Kuzey Güney Kanal D

bende şöyle bir araştırayım dedim bulduğum yazıyı kopyalıyorum kızlar....

Cevdet Bey'in oğlu Kıvanç
Orhan Pamuk’un ilk romanı Cevdet Bey ve Oğulları’nın televizyon dizisinin kadrosu belli oldu
11 Haziran 2011 Cumartesi, 09:18:59

..HT MAGAZİN / OYA DOĞAN

Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda yine dev bir projeyle ekranda olacak. 'Aşk-ı Memnu'dan sonra dizilere ara veren Tatlıtuğ, yeni sezonda Nobel ödüllü yazarımız Orhan Pamuk’un ilk romanı 'Cevdet Bey ve Oğulları'ndan uyarlanacak olan dizide rol alacak.

Yakışıklı oyuncuya dizide, Tiyatro Krek’in 'Güzel Şeyler Bizim Tarafta' adlı oyununda canlandırdığı başörtülü Ayşe rolüyle dikkat çeken Öykü Karayel eşlik edecek.

YAPRAK DÖKÜMÜ’NÜ ARATMAYACAK

Dizide rol alacak bir diğer isim ise Tolga Karel... Televizyon camiasında, geçen sezon sona eren efsanevi dizi 'Yaprak Dökümü'nün boşluğunu dolduracağı konuşulan 'Cevdet Bey ve Oğulları'nın senaryosunu 'Fatmagül’ün Suçu Ne?' ile 'Aşk-ı Memnu' dizilerine de imza atan Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu yazacak. Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi Kanal D’de ekrana gelecek.

bugün gördüğüm haber üzerine şok oldum hangi dizi bu
ben anlamadım birde siz bakın

Kuzey Güney Hangi Gün Yayınlanacak?

Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden olan Ay Yapım imzalı Kuzey Güney'in günü.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Buğra Gülsoy'un başrolü paylaşacağı Kuzey Güney, yeni sezonda Cuma akşamları Kanal D ekranlarında olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinden senaryo gereği ayrılan Buğra Gülsoy, ‘Cevdet Bey ve Oğulları’ dizisinde rol alacak

Orhan Pamuk’ un aynı adlı eserinden televizyon dizisi olarak uyarlanan Cevdet Bey ve Oğulları’nda Kıvanç Tatlıtuğ’un kardeşini oynayacak isim önce Tolga Karel olarak belirlenmişti.
Ancak Kıvanç Tatlıtuğ’un veto etmesi sonucu Tolga Karel’e teklif götürmekten vazgeçen yapımcı, Tatlıtuğ’un kardeşini oynayacak isim olarak Buğra Gürsoy’u seçti. Son dönemde adından sıkça söz ettiren Gürsoy, şimdiden Pamuk’un eserini çalışmaya başlamış. ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinde canlandırdığı Vural karakteriyle büyük beğeni toplayan genç oyuncu, hatırlanacağı üzere dizinin önceki gün yayınlanan sezon finalinde diziye veda etmişti. Dizide Fatmagül’e tecavüz eden isimlerden biri olan Vural, Fırat Çelik’in canlandırdığı Mustafa karakteri tarafından başına taşla vurularak öldürülmüştü. Başarılı oyuncunun yine iddialı bir dizi ile ekranlara dönecek olması hayranlarını mutlu etti.

çocuk unutulmazda oynadı yıldızı parladı süper tatlı çocuk
ama bunlar nasıl kardeş biri kara biri sarı..

Fatmagül'ün suçu ne' dizisine sezon finali ile veda eden Buğra Gülsoy, yeni dönemde Kuzey ve Güney dizisinde rol alacak. Dizide Gülsoy'un rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ olacak.

"Aşk-ı Memnu", "Yaprak Dökümü", "Fatmagül'ün Suçu Ne?" gibi dizilere imza atan Ay Yapım, yeni sezonu da iddialı bir projeyle karşılıyor: "Kuzey ve Güney"

Yapım şirketi, Kanal D'de ekrana gelecek dizi için Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Bade İşçil ve Rıza Kocaoğlu ile el sıkıştı.

"Kaybedenler Kulübü" filminin senaristliğini ve "Aşk ve Ceza" dizisinin yönetmenliğini yapan Mehmet Ada Öztekin'in yöneteceği dizinin çekimlerine Ağustos ayında İstanbul'da başlanacak.

Senaryosunu Melek Gençoğlu ile Ece Yörenç'in yazacağı dizinin başrolündeki iki kardeşten Kuzey'i Kıvanç Tatlıtuğ, Güney'i de Buğra Gülsoy canlandıracak.

çocuk unutulmazda oynadı yıldızı parladı süper tatlı çocuk
ama bunlar nasıl kardeş biri kara biri sarı..

birii babaya,diğeri anneye çekmiştir belki
bu arada hoşgeldn canımeskiden hep müge anlıdaydık bi de bihtergilde
hey gidi günler

hoşbuldum cnm

bu arada süper kulüpte gördüm fatmagülün vuralı buğra burcu karayla nişanlanmış...eleleydiler.[/
COLOR]

Güzel bir dizi olcağa benziyor yine kanal d ve ay yapım olur
Burcuyla da çok yakışmışlar,Buğra Burcudan küçükmüş bu arada
Dizinin adı Kuzey ve Güney sanırım

Son düzenleme:
kıvança bir türlü kardeş bulamadılar
bu defa kesin mi kardeş buğra mı oluyor yani
eğer öyleyse tolgadan daha iyi bir seçim bence:97:

kıvanç tatlıtuğla tolga karel kardeşleri oynayabilirler gerçekten hele biri iyi biri kötüyse tam uyar.galiba mehmet günsür zaten muhteşem yüzyılda mustafayı oynayacakmış.oda tam olur bence

Vural Fatmagülde öldüğü için cok üzülmüştüm, ama gene göreceğiz ekranlarda demek.. Süperr !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…