Kuzenimin çıldırtan kıskançlıkları?

nihalwitch

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
27
12
3
30
Teyzemin kızı benden 5 yaş büyük şuan nişanlı ve bu kız beni çocukluğumdan beri kıskanıyor yani anlamıyorum çok fazla kuzenimiz var neden ben? Kendisi güzelliğe ve zayıflığa önem verir belki beni güzel buluyodur bilemem ama ben ondan daha kiloluyum ayrıca çok daha zayıf kuzenlerimiz var ve kendiside baya güzel bulunan bi kız. Kendisi okumadı benim okul başarımı kıskanıyo desek benim okulum çok kötü durumda oda biliyo bunu ama benim ablamın dersleri süperdir mesela. Zengin falanda değiliz onlar daha zengin. Uzun zamandır bi ilişkimde yok yada öyle fazla arkadaşım yok. Yani anlatmak istediğim bende kıskanılcak bişey yokken onun çocukluğumuzdan beri beni deli gibi kıskanması çok garip. Kuruntu olmadığına eminim çünkü aynı ortamda olan herkes hemen fark ediyo durumu. Bana bakışları, durup dururken laf sokmaları, canımı yakmak istemesi... Hiçbişey de yapmadım ona kafayı yicem sizce niye böyle bu kız?

Kıskandığını sanmıyorum. Anlattığınıza göre o sizden daha iyi özelliklere sahip gibi kıskanılacak bi taraf yok. Bazı insanlar kibirli oluyor seni rencide etmeye çalışıyor bence. Ego tatmini gibi bişey. Kendini üstün görüyor gibi.

Biir kıskanmıyor ego tatmini,kibir, ezme yorumu da benden.

Ezidrmeyin kendinizi babanızın çocuğu değil. Ağzına ağzına lafı sokun sizde.

evet bikaç şey dışında çoğu konuda benden iyi sayılır ama ailede ondan da çok daha iyileri var cidden anlamıyorum. Ego tatmin etmek istiyosa neden sadece bana yapıyor bunu

ben anlamıyorum ama kıskanmayan insan neden sadece bir kişi üzerinden ego tatmini yapar?
Diğer konularınıza da baktım. "Otorite" konulu olanda kendinizle alakalı bir çok ip ucu vermişsiniz... Belki bu durum yüzündendir. Ego tatminini eminim ki "çatışmayan" insanlar üzerinde yapmak daha kolaydır. Daha zahmetsiz bir stres topu olarak gördüğüne eminim. Zaten sadist bir kişiliği olduğunu da söylemişsiniz.

Allah bu insanlardan hepimizi korusun. Sizde elinizden geldiğince ayna olun bu döngüyü kırın lütfen

kıskanmaya devam etsin sana tavsiyem uzak dur özelini anlatma annenede söyle anlatmasın.benimde iki kuzenim ve annesi atkamdan konusmuslar yüzüme cok iyilerdi .kıskanclık seziyırdum zaten en cokta mutlu olmamı kıskanıyorlardı diye düsünüyorum. bayagı üzüldüm sonrada hayatımdan cıkardım yani görüsmek için bir caba harcamıyırum

Herkesin içinde soktuğu laflar ve yalnızken canımı yakmak yada beni telaşlandırmak için söylediği sözler ve tüm bunları sadece bana yapması. Kötülüğümü istediğini bariz belli ediyor
e bunlar kiskandigi anlamina gelmez ki. daha cok sana sinir oldugu anlamina gelir. belki gicik oluyo sana.

Belki küçükken birşey oldu sizin hatırlamadığınız, içine oturdu onun. Ananenin sizi kayırması, dedenin daha çok sevmesi falan. Bizim bazen hiç umursamadan geçtiğimiz olaylar başkasının travması olabilir. Bende halamın oğlunu çok kıskanmıştım babamdan. Kaç yaşına geldim hala unutmam. Bana dondurma almamıştı o misafir diye hemen almıştı. Ama ben kızgınlığımı babama yöneltmiştim. O da benim gibi çocuk diyebilmiştim. Yoksa anlattığınız kadarıyla kıskanılacak bir durum yok gibi

Sessiz sakin yapınızdan dolayı gücü size yetiyor olabilir. Laf mı sokuyor? Siz de 2 katı olarak sokun bakın bir süre sonra ne oluyor.

Kıskanmıyor ama size gıcık oluyor olabilir (davranışlarınızdan rahatsız olmuş olabilir.) ya da siz cevap veremiyorsanız ego tatmin ediyor bence de.
ortamda laf sokma çok iğrenç bir hareket. herhalde cevap vermek zor oluyor sizin için. ya karşılık verip söyleyeceğine pişman etmek gerek ya çok bir araya gelmemek lazım. hangisi sizin için daha kolay olacaksa bunları tavsiye ederim.

Aılenızden ımrenılecek sevgı goruyorsunuzdur belkı
Daha becerıklı daha guzel akılda kalır bı enerjınız vardır belkı

Yanı sızın mutsuzlugunuzu ısteyen bı kısı ıcın gozunuzun ustunde kaşınızın olması yeterlı

Yeterlı aıle sevgısı gormemıs ve komplekslı insanlarda gorulen bı kısılık_karakter bozuklugu oluyor genelde bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…