kuzenle tatil???

ecemmm12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
153
48
34
Merhaba arkadaslar sozlum assubay. Yillik iznini kullancak bayram sonrasi. İzninde erkek kuzeniyle deniz olan bir yere bir kac gunlugune tatile gitmek istedigini ve otelde konaklayacaklarini soyledi. İsin icine otel girince ben bi duraksadim. Sozlume guveniyorum yalniz burda da okudugum konulardan sonra otel olayi beni dusunduruyor. Siz olsaniz nasil karsilardiniz?

Ben gittigik bir otelde ailesiyle gelen bir adamin oteldeki baska bi kadinla karisini aldattigina sahit oldum.
Yani sozlunuzun vicdanina, durustlugune kalmis bir durum. Art niyetli adami napsan durduramazsin.
Size sadiksa tatile gitmesinde bir sorun olmaz.

güvensemde izin vermezdim ya benle gidecek yada gidemez

Gitmesini istemedigimi giderse de gunu birlik bir yere gidip gelmesini soledim ikna edemedim.bana guvenmiyorsun diye soyleniyor ondan sonra

Bence gitsin bisey olmaz. Ben hislerime guvenirim sozlun iyi biri gibi geliyo bana yapmaz o oyle fesatliklar. Bugun aklimdan ne gecse oldu zaten. Dile bile getirmiyorum kafamin icinden geciriyorum bi bakiyorum oluvermis. Bana ordan bi elamet geldi

canım erkek kuzenle tatil nedir... onunla gideceğine seni alsın beraber başbaşa gidin.

Yapıcak olan adam gittiği tatildede yapar,karısı 3 günlüğüne anasını ziyarete gittiğindede.Yani karakter meselesi.Bırakın adam izninde kafa dinlesin.Gereksiz germeyin derim.

Merhaba arkadaslar sozlum assubay. Yillik iznini kullancak bayram sonrasi. İzninde erkek kuzeniyle deniz olan bir yere bir kac gunlugune tatile gitmek istedigini ve otelde konaklayacaklarini soyledi. İsin icine otel girince ben bi duraksadim. Sozlume guveniyorum yalniz burda da okudugum konulardan sonra otel olayi beni dusunduruyor. Siz olsaniz nasil karsilardiniz?

Neden tatile tek başına gittiğinde pipisini tutamayacağını düşündüğünüz adamlarla evleniyorsunuz bilmiyorum. Sen git o zaman onla. Bu da insan yani tatil istiyor bünye.

Eger arada guven varsa ki olmasa evlenemzsin sanirim hicbi sekilde kisitlamaya gitme derim. Ben yeni evliyim seneye yaza turkiyede olucaZ 3 tatil
Plani yaptik ve bunlardan birinde esim 2 cok yakin cocukluk arkadasiylA 4 5 gunlugune tatile gidicek. Teklif benden geldi kafanmi dagitmak istiyorum biraz lafinin ardindan (master sirket isleri vs oldukca bunaliyor) e semihlerle bikac gun biyere gidin erkek erkege takilin dedigimdeki sen ne mukemmel bi kadinsin deyip sarilmasi yetti bana:KK66: unutma bi erkek biseyler yapcaksa tatilde degil arka sokakta otururken bile yapar ruhun duymaz. Ve siz ciftsiniz evet ama bunun disinda ayri birer bireysiniz kendi hayatinizda olsunki birbirnizi bunaltmayin

otelde kalmayıp ta nerede kalacaklar kı ???? pansıyon da kalsa ne degısır adamın ıcınde varsa yapar :KK66:
hem sozlunuzmus aıleler durumunuzu bılıyor mu ? yoksa kendı aranızda mı soz yaptınız bılemıyorum????
ama kendı aranızda bırsey ıse su an ona bu kadar mudahale etme hakkınız yok, bırakın yapsın tatılını , ben esımle evlenmeden aynı evde yasamamıza ragmen ıtalyaya gıtmıstım arkadaslarımla ne oldu onu aldattım mı bırıne yan gozle mu baktım hayır!!!!
guven onemlı bence, aklınıza kotu senaryolar getırıpte ılıskınızı yıpratmayın, yok benım ıcım rahat etmez dersenız de sızde onlar akatılın..

Aile arasinda yaptik sözumuzu. Aileler biliyor yani. Şu aşamada ne kadar bilselerde ailem musade etmez onla tatile cikmami. Ben biraz abarttim galiba bu tatil mevzusunu. Biz farkli sehirlerde yasiyoruz urfada gorev yapio sozlum. Oyuzden izninin buyuk cogunlugunu bize ayirsin istemistim

şaka mı bu; ne var bunda adam kuzeni ile tatile gidiyor otele

Otele her tatile gelen kadında potansiyel olarak bir adam gelse de onunla olsak diye mi bekliyor ya da siz gidince öyle mi yapıyorsunuz

her konuya yazdım yine yazayım eşimi nişan gecesi Antalya'ya 5 yıldızlı otele iş arkadaşı ile tatile gönderdim; parmağındaki yüzüğü de kaybedersin deyip annelerin gözü önünde çıkararak bu güne kadar da hiç şüphelenmedim

bırak gitsin; ilk tatilde seni aldatacaksa da güle güle gitsin, bir daha gelmesin

X