kuzenimin durumu ne olcak

evet haklısınız gerçekten kendi kendinelerine yaptılar iyi bir avukat şart pek üzülmem ben ama bu kuzenime çok üzüldüm dicek bile bir şey bulamıyorum.çok uğraştı bu çocuk ya resmen kullanılmak istedi iyi niyeti keşke kötü birisi olsa dicemki sende kötüydün hakketin öyle bile tesseli bulunmuyor.düğün yapacam diye işyerinden ekmek getirip yedi evini filan önceden almıştı.çalışıp çabalayım

Teslim etmek nedir arkadasim? Urun mu iade ediyorsunuz yahu? Her ne kadar suclu da olsa teslim etmek nasil bir tabirdir biraz dikkat ya.

aynen kardeş Allah bu derdin aynısını nasip etsin sana burda konu açıarsın konuşuruz.
Aynısını yaşamadığımı ne biliyorsun.Kuzenin yeni biriyle tanıştığında eskiyi hatırlamaz bile.Biz Onun adına üzüldüğümüzle kalıyoruz.Hele erkekler kadınlar kadar duygusal yaklaşmıyor.Yanlış anlama genelde eş kv görümce konularından sonra değişik geldi.Kırdıysam özür dilerim

Kızın ismi çıkmasın ne demek? İftira atmıyorsunuz ki olan belli. Nasıl ki iyi insanları bu şöyle iyidir diye anlatıyorsak, kötüleri de ifşa etmeliyiz. Yoksa daha çok masum insanların canı yanar. Malum dışardan herkes çok iyi.

Teslim etmek nedir arkadasim? Urun mu iade ediyorsunuz yahu? Her ne kadar suclu da olsa teslim etmek nasil bir tabirdir biraz dikkat ya.

tşk ederim.keşke vazgeçse son ana kadar yine bişi olmaz.kuzenim kullanılmak istemiş çok sıkıntılı bir durum kendimize gelemedik daha bende çok etkilendim.çok iyi kandırdı.çokta yazık oldu.

tşk ederim.insanlık olsun diye ama kendi kendilerinin başını yediler.Bu saaten sonra da dananın kuyruğu kopar.

bosasın ıyı bi avukat bulsun
çatır çatırda maddi manevi tazminat davası acsın.

Kuzeniniz enazından yeni evliyken farketmiş durumu .Ya kız hamile kalsaydı o zaman büyük sıkıntı olurdu. Bu arada barıştık mı

Bu gün maalesef hep tanıdık konular denk geliyor.
Yine çok yakınımın eşi aldattı elinde deliller olduğu için mahkeme tazminat ödemesine karar verdi kadının.
Sakin olun sadece resmi yolla hakkınızı arayın. Adını çıkarmak küçüklük olur. Ama tazminat hakkınızı kullanın. Yanına kalmasın.

Kuzenin. Harbiden melek gibi bir adammıs kızda yollu.cok afedersin tabıılı bosanaın birde dva acsın ona ne ceaaret ya sevmiyorsan evlenme bu nedir

Hiç kimseye yakışmıyor ama kadına hiç yakıştıramıyorum ben aldatmayı.Anne olduğumuz için belki de.Bir de insan neden aldatır o psikolojiyi anlayamıyorum.Ayrıl ondan sonra ne halin varsa gör aldatmak nedir ya? Allah kuzeninizin yardımcısı olsun zor bir durum

kuzeniniz dava açıp haklarını almalı. Burada aldatılan kadınlar için nasıl düşünüyorsak aynısını düşünmeliyiz

Cok cirkin cok talihsiz bir olay.

Acsin bosanma davasini alsin hakkini kuzenin..

Bu olay bana tanidik geldi. Bizim mahallede böle şekilde olmuş adam karisini dovmeden karisini ailesine teslim etmişti. Kadim facede biriyle komusuyormustu mahalle dedikodusu yaydi bile. Adam en iyisini yapmis diyorum. Esim olsa da asla affetmez bu tur isleri.. Kuzenine hak buldum. Bosansin bitsin bu is..

28 yaşında ewet yaptığı gerçekten takdire şayen ama ne bilim ya ben bile kötü oldum şimdi içinde ne fırtınalar yaşıyor.çalıştı didindi.düğün yaptı burnundan geldi
kader kimse dengine düsemio bende bosandım

bence o kadının parası da pulu da eksik olsun kuzenin yatıp kalkıp şükretsin evliliğin başlarnda görmüş onun yüzünü bıraksın boşasın zaten elinde o kadar delil varken hakim hemen boşar.tazminatı da boşversin ona verdikleri başının gözünün sadakası olsun

Hiç bekletmesin açsın maddi manevi tazminat davası. Kızın kepazeliğine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…