist bir kişiliği olduğunu da söylemişsiniz.ben anlamıyorum ama kıskanmayan insan neden sadece bir kişi üzerinden ego tatmini yapar?
kıskanmaya devam etsin sana tavsiyem uzak dur özelini anlatma annenede söyle anlatmasın.benimde iki kuzenim ve annesi atkamdan konusmuslar yüzüme cok iyilerdi .kıskanclık seziyırdum zaten en cokta mutlu olmamı kıskanıyorlardı diye düsünüyorum. bayagı üzüldüm sonrada hayatımdan cıkardım yani görüsmek için bir caba harcamıyırumTeyzemin kızı benden 5 yaş büyük şuan nişanlı ve bu kız beni çocukluğumdan beri kıskanıyor yani anlamıyorum çok fazla kuzenimiz var neden ben? Kendisi güzelliğe ve zayıflığa önem verir belki beni güzel buluyodur bilemem ama ben ondan daha kiloluyum ayrıca çok daha zayıf kuzenlerimiz var ve kendiside baya güzel bulunan bi kız. Kendisi okumadı benim okul başarımı kıskanıyo desek benim okulum çok kötü durumda oda biliyo bunu ama benim ablamın dersleri süperdir mesela. Zengin falanda değiliz onlar daha zengin. Uzun zamandır bi ilişkimde yok yada öyle fazla arkadaşım yok. Yani anlatmak istediğim bende kıskanılcak bişey yokken onun çocukluğumuzdan beri beni deli gibi kıskanması çok garip. Kuruntu olmadığına eminim çünkü aynı ortamda olan herkes hemen fark ediyo durumu. Bana bakışları, durup dururken laf sokmaları, canımı yakmak istemesi... Hiçbişey de yapmadım ona kafayı yicem sizce niye böyle bu kız?
e bunlar kiskandigi anlamina gelmez ki. daha cok sana sinir oldugu anlamina gelir. belki gicik oluyo sana.Herkesin içinde soktuğu laflar ve yalnızken canımı yakmak yada beni telaşlandırmak için söylediği sözler ve tüm bunları sadece bana yapması. Kötülüğümü istediğini bariz belli ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?