- 30 Mayıs 2015
- 14.299
- 13.970
- 298
- Konu Sahibi Askihafizhafza
-
Kuzen teyze oğlu değilki sadece biliyorsunuzdur hala dayı amca çocuklarıda oluyo neden direkt teyze oğlu dediniz
Teyze,dayı,amca,hala oğlu/kızı kuzen oluyor.Bilmediğim için soruyorum neyin oluyor kuzen dediğin?
Yabancıyım çünkü karıştırabiliyorum.
Ben evlenmem kuzenimle,çevrem de komşularım arasında evli olanlar var boşananda var evliliği devam eden de var.Arkdşlar başlık karışık gibi biraz ama merak ettiğim iki şey var herangi birisi başına gelmiş olanlar yanıtlayabilirlerse sevinirim ; öncelikle kuzeni ile evli olan var mı varsa evlilik nasl gidiyo mutlu musunuz ikinci olarkta erkek arkdşyla evlenmeden önce cinsel ilişki yaşayan ve sonra evlenen var mı evlilik devam ediyor mu bu normal mi sizce tam bir cinsel birliktelikten bahsediyorum ( cinsel birleşme)yeterince açık oldu sanırım erkek soğur mu acaba başına gelen var mı bilgi veya tecrübelerinizi paylaşırsanz sevinirm şuan bi erkek arkdşm var aynı durumdayım fikirlerinizi bekliyorum
Teyze,dayı,amca oğlu/kızı kuzen oluyor.
Neden ben sevişmeyeyim nie böyle dedin şmdi sen diye vurguladınKuzenimle sevişsem mi diye soruyorsun sanırım. Bence sen sevisme.
Yorumunuzu çok beğendim resmen icimdekini söylemişsin..Kuzenle evlilik neden olmasın
Akraba evliliğinden sakat çocuk dogacak diye bir durum olsaydı şayet, dinimiz bu evliliği yasaklardı!
Halamın eltisinin tüm çocukları sakat. Hiç birisi yürüyemiyor yatalaklar. Eltisi ve kaynı akraba olmayı bırakın aynı memleketli bile değiller
Kuzenle ASLA Evlenilmez diyemem demem ama ben Şahsen kuzenle evlenmezdim
Peygamber efendimiz bile ''Akraba evliliğini yasaklamamış ama Sizin için en hayırlısı Akraba olmayanla evlenmektir''Demiştir. Yabancılarla evlenesiniz ki, akrabalık bağınız genişlesin demiştir....
Cinsel ilişki olayına gelince, Şahsen ben erkek olsaydım bir kadının en kutsal Hazinesi olan ''NAMUSUNU'' bu kadar kolay teslim etmesini içime sindiremez ve o kadını çocuklarımın Anası yapmazdım!!!...
Ey edebine hayran olduğum yar! Bilir misin ki, sendeki edep seni sevmeme sebep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?