arkadaslar kuzenimle evlenmek isteyen biri var, bu kisiyi cok eskiden beri, taniyor fakat surekli gorusmuslukleri yok sadece arada hal hatır sorma seklinde ama bu kisi kuzenime ezelden beri asik, kuzenimse onu dost olarak gordu hep, olur vermedi
aradan yillar gecti simdi tekrar ataga gecti bu adam. fakat adam sorunlu biraz, ailesini sevmiyor, 8 kardesler ve ilgisiz bir ailesi var, ailesine kizgin bu yuzden ve kurtler ayrica fakat kendisi unv mezunu, anne babasi turkceyi bile cok iyi konusamiyormus ve bir kardesi de zihinsel ozurlu sanirim. 1 erkek kardesi ve kendisi aileyi gecindiriyorlarmis, babasinin sosyal guvencesi ve isi de yokmus. Bu cocuk ben ailemden kopucam artik onlardan uzak yasamak istiyorum diyor, bunu nasil yapacak bilmiyorum tabi.
Kuzenim de unv mezunu, cocuk iyi biri, ona guveniyor kuzenim bu evlilik yanlis mi olur diye de dusunuyor. Kurt olmasi ve ailesinin bu sekilde olmasi...Cocuk ailesinden kopabilir mi hem, baska sehirde yasayacagiz sadece ben olacagim hayatinda, ailemle hicbir iletisimin olmayacak diyormus ama bu mantikli mi sizce