- 22 Ağustos 2017
- 5
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi bayan deli
Merhaba KK'nin güzel kadınları. Mune ablanın izniyle 2. üyeliğimle bu konuyu açıyorum.
Konu kuzenlerimle olan tartışmamız. Konuyu bölümler halinde anlatacağım. Elimden geldiğince de kısaltmaya çalışacağım.
2 kuzenim var, üçümüz de aynı yaştayız. Bebekliğimizden beri yan yanayız. Birinin adı Zeynep diğerinin adı Gizem olsun.
Şimdi ben n'apayım hanımlar? Bir şey diyin hele.
Konu kuzenlerimle olan tartışmamız. Konuyu bölümler halinde anlatacağım. Elimden geldiğince de kısaltmaya çalışacağım.
2 kuzenim var, üçümüz de aynı yaştayız. Bebekliğimizden beri yan yanayız. Birinin adı Zeynep diğerinin adı Gizem olsun.
- Zeynep'le pek anlaşamasak da kavgamız yoktur. Ama bana her zaman hayalet muamelesi yapıyor. Şöyle ki biz üçümüz yan yana geldiğimizde Gizem'e dönerek "Kankacığım inanamayacağın şeyler oldu." , "Sence hangi kıyafeti alsam?" , "Beraber gideriz değil mi sınava?" gibi konular açıyor. Ben orda yokmuşum gibi davranıyor. Muhabbete girmeye çalışıyorum, soru soruyorum ama cevap yok. Bana en yakın dostlarımdan birisin diyor ama o lafı sanki öylesine söylüyor. Bir keresinde yine aynı şeyi yapınca çektim eve geldim. Ama yaptıklarını inkâr ediyor.
- Ben bir konudan bahsediyorsam telefonla ilgileniyor ya da konuyu değiştiriyor. Bunu da inkâr ediyor.
- Ben muhabbeti kesince bayan deli bana küstü diyor. Dayım da gelip sen niye Zeynep'e küstün diyor.
Şimdi ben n'apayım hanımlar? Bir şey diyin hele.