- 23 Ocak 2016
- 178
- 63
- 98
- Konu Sahibi bayanpukina
Benim de üni 25 te bitecek...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzenım 96 dogumlu okula 7 yasında başladı lısesı 5 seneydı hazırlık vardı geçen sene sınavı kazanamadı bu senede puanı ekonometriye falan yetıyor ama bız ona bu bolum zor ıs ımkanı kısıtlı deyıp duruyoruz laftan asla anlamıyor.. ıkı sene hazırlandım bu senede kalamam dıyor yası 20 olmus gelecek sene unıye gırersem 25de bıter bır yıl daha kaybım olacak ve yasım buyuk olacak sınıf arkadaslarımdan dıyor, bu sene gırerse seneye gıremez okul puanı gıder çunku yanı okuyupda tekrar gıremez seneye, burda yası buyukler gormuş gecırmışler var bızı dınlemıyor gel yazalım bak goreceksın ınsanlar kaç yasında okumus bu bolumu okuyup iş bulamayanlarda var dedım suan yanımda ve yorumlarınızı beklıyoruz
kuzenım 96 dogumlu okula 7 yasında başladı lısesı 5 seneydı hazırlık vardı geçen sene sınavı kazanamadı bu senede puanı ekonometriye falan yetıyor ama bız ona bu bolum zor ıs ımkanı kısıtlı deyıp duruyoruz laftan asla anlamıyor.. ıkı sene hazırlandım bu senede kalamam dıyor yası 20 olmus gelecek sene unıye gırersem 25de bıter bır yıl daha kaybım olacak ve yasım buyuk olacak sınıf arkadaslarımdan dıyor, bu sene gırerse seneye gıremez okul puanı gıder çunku yanı okuyupda tekrar gıremez seneye, burda yası buyukler gormuş gecırmışler var bızı dınlemıyor gel yazalım bak goreceksın ınsanlar kaç yasında okumus bu bolumu okuyup iş bulamayanlarda var dedım suan yanımda ve yorumlarınızı beklıyoruz
psıkolojı ıstıyor ama yeterlı calısmadı ıkı senedır aklı sımdı basına geldı hanfendının ama artık yasım gectı deyıpmduruyor snakı 50ye gelmış gıbı ben bıle oncekı ay konu açtım 3. sınıf muhendıslıkteyım bırakıp hukuga hazırlanmak ıstedım aılem ızın vermedı bırakamadım ama laftan anlamıyor aglıyor falan dedım en son gel yazalım bak bu sayfada evlı olup sonradan okuyanlar var okuyoruz sımdı bırlıkte ınsallah ıkna olur hayatın unı bıtınce hemen baslayacagını iş bulacagını sanıyor gelde anlat ıste buna sımdı bende yuksek lısans yapıcam falan 26 yı bulacak benımde mesela
Okumanın yaşı yoktur ama,bu tür haatı kararlarda kimseye fazla müdahale etmemek gerekiyor.İş imkanı kısıtlı diye bir şey yok.İş imkanı çok olanlara da insan fazlalığı oluyor.Zaman teknoloji her iş imkanını kısıtlıyor o zaman.kuzenım 96 dogumlu okula 7 yasında başladı lısesı 5 seneydı hazırlık vardı geçen sene sınavı kazanamadı bu senede puanı ekonometriye falan yetıyor ama bız ona bu bolum zor ıs ımkanı kısıtlı deyıp duruyoruz laftan asla anlamıyor.. ıkı sene hazırlandım bu senede kalamam dıyor yası 20 olmus gelecek sene unıye gırersem 25de bıter bır yıl daha kaybım olacak ve yasım buyuk olacak sınıf arkadaslarımdan dıyor, bu sene gırerse seneye gıremez okul puanı gıder çunku yanı okuyupda tekrar gıremez seneye, burda yası buyukler gormuş gecırmışler var bızı dınlemıyor gel yazalım bak goreceksın ınsanlar kaç yasında okumus bu bolumu okuyup iş bulamayanlarda var dedım suan yanımda ve yorumlarınızı beklıyoruz