Kuzenlerimin yaptığı saygısızlık..

limonlukek13

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
20
8
1
32
Arkadaşlar merhaba.Buraya yeni üye oldum uzun süredir takip ediyordum ama şimdi konu açma ihtiyacı hissettim.

Yaklaşık bir ay önce annem ve babamı kazada kaybettim.Benim için çok büyük bir travmaydı ve hala atlatabilmiş değilim,psikiyatriye gidiyorum biraz daha toparlandım diyebilirim ama koskocaman bir acı söz konusu.

Ben 24 yaşındayım,kuzenlerim benden daha küçük 17 ve 19 yaşındalar.19 yaşında olanın bugün doğum günü.Ve doğum günü için evde resmen küçük çaplı bir parti veriyorlar.Tüm akrabalarını çağırmışlar.Ve beni de çağırdılar!Gerçekten anlamıyorum.Ben tedavi görüyorum oldukça üzgün ve hassas bir dönemden geçiyorum onlar da benim partiye gelmemi istediler.Gelmeyecektim , hatta bu durumu sevgilime söyledim o da ben seni evden alayım başka bir yere gidelim sakince kafanı dinle dedi.Ama işte amcamın zoruyla ben geleyim dedim.En fazla sakince pasta yenir sanıyordum.

Daha yarım saat önce falan geldim ama abartmıyorum herkes gülüp eğleniyor ve ben o kadar kötü hissediyorum ki.Kahkaha atanlar,börek pasta yiyenler..En şaşırdığım nokta kuzenlerim benim geldiğimden beri yüzüme bile bakmıyorlar.O kadar pişmanım ki geldiğime!

Şimdi aradan sıvışamam,parti boyunca benimle ilgilenmeyen insanlar gitmeye kalkışsam şıp diye yakalarlar.Gerçekten ne yapacağım bilemiyorum.Ve ileriki günlerde kuzenlerime karşı tavrım nasıl olmalı sizce..?Çokk kötü hissediyorum ve gerçekten çok nefret ediyorum burdaki gülen herkesten.Lütfen bana yardım edin

Acınız çok taze başınız sağolsun ... Ateş düştüğü yeri yakıyor gerçekten... Hiç hoş olmamış ama büyüklük sizde kalsın onlar için hayat akıp gidiyor sizin gibi üzüntü duymaları mümkün değil... Ortamdan uzaklasin hiç onlara dahil olmayın

Allah size sabır versin güç versin

Pesss valla....

Bizde kırkı çıkmadan tv bile açmazlar. Yas dönemi diye birşey vardır.

Amcanıza da şaşırdım. Sonuçta abisi vefat etmiş.

Bence müsaade iste ve çık git.

Kuzenlerine gelince, senin acını paylaşacağına yaptığı çok büyük terbiyesizlik. Bana yapılsa rest çekerim.

Annemi kaybettim bende. Anne acısını iyi bilirim. Allah sabır versin cnm sana.

Keşke katilmasaydiniz, bence kalkıp gidin, arkanıza bile bakmadan. Onlarında teyze yada amcaları bilemiyorum, size saygilari yoksa daha 40i cikmamis ölüye saygilari olsun.

Çok büyük saygısızlık işte bu kadar duyarsız olmaları Nasıl gidicem bilmiyorum herkes kahkaha atıyor ben delirecek gibi oluyorum.

Hemen ortamı terkedin ve size bunlari dusundurten insanlari en azindan bir sure kendinizden uzak tutun. Ailenizden olan insanlar daha hassas olmalilardi. Basiniz sagolsun bu arada...

Teşekkür ederim..İlk iki hafta üzgün gördüm onları sadece.Nasıl gidicem bilmiyorum,şuan gitsem bile sürekli onlarla yüz yüze gelecek olmam iyice mahvediyor beni.

Evet öyle,çok teşekkür ederim..Şimdi bu yaptıklarından dolayı kuzenime soğuk duruyorum pek konuşmuyorum o da gözümün önünde pasta yiyor bana getirmedi zaten yemem ama ne yapacağım bilemiyorum bu insanlarla.

Bence gariplik sizin gitmeniz. Keşke gitmeseydiniz doğru olan gitmemenizdi. Aile olarak yakınlığı bilemeyiz eğer çok yakın değilseler anne babanız için yas tutmamaları normal. Her şeyi de geçtim, kimse annenizi babanızı sizin gibi düşünüp yas tutmaz, tutmayacak. Böyle beklentilere girip üzmeyin kendinizi. Dediğim gibi keşke hiç gitmeseydiniz.

Bu konudan da anlıyoruz ki ateş sadece düştüğü yeri yakıyor :/

Konu sahibi basınız sağ olsun Allah rahmet eylesin elbette herkes hayatına devam edecek etmek zorunda ancak vefaat eden insanlar amca ve yenge ustelik daha bir ay olmuş doğum günlerini bir sene kutlamasalardi ne olurdu acaba?

Gün geçtikçe değerler de yok olup gidiyor

lütfen kalkın gidin daha fazla acı çekmeyin

Bu arada başınız sağolsun, güçlü olmaya çalışın. Çok zor durumunuz Allah kolaylık versin size anne babanıza da en güzel yerleri nasip etsin cennette

Başınız sağ olsun. Çok acı.

Rica ediyorum hemen kalkın ve gidin. Sizi anlıyorum kalkıp gitmek dahi zor geliyor. Zaten üzgün ve yorgunsunuz bir de bu insanlarla aynı ortamda durup canınızı daha fazla sıkmayın.

Çok teşekkür ederim,size de Allah sabırlar versin.Ben nasıl tepkimi ortaya koyucam bilemiyorum çok duyarsızlar saygısızlar cidden her gün suratlarını görüyorum zaten.
Basiniz sagolsun,
Muhtemelen kafasi dagilsin diye cagirdilar sizi ama o isler oyle olmuyor...
Bence erkenden ayrilin.

Evet galiba amaçları oydu ve benim o muhabbetlere uyum sağlamamı beklediler ama çok zor benim için.

Kafam dağılsın diye çağırdıklarını düşündügüm için geldim.Keşke gitmeseydim çok pişmanım gidecek gibi oldum aa dur dur deyip oturttular şuan bile gidemiyorum.

başın sağolsun. ordan uxaklaş ve hiç bi zaman istemediğin bişeyi yapma.

annemin vefat ettiği sene sözde bana doğum günü partisi düzenlemişlerdi. olayın üstünden sadece 4 ay geçtiğinde. ki nefret ediyorum kalabalıltan fln. bişey diyememişti. ama sen ordan uzaklaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…