Kuzenlerim

bayan deli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
5
1
1
31
Merhaba KK'nin güzel kadınları. Mune ablanın izniyle 2. üyeliğimle bu konuyu açıyorum.

Konu kuzenlerimle olan tartışmamız. Konuyu bölümler halinde anlatacağım. Elimden geldiğince de kısaltmaya çalışacağım.

2 kuzenim var, üçümüz de aynı yaştayız. Bebekliğimizden beri yan yanayız. Birinin adı Zeynep diğerinin adı Gizem olsun.

• Zeynep'le pek anlaşamasak da kavgamız yoktur. Ama bana her zaman hayalet muamelesi yapıyor. Şöyle ki biz üçümüz yan yana geldiğimizde Gizem'e dönerek "Kankacığım inanamayacağın şeyler oldu." , "Sence hangi kıyafeti alsam?" , "Beraber gideriz değil mi sınava?" gibi konular açıyor. Ben orda yokmuşum gibi davranıyor. Muhabbete girmeye çalışıyorum, soru soruyorum ama cevap yok. Bana en yakın dostlarımdan birisin diyor ama o lafı sanki öylesine söylüyor. Bir keresinde yine aynı şeyi yapınca çektim eve geldim. Ama yaptıklarını inkâr ediyor.
  • Ben bir konudan bahsediyorsam telefonla ilgileniyor ya da konuyu değiştiriyor. Bunu da inkâr ediyor.
  • Ben muhabbeti kesince bayan deli bana küstü diyor. Dayım da gelip sen niye Zeynep'e küstün diyor.
Bundan birkaç hafta önce üçümüz bir yere gidecektik. Yine aynı şeyler olacağı için gitmek istemedim. Ama ısrar edince gittim ki gitmez olaydım. Yine ben yokmuşum gibi bir şeyler anlatıyordu. İkisinin arasında bilinen bir konuymuş. Konuyu anlamak için soru sordum kaç defa duymazdan geldi. Anlatması bitince tekrar sordum yine cevap yok. Çok kötü oldum arkadan yürüdüm ben de. Kahve içmek için bir cafeye girdik. Fotoğraf çekiniyorlardı saçlarımı bahane ederek çekinmedim. Konuşalım artık ya bırakalım telefonları dediğimde sosyal medyaya yükleyeceğim biraz daha çekinelim dedi. Cafedeki daktilolardan menüye kadar her şeyin fotoğrafını çekti. 20 dk. fotoğrafla uğraştılar. Tam konuşmaya başlayacağız ki yine beni yok sayan tarzda konuşmaya başladı. Ben de aldım elime telefonu KK'de takıldım. Ben muhabbete katılmıyorum diye suçlu oldum. Cafede tartıştık. Size anlattıklarını anlattım. İnkâr edildi yine. Gizem de oradan bana her şeyi kafama taktığını söyledi. O günden beri konuşmuyoruz.

Şimdi ben n'apayım hanımlar? Bir şey diyin hele.

Birincisi kafaya takılacak bir konu değil. Siz de aynı şekilde davranın. Yaşınız küçük herhalde, bunları taktığınıza göre.

Ikincisi bu konu için neden ikinci üyelik aldınız?

Yaşlar küçük değil. Sinek küçük ama mide bulandırır ya o misal benimki de. Kendimi bildim bileli en yakınım dediklerim.

KK'de beni tanıyan akrabalarım var.

Bayramda konu açılınca fotoğraf çekilmeyelim artık muhabbet edelim dedim bozuldunuz, fotoğraf çekmeye devam edince siz ben de telefonumla başka şeylerle ilgilendim yine bozuldunuz. Ben ne yapayım? Anlaşamıyoruz ama ben sizi yine de seviyorum de. Bir daha da akraba ziyareti harici görüşme. Akrabalarına da anlaşamıyoruz dersin, zorla yapıştıracak değiller ya üçünüzü.

Bayramda konu açılınca fotoğraf çekilmeyelim artık muhabbet edelim dedim bozuldunuz, fotoğraf çekmeye devam edince siz ben de telefonumla başka şeylerle ilgilendim yine bozuldunuz. Ben ne yapayım? Anlaşamıyoruz ama ben sizi yine de seviyorum de. Bir daha da akraba ziyareti harici görüşme. Akrabalarına da anlaşamıyoruz dersin, zorla yapıştıracak değiller ya üçünüzü.

Dediklerini deneyeceğim. Teşekkür ederim

Kuzenin seni kıskanıyor galiba sen kendini değersiz hisset diye yokmussun gibi yapıyor sonra da senin alınganlıkla suçluyor başka bir açıklama bulamadım....

Back
X