- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi Askihafizhafza
-
Kuzenle evlilik neden olmasın
Akraba evliliğinden sakat çocuk dogacak diye bir durum olsaydı şayet, dinimiz bu evliliği yasaklardı!
Halamın eltisinin tüm çocukları sakat. Hiç birisi yürüyemiyor yatalaklar. Eltisi ve kaynı akraba olmayı bırakın aynı memleketli bile değiller
Kuzenle ASLA Evlenilmez diyemem demem ama ben Şahsen kuzenle evlenmezdim
Peygamber efendimiz bile ''Akraba evliliğini yasaklamamış ama Sizin için en hayırlısı Akraba olmayanla evlenmektir''Demiştir. Yabancılarla evlenesiniz ki, akrabalık bağınız genişlesin demiştir....
Cinsel ilişki olayına gelince, Şahsen ben erkek olsaydım bir kadının en kutsal Hazinesi olan ''NAMUSUNU'' bu kadar kolay teslim etmesini içime sindiremez ve o kadını çocuklarımın Anası yapmazdım!!!...
Ey edebine hayran olduğum yar! Bilir misin ki, sendeki edep seni sevmeme sebep.
Dini yorum yapmaniza gerek yom konu sahibi zaten HAFIZ iyi biliyodur neyi soruyosa anlamadim baska zaman hafizim diye azarliyodu uyeleri
Yok gercek bence dedikleriyle yaptiklari birbirini tutmayanlardan herhalSosyal deney yapıyordur o zaman :)
Sevgilin kuzenin ve cinsellik yasanak istiyor.Arkdşlar başlık karışık gibi biraz ama merak ettiğim iki şey var herangi birisi başına gelmiş olanlar yanıtlayabilirlerse sevinirim ; öncelikle kuzeni ile evli olan var mı varsa evlilik nasl gidiyo mutlu musunuz ikinci olarkta erkek arkdşyla evlenmeden önce cinsel ilişki yaşayan ve sonra evlenen var mı evlilik devam ediyor mu bu normal mi sizce tam bir cinsel birliktelikten bahsediyorum ( cinsel birleşme)yeterince açık oldu sanırım erkek soğur mu acaba başına gelen var mı bilgi veya tecrübelerinizi paylaşırsanz sevinirm şuan bi erkek arkdşm var aynı durumdayım fikirlerinizi bekliyorum
Akraba evliliğinden sakat çocuk dogacak diye bir durum olsaydı şayet, dinimiz bu evliliği yasaklardı!
Halamın eltisinin tüm çocukları sakat. Hiç birisi yürüyemiyor yatalaklar. Eltisi ve kaynı akraba olmayı bırakın aynı memleketli bile değiller
Peygamber efendimiz bile ''Akraba evliliğini yasaklamamış ama Sizin için en hayırlısı Akraba olmayanla evlenmektir''Demiştir. Yabancılarla evlenesiniz ki, akrabalık bağınız genişlesin demiştir....
Cinsel ilişki olayına gelince, Şahsen ben erkek olsaydım bir kadının en kutsal Hazinesi olan ''NAMUSUNU'' bu kadar kolay teslim etmesini içime sindiremez ve o kadını çocuklarımın Anası yapmazdım!!!...
Tipik akp kafasıCinsel ilişki olayına gelince, Şahsen ben erkek olsaydım bir kadının en kutsal Hazinesi olan ''NAMUSUNU'' bu kadar kolay teslim etmesini içime sindiremez ve o kadını çocuklarımın Anası yapmazdım!!!...
Ey edebine hayran olduğum yar! Bilir misin ki, sendeki edep seni sevmeme
Kuzen kuzendir.Kardeş değildir.
Gayet de nikah düşer
Kuzenlerimle evlenmedim. Etrafımda evlenen çok akrabalarim da arkadaşlarım da var.
Çok çok mutlu olan da var. Boşanan da.
Ama 2 riski var bence.
1.si çocuklarının hastalıklı doğma ihtimali (ki benim annem ve babam da kuzen ve biz saglikliyiz çok sukur)
2 si de bir problem bir şey olduğu zaman resmen aile birbirine giriyor.
Yok bazı cocuklarin anne tarafı baba tarafıyla görüşmüyor ama kardeşler falan fistan. Yabancıyla anlaşamamak gibi değil.
Ama bir şey var ki, evlenmeden cinsellik yaşamak asla kabul edilemez bence.
Zaten normalde de evlilik öncesi cinselliğe sıcak bakmıyorum ama yaşayana karışmam. Ama kuzenle evlenmeden sevişilir mi?
Ömrün boyunca görme ihtimali olan biri sonuçta.
Yarın ikiniz de farklı insanlarla evlerseniz ne yapacaksınız bir düğünde bir bayramda?
Düşünemiyorum bile
Aynen bu yorumunuza çok katıldım. Nikâh düşer gibi yorum yapanlar var iyi cevap olmuş onlar için yorumunuz :)Simdi benim hic gormedigim bir amcam var, hic gormemis olmam amcam oldugu gercegini degistirir mi hayir, kuzeninizi de hic gormemis olmaniz amca dayi hala teyze her neyse çocuğu oldugunuz gercegini degistirmez.
Nikah duser kismina gelince, 13 yasinda bir kizla 83 yasinda bir adama da dinen nikah duser ama evlenmeleri hos degil dimi? Hatta dusununce coook cirkin, hah iste yakin akraba evliligi aynen oyle.. yasak degil diye kisisel deger yargilarimizi bir kenara birakip yasamiyoruz.
Dini yorum yapmaniza gerek yom konu sahibi zaten HAFIZ iyi biliyodur neyi soruyosa anlamadim baska zaman hafizim diye azarliyodu uyeleri
Hay Ağzına sağlıkEn son konunda hafızdın, para toplayıp Dilek anahtarı alacağım diyordun. Bize de “ben helalı haramı biliyorum hafızım da hafızım” diyordun.
Kusura bakma kiminle ne yaparsan yap beni ilgilendirmez ama kalkıp da nikah olmadan biriyle cinsellik yaşamak ezberlediğin Kuran’da “zina” diye geçmiyor mu?
Veya da isine gelmiyodurokuduğunu anlamamış o zaman pek
dilek anahtarı konusunu gördüm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?