- Konu Sahibi Power power
Biz cafede otuyorduk, adamın ona baktığını farkettik ama rahtsız edici şekilde değildi, bi iki kez baktı falan. Sonra ona bi şekilde ulaştı. Çok beğendiğini falan bir sürü güzel söz, ilgi alaka. Ve akşamlarıda dışarıda arkadaşlarıyla hep hiç şüphe uyanmadı. Evde olduğunda bile gayette rahat mesajlaşıyorlardı yanımda. Kıskançlık bile yapıyordu kuzenim, ben , kız arkadaşımızın sevgilisi ve arkadaşı. Yani toplamda 2 erkek ,3 kız günübirlik şehir dışı turu yaptı. Adam bunun üzerine kızdı ayrılma eşiğine geldi bundan sonra benden eski samimiyeti bekleme dedi. Erkek -kız grubuyla dışarı çıkınca kıskanıyor falan. Sırf geziye gitti diye arası açıldı gerçketen. Ama devam ettiler. Kız şehir dışına çıkınca habersiz çıktı diye adamda inat olsun şehir dışına çıkıyordu habersiz. Velhasıl araya soğukluk gridi bitmek üzereydiki sosyal medyada tesadüf eseri eşinin hesabını gördü , profilde iksinin resmi. Kusmaya başladı kötü oldu. Ama çocuğua söylemeden sessiz sedasız bitirdi. Çünkü söylemeye bile utandı çirkinleşmeden bitsin istedi. Ben ona o kadar fotoğraf gönderdim dedi düşünsene ya eşi görmüşse ne kadar berbat bişey diyor. Psikolojisi alt üst oldu napıcaz nasıl destek olcaz bilmiyorm
Gel de evlilikten soğuma şimdi, kuzenime dedim ki biz seninle beraber kalıyoruz ama kime mesaj attığından haberim var, birbirimizden bişey saklayamıyoruz bunlar nasıl başarıyor
Gel de evlilikten soğuma şimdi, kuzenime dedim ki biz seninle beraber kalıyoruz ama kime mesaj attığından haberim var, birbirimizden bişey saklayamıyoruz bunlar nasıl başarıyor