Kuzenlerin evliliği ve sevgili ilişkisinin düzeyi ...

Akraba evliliğinin sakıncası sakat çocuk değildir.
Sakat olmadı diye sağlıklı anlamına gelmez.
Genetik hastalıklar olur çünkü aynı geni taşıyosun yabancıyla evlenilse milyonluk ihtimal bu hastalıklar.
Ençok kan hastalığı olur mesela geri kalanda nadir hastalıklardır .
Yabancıyla yapılan evlilikte doğan çocuğun hasta olma ihtimaliyle akrabayla yapılan evlilikte sağlıklı olma ihtimali neredeyse aynı .

Simdi benim hic gormedigim bir amcam var, hic gormemis olmam amcam oldugu gercegini degistirir mi hayir, kuzeninizi de hic gormemis olmaniz amca dayi hala teyze her neyse çocuğu oldugunuz gercegini degistirmez.
Nikah duser kismina gelince, 13 yasinda bir kizla 83 yasinda bir adama da dinen nikah duser ama evlenmeleri hos degil dimi? Hatta dusununce coook cirkin, hah iste yakin akraba evliligi aynen oyle.. yasak degil diye kisisel deger yargilarimizi bir kenara birakip yasamiyoruz.

Sevgilin kuzenin ve cinsellik yasanak istiyor.
Konun basit ama nssil da kirk dereden su getirerek anlatmissin.
Sorularinin cevabi erkekte gizlidir.
Adamsa cinsellik yaşadı diye sogumaz. Sogursa zaten ondan bi cacik olmaz ne eş ne baba. Benim gözümde tabi.
Bir de sevisip bi birlesme olmazsa sogumaz mi? Her seyi yapip isi tamamlamayinca sevismeyenler gibi mi olunuyor . en sinir oldugum anlayis.

Kuzenle evlilik neden olmasın

Tipik akp kafası

Yanlışlıkla alıntıladım kusura bakmayın

En son konunda hafızdın, para toplayıp Dilek anahtarı alacağım diyordun. Bize de “ben helalı haramı biliyorum hafızım da hafızım” diyordun.
Kusura bakma kiminle ne yaparsan yap beni ilgilendirmez ama kalkıp da nikah olmadan biriyle cinsellik yaşamak ezberlediğin Kuran’da “zina” diye geçmiyor mu?

Aynen bu yorumunuza çok katıldım. Nikâh düşer gibi yorum yapanlar var iyi cevap olmuş onlar için yorumunuz :)

Bu cahillik hangi level acaba?

Hay Ağzına sağlık

Benim ablam kuzenimizle evli ablamı istemeye geldiler öyle tanıdİK yabancı gibi geliyordu hiç istemedik çok üzüldük ama nasipte varmış ki evlendiler iki kızları var dünya tatlısı 10 yıllık evliler inanın enistem yani benim de kuzenim aynı zaman da maddi yönden çok çok iyi durum da ne maddi ne manevi hiçbir şekilde ablamı kirmadi İncitmedi maşallah harika giden evlilikleri var ama tabi onlarda ki anlayış saygı sevgiyi kimse de görmedim kendi evliligimde bile hani demem o ki insan olması mühim kardeşçe büyüyen e de evlenene de saygı sonsuz bizde ama konu sahibesi sanki kuzeniyle cinsel birliktelik yaşamış gibi bu üzücü çünkü kuzenine kötülük edip gidip ben bakire ile evlenirm diyenleride çok gördük hani allah ıslah etsin ve yardimcisi olsun ..............

Kuzen kardeş değildir
Bi iki olay bunu bana gösterdi
Nikah düşer ama evlenmemek daha iyidir
Fiziksel rahatsızlık olmayabilir ama psikolojik yada ilerki yaşlarda başka sorunlar çıkabilir çocuklarda

Kuzeniniz sevgiliniz galiba sevismeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…