Kuzenimin sebepsiz tripleri ve laf sokması

Kuzeniniz kucukken....diyecektimm gerek kalmadi :KK53:

kuzeniz yasadiklarindan dolayi gonul kirginligi ile saldirganlasmis olabilir, bunu bazilari kiskanclik olarak gorebilir. yoruma acik seyler bunlar.

ancak sunu unutmamak gerekir; her sabahin gecesi, her gecenin sabahi var.

umariz ki siz guzelliklerin baki olacagi geceler ve sabahlar yasarsiniz. ve yine umariz ki kuzeniniz dara dusen gecelerine bir mum, kavrulan sabahlarina bir yel bulur.

sakin kalip, her seyin insanlar icin oldugu fikriyle guzel seylere odaklanin.
Vuuu super yorum sevgili yorumcu bir derdim var benimlede ilgilenin diyesim geldi :KK54:

Bencede yoruma katilmakla beraber araya biraz mesafe koyun derim bu iki taraf icin en sagliklisi Selami esirgemeyin akrabalik arasina kusluk girmesin kalbinide kirmayin fakat uzak durun bir sure

Ne kadar yanls bir dusunce ben esmle surekli kavga ediyorum bnim kuzenim var evli esiyle cok mutlular ben onun adina cok seviniyorm siz bnce ona fesat insanlar deyin mutsuz insanlar degil fesat kiskanc insanlar
Düşüncenın yanlışı olmaz. Sızın dusuncenıze katılmıyorum olur. Ayrıca negatif ınsanlar kapsamına hepsını alıyor hakaretle ifade etmeme gerek yok. Herkes sıZin benım gıbı olsa bdv de konu acılmazdı. Cesıt cesıt ınsan var işte.

Back
X