- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi bayanpukina
psıkolojı ıstıyor ama yeterlı calısmadı ıkı senedır aklı sımdı basına geldı hanfendının ama artık yasım gectı deyıpmduruyor snakı 50ye gelmış gıbı ben bıle oncekı ay konu açtım 3. sınıf muhendıslıkteyım bırakıp hukuga hazırlanmak ıstedım aılem ızın vermedı bırakamadım ama laftan anlamıyor aglıyor falan dedım en son gel yazalım bak bu sayfada evlı olup sonradan okuyanlar var okuyoruz sımdı bırlıkte ınsallah ıkna olur hayatın unı bıtınce hemen baslayacagını iş bulacagını sanıyor gelde anlat ıste buna sımdı bende yuksek lısans yapıcam falan 26 yı bulacak benımde mesela
Ablam ile yaşadık benzer bi durum..
Psikoloji istiyordu 1 puanla kaçtı Enformatik okudu. Aile baskısı ile yazmıştı o bölümü.. ilk yıl abartmiyorum hergün ağladı.. şimdi mudur pozisyonunda özel sektörde ve ondan daha çok işini seven birini görmedim :)
Okuduğumuz mesleğimiz oluyor ama işimiz olmayabiliyor.. ne istiyor mezun olunca ne yapar kendi sakin kafa düşünsün.. etraf çoook konuşur kafası karışır.. hayırlısı olsun kuzenine.. ağlamasin sağlık olsun da yaş nedir..
Bunu yazan 2 yüksek lisanslı ev hanimi:) bu da dip not olsun..