• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenlerin evliliği ve sevgili ilişkisinin düzeyi ...

Askihafizhafza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
356
160
33
Arkdşlar başlık karışık gibi biraz ama merak ettiğim iki şey var herangi birisi başına gelmiş olanlar yanıtlayabilirlerse sevinirim ; öncelikle kuzeni ile evli olan var mı varsa evlilik nasl gidiyo mutlu musunuz ikinci olarkta erkek arkdşyla evlenmeden önce cinsel ilişki yaşayan ve sonra evlenen var mı evlilik devam ediyor mu bu normal mi sizce tam bir cinsel birliktelikten bahsediyorum ( cinsel birleşme)yeterince açık oldu sanırım erkek soğur mu acaba başına helen var mı bilgi veya tecrübelerinizi paylaşırsanz sevinirm şuan bi erkek arkdşm var aynı durumdayım fikirlerinizi bekliyorum

Kuzeninizle evlenecekseniz evlenmeyin.

Engelli çocuk olma ihtimali çook yüksek.

Cinsellik kısmı size kalmış, bunun bir garantisi yok.. cinsellik yaşandı diye soğuyacak erkekle de evlenmeyin daha iyi... işin dini boyutunu ne kadar önemsersiniz bilemem..

Şu an erkek arkadaşınız var, cinsel birliktelik yaşadınız, ayrılıp kuzeninle evlenmeyi planlıyorsun? Kafam karıştı doğru mu anladım?
Kuzenle evlenme işi bana çook uzaktı, yapanlar var çevremde seviyor seviliyorlar. Ama bana ters.

Kuzeninle sevgilisin,cinsel ilişki yaşadın ve evlenmeyi düşünüyorsun dogrumu anladım.soguyup soğumucanı zaman gösterir.

Allah korusun ileride çocuklarınız engelli olursa pişmanlığını ömür boyu yaşarsınız. Başka adammı yoktu :(

Kuzeninle sevgilisin ve senden cinsellik talebi var doğru mu anladım?
Soruna gelince, herkesin yaşam şartları düşünceleri aynı değil. X yaşamıştır pişman olmuştur da Y yaşamıştır pişman olmamıştır mesela. Bana sorarsan da dünyada başka erkek mi kalmadı derim.

Arkdşlar başlık karışık gibi biraz ama merak ettiğim iki şey var herangi birisi başına gelmiş olanlar yanıtlayabilirlerse sevinirim ; öncelikle kuzeni ile evli olan var mı varsa evlilik nasl gidiyo mutlu musunuz ikinci olarkta erkek arkdşyla evlenmeden önce cinsel ilişki yaşayan ve sonra evlenen var mı evlilik devam ediyor mu bu normal mi sizce tam bir cinsel birliktelikten bahsediyorum ( cinsel birleşme)yeterince açık oldu sanırım erkek soğur mu acaba başına helen var mı bilgi veya tecrübelerinizi paylaşırsanz sevinirm şuan bi erkek arkdşm var aynı durumdayım fikirlerinizi bekliyorum
Şöyle bir eski konulara baktım kısaca bı evlilik yaşamış bir çocuğunuz var ayrıldıktan sonra hemen sozlenmissiniz sonra kocanizla tekrar barışma ddusunmussunuz şimdide kuzeninizle birlikte oldunuz doğrunun???ve tüm bunları mayıstan bu yana yasadiniz. Ve yaşınız 23. Bence kuzeninizle bir evlilik yasamayacaksiniz.yorulmadinizmi bu hizda peki.hayatin devam etmesi için bir erkek şart degil

Back
X