Kuzenimin durumu beni endişelendiriyor yardım

Neurosurgeon

Song Yuqi aşkım <3
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
215
377
33
30
İyi akşamlar öncelikle. Konu benimle değil kuzenimle ilgili. Kendisi 13 yaşında derslerinde çok başarılı, aklı başında bir kız. Ancak son günlerde iyice zayıfladı, bir deri bir kemik kaldı yemek yemiyor midem bulanıyor diyormuş. Normalde konuşkan biri olmasına rağmen eve gelen kimseyle konuşmayıp hoş geldin bile demeden telefonuyla ilgileniyormuş.

Annesine birine aşık olduğunu söylemiş çocukla mesajlaşmak için izin istemiş, annesi olmaz sen daha küçüksün aşık olmak için çok erken demiş. Yarın halamla konuşacağım direk kuzenimle konuşamam çünkü benim bildiğimi bilmiyor kimseye söyleme demiş annesine. Pedagoga gidecekler zaten ama sizin verebileceğiniz tavsiye var mı? Ona nasıl yaklaşılmalı? Özellikle yemek yememe olayı beni korkutuyor. Fikirleriniz benim için önemli.

Tam da ergenlik çağları, pedagoga götürerek en doğrusunu yapacaklar zaten.

Çocuklar nette, sosyal medya platformlarında bir sürü saçma şey görüp özeniyorlar, yemek yememesi ondan olabilir mi acaba

Annesi bıraksın mesajlaşsın kızı zorla depresyona sokmuş böyle yaparsa o kız ileride ona hiçbir şey anlatmaz zor durumda olsa bile her şeyi saklar ne güzel izinli söyleyerek göz önünde yapıyorken tamam deseydi gözü üstünde olurdu

Benim gibi kuzenin. Bir seye üzüldüğümde, ya da heyecanlandığımda yemek yiyemiyorum. Kalbimi kırdıklarında tüm gün su bile içsem kusuyorum. Bir erkekle konuşmaya başladığımda da heyecandan öyle oluyorum. Bu durum onu derslerinden uzaklaştırır ama

Valla kimse kusura bakmasın da 13 yaşındaki bebe de bi zahmet sevgili yapmasın ben normal göremiyorum bu durumu henüz çok erken böyle şeyler için.
Bu yaşta ne aşkı.

Konu sahibi sanırım tedirgin olduğunuz şey hamilelik gibi birşey mi?

Mesajlaşmak istediği kişi okuldan yaşıtı biriyse izin verselermiş keşke gözetimli olarak
Evet onun sınıfından biriymiş. Bence de izin verseydi daha iyi olurdu sanırım derslerinden uzaklaşmasından ve kötü alışkanlığa sahip olmasından korktuğu için izin vermedi halam.

Yok Allah korusun öyle bir şey aklıma gelmedi. Ben de 13 yaşındayken aşık olduğumu sanıyordum ama hiç karşılıklı olmamıştı platonik takılırdım o yüzden ne diyeceğimi bilemedim.

13 yaşında okuldan platonik aşkı olmayan var mı?
Ders filan çalışırlardı beraber

Yok Allah korusun öyle bir şey aklıma gelmedi. Ben de 13 yaşındayken aşık olduğumu sanıyordum ama hiç karşılıklı olmamıştı platonik takılırdım o yüzden ne diyeceğimi bilemedim.
Yemek yiyemiyor midem bulanıyor endişeleniyorum dyince ben öyle sandım sanırım pardon.
Oturulup güzelce anlatılmalı henüz bu tarz erkek arkadaş için erken olduğunu zamanı gelince elbette bunun normal olduğunu söylemeli. Tamam konuş gözümün önünde demeyi ben pek doğru bulmuyorum bu benim fikrim.

13 yaşında okuldan platonik aşkı olmayan var mı?
Ders filan çalışırlardı beraber
Vardı elbette benimde vardı platonik
Ama takdir edersin ki günümüzde hele de sosyal mecralar çoğalalı böylesine masumane aşklar kalmadı başka yöne kayıyor özentilik artıyor vs.

Bu konuda farklı düşünüyoruz ama siz de haklısınız çevremde de rastladığım kötü örnek çok oldu küçük yaşta sevgili işlerine girip kötü alışkanlıklara bulaşan. Mesajlaşmaya izin versen devamı da gelir sonuçta. Yorumunuz için teşekkür ederim..

O zaman da gizli yapar
Yalan söyleyerek işini yürütüR
Bence en güzeli pedagog yönlendirsin aileyi. İzin verseler de yasak koysalar da farklı sorunlarla karşılaşacaklar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…