Kuzenimin teselli şekli

Patavatsız konuşmuş,iyi niyetli olsa biraz düşünerek kırmadan konuşurdu.Bu şekilde moral verilmez.O cümlenin yerine'baska yerde yapacağına inanıyorum, yapabilirsin'vs diyebilirdi.Önemsemeyin kendi yolunuza bakın, umarım daha güzel kapılar açılır size..
Teşekkürler 😊

Kuzeniniz densiz olabilir ama iflas etmenizdeki tek etmenin yeni açılan işletmeler olduğunu düşünmüyorum. Bu işler böyle her işletmede böyle birisi tutar yanına yenileri açılır.

Dükkan açıldı diye neden siz geri çekildiniz ki? Neden rekabet etmediniz? Kendinize güveniniz mi yoktu? Onlardan önce orada siz varsanız sizin müşterileriniz bellidir. Müşteriler sizi bırakıp diğer tarafa kaydıysa sorun sizde o zaman kapatmakla iyi yapmışsınız.

En azından kendi kendimi savunabiliyorum😌
İnsanlar genelde hangi konuda kuyruk acıları varsa o konuda başkasına takılıyorlar. Sen kendini savunuyorsan başkasının savunamaması seni niye rahatsız etsin ki. Sürekli bunun üzerinden gitmen garip. Umarım gerçekten savunursun. Cimrilikle suçlayanlar genelde cimri, yalancılıkla suçlayanlar yalancı çıkıyor.
Bir arkadaşım vardı başını açan herkese zorbalık yapardı ama sonra başını açtı. Meğer mücadelesi kendisiyleymiş
Neyse Umarım bir gün iyi olur herşey senin için

Dükkan açıldı diye neden siz geri çekildiniz ki? Neden rekabet etmediniz? Kendinize güveniniz mi yoktu? Onlardan önce orada siz varsanız sizin müşterileriniz bellidir. Müşteriler sizi bırakıp diğer tarafa kaydıysa sorun sizde o zaman kapatmakla iyi yapmışsınız.
Çoğunlukla Sabit müşteri yok. Yoldan geçenler. Kahvaltı görüyor geliyor, gezi arabaları vs.

Büyük hayallerle köye lokanta açtık. Yol üstü olduğu için arabalarını durdurup gelenler sayesinde iyi döndü.Kendi ürettiğimiz yumurta ,süt ,peynir bal ,köz patates,pişi vs veriyorduk. Hevesle köy evi tipinde dekor ettik. Sobalı şirin yer ,belki bilenler olur İstanbula yakınız.

Ama ahlak sorunu var , iş yaptığını görünce yakındaki arsalara aynı konseptle iki lokanta daha açıldı. Maalesef kapattık. Müşteri üçe bölündü .

Kuzenim çaya çağırdı. Vay be Çok üzüldüm ,elini attığın şey kurudu, ne ümitlerle geldin köye didindin ama ellerin bomboş geri dönüyorsun dedi.
Bu iyi niyetli mi yoksa daha da üzmek için mi anlamıyorum. Çünkü onunla ortak açmamı istemişti kabul etmemiştim.
Kına yakma seviyesin de sevinmiş terbiyesiz.

Siz bu kafayla 10 dükkan açar hepsini batırırsınız. Tekinsiz, saldırgan, adam toplayıp ev basan, 1 kişiye 3 kişi saldıran huzur bozan tiplersiniz. Kim niye sizin mekanınıza gelsin? Müşteri hesaba itiraz etse, yemeğinden saç çıksa, yanlış sipariş getirilince şikayet etse milletin başına ordu gibi doluşup döversiniz. Mesleğini kötüye kullanıp ev basan tipler cafe restoran işletiyorlar. Tabi ki millet diğer esnafa gider yer içer. Size niye gelsin canına mı susadı insanlar? Ağız burun kırma, diş dökme fantezileriniz için gidin de tedavi olun.

siz niye kendi işletmenizi kapattınız ki? aksine rekabete ortak olup müşteri çekmeye çalışmanız gerekiyordu. kalite, lezzet ve sunum farkı yaratarak kendi müşterilerinizi oluştururdunuz zaten.
o zaman bütün cafelerin kapanması gerekiyor. her yerde dip dibe 10 tane cafe var. hepsinin müşteri portföyü farklı. gerekirse reklama abanıp müşteri çekecektiniz. kuzeni muzeni de boşverin ağzı olan konuşuyor kendileri kçlarını kaldırıp bir iş yapamazlar yapana da laf ederler.

Herkes nasibini yer nasibiniz bu kadarmış. Kuzeniniz art niyetli değil ise boşboğazın tekiymiş

kuzeniniz densizlik yapmis da, hanimefendi siz de sanki turkiyede ilk koy konseptli mekani actiniz yahu. konsept konsept uc bes sayfa konusmussunuz

Back
X