- 31 Temmuz 2017
- 2.055
- 3.428
- 133
- Konu Sahibi limonlukek13
-
başın sağolsun. ordan uxaklaş ve hiç bi zaman istemediğin bişeyi yapma.
annemin vefat ettiği sene sözde bana doğum günü partisi düzenlemişlerdi. olayın üstünden sadece 4 ay geçtiğinde. ki nefret ediyorum kalabalıltan fln. bişey diyememişti. ama sen ordan uzaklaş.
Yok bence asla durmayın kötü niyetli insanlarsalar bide utanmadan "annesi babasının 40ı çıkmadan partiye geldi" derler.Kafam dağılsın diye çağırdıklarını düşündügüm için geldim.Keşke gitmeseydim çok pişmanım gidecek gibi oldum aa dur dur deyip oturttular şuan bile gidemiyorum.
Çok zor bir şey ya.Rabbim kimsenin başına böyle benimkiler gibi duyarsızlar vermesin.Sevgilim onlardan daha anlayışlı daha duyarlı.Ben de ortamdan uzaklaşmaya çabalıyorum şuan..
Yok bence asla durmayın kötü niyetli insanlarsalar bide utanmadan "annesi babasının 40ı çıkmadan partiye geldi" derler.
Bilmiyorum onların yaptığı da çook büyük ayıp aslında düşündüm de. 40ı çıkmadan da doğum günü kutlanır mı? Çok şaşırdım. Konuyu ilk başta yanlış anlamışım o yüzden gitmeseydiniz filan yazdım konu sahibi. 1 ay olduğunu daha yeni anladım. Çok ayıp etmişler bence.
Evet öyle tek işleri olayları çarpıtmak.Sevgilimle bir gün dışarıda yürüyüşe çıktık demedikleri kalmadı,güya duyar kasıyorlar.Whatsappta instagramda facebookta annemin resmini paylaşmayı biliyirlar ama gerçekte halleri böyle.
Bende babamı kaybettim. Bi süre mala bağladım hiç bişey yapamadım evden bile çıkmadım kazara gülümsesem donup kalırdı yüzümde o gülümseme. Vicdan azabı duyardım güldüğüm için. Ama bi baktım, böyle hayat geçmiyor giden gelmiyor ben ne edersem kendime ediyorum. Yok dedim böyle gitmez. Kalkıp okula da gittim eğlendim de gezdim de kimseyi umursamadım. Sevgilim de oldu. Nasılsa ne kadar üzüldüğümü bi ben bilirim öyle kuzenmiş bilmemneymiş yanına bile yaklaşamaz. Benim bazen arkadaşlarla gülerken anlık gözlerim dolardı zor saklardım ya. O an gülüyorsun diye acın geçti sanıyorlar işte yaşayan bilir. 2 yıl oldu hala küçük bi anı aklıma gelir istemsiz süzülür yaşlar direk gözlerimden.
Ama bence siz benim yaptığımı yapmayın kendinize hiç eziyet etmeyin. En az hasarla atlatmaya bakın bu dönemi. Mecbur yaşayacağınız bi hayat var. Gülseniz de ağlasanız da akıp giden bi vakit.. kendinizi üzmeyin. Ben kendimi şöyle teselli edebildim sadece ölümden sonra tekrar birlikte olabileceğimize inanarak, sadece bu beni teselli etti. Sonsuz bi ayrılık değil dedim. Tekrardan başın sağolsun konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?