- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
Bence siz dinlenin arkadaşım ..
aaaaaaaa ne kadarr cahilmişsiniz o kitapları boşuna okumuşsunuz yazıkk .. gidin sağlık kitapları alında öğrenin çocuklarda çıkna hastalıklar engeller avs. anne-babanın akrabalığından olmadığını öğrenirsiniz. akraba evliliğinden çocuklar %50 ihtimalle sakat doğuyosa hiç bir akrabalığı olmayan evliliklerdede sakat çocuklar doğabiliyor yani ne demekmiş bunların akrabalıkla alakası yok ok
ciddimisiniz bilmiyorum ama sizi çok fena kandırmışlar...
aaaaaaaa ne kadarr cahilmişsiniz o kitapları boşuna okumuşsunuz yazıkk .. gidin sağlık kitapları alında öğrenin çocuklarda çıkna hastalıklar engeller avs. anne-babanın akrabalığından olmadığını öğrenirsiniz. akraba evliliğinden çocuklar %50 ihtimalle sakat doğuyosa hiç bir akrabalığı olmayan evliliklerdede sakat çocuklar doğabiliyor yani ne demekmiş bunların akrabalıkla alakası yok ok
ciddimisiniz bilmiyorum ama sizi çok fena kandırmışlar...
olabilir bu ihtimali haklı görüyorsunuz ve dinende uygun diyorsunuz .yani kınayıcı bir davranış değil sizin için .dünya hali deyip geçelim herşeye .bende evli adama aşık olurum dünya hali yani ne yapalım dimi.işinize gelince dünya hali işinize gelince ahlaksız değil mi .
benim komşum var anadolulu tüm aile akraba evliliği yapmışlar onlarla ilk tanıştığımda şaşırmıştım tüm gelinler bi yerden akrabalar ve hiç birinde hastalık yok hepsinin kafasıda zehir gibi çalışıyor. o zamana kadar hiç merak ettiğim bir konu değildi bunlara tanık olduktan sonra akrabalıkla hastalıkla alakalı olmadığını anladım hatta biraz araştırdım haklı çıktım. bişey içmedim okudum okudum okudum sadece 26 yaşındayım 7 yaşından beri okuyorum evlendim lisans mezunuyum halada okuyorum her türlü kitap okurum öğrenmeyi seviyorum çok işime yarıyor sizin gibilerin karşısında özellikle ....
özür dilenecek birşey yok .kendimle çelişmiyorum akraba evliliğine karşıyım ve saçma buluyorum benim kişisel bir görüşüm bu.sen öle görebilirsin ama bazı kavramlara ters düşüyor birşey anlatmak istemiyorum artık .herkesin kendi hayatı sonuçta .ne yapalım kafalar değişmedikçe daha çook insanın canı yanar .vallahi kendinizle çelişmeye başladınız.sizde işinize gelene cevap veriyor işinize gelmeyen mesajları de görmemezlikten geliyorsunuz.
Limonlusoda,özür dilemek erdemdir derler.yaptığının farkında olanlar yapar bunu.2-3 kişi ensest dedi diye ensest olmadık çok şükür.zaten böyle insanlar özür dilese ne oluuur,dilemese ne olur.kitap okumalarıyla övünüp dursunlar :) bize aklı başında 1-2 kişide yeter... Ama konu sahibine saygısızlık,özür dilenecek biri varsa konu sahibidir,ben üzerime alınmıyorum bu saygısızlığı,herkes kendi ahlaksızlıgından sorumlu değil mi?
okuyorsun anladık da tersten okuyorsun sanırım .ben biyoloji mezunuyum canım kalıtsal hastalıkları çok iyi biliyorum inan bana .sürekli bunları okuyarak geçri hayatım .git bir tıp doktoruna sor istersen daha iyi anlarsın o zaman .
vallahi kendinizle çelişmeye başladınız.sizde işinize gelene cevap veriyor işinize gelmeyen mesajları de görmemezlikten geliyorsunuz.
Limonlusoda,özür dilemek erdemdir derler.yaptığının farkında olanlar yapar bunu.2-3 kişi ensest dedi diye ensest olmadık çok şükür.zaten böyle insanlar özür dilese ne oluuur,dilemese ne olur.kitap okumalarıyla övünüp dursunlar :) bize aklı başında 1-2 kişide yeter... Ama konu sahibine saygısızlık,özür dilenecek biri varsa konu sahibidir,ben üzerime alınmıyorum bu saygısızlığı,herkes kendi ahlaksızlıgından sorumlu değil mi?
benim halamın eşi doktor merak etme çok oldu soralı yoksa bu kadar iddialı konuşmazdım konu ensestten buraya geldi oo cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur diyen atalarımı çok iiy anladım sayende nur içinde yatsınlarrr
benim halamın eşi doktor merak etme çok oldu soralı yoksa bu kadar iddialı konuşmazdım konu ensestten buraya geldi oo cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur diyen atalarımı çok iiy anladım sayende nur içinde yatsınlarrr
yok yorum yok artık gidin kuzenlerinizle evlenin sonrada çocuklarımda şu hastalık çıktı vs deyip konu açmayın lütfen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?