Kuzey Güney Kanal D

ay yavrum kıvancım karanlıkta uyuyamam ben diyo
kıyamam gel aplanın sevgi dolu kollarına korurum ben seni
fragman güzel esrarengiz gerilimli
siz bide stardaki iffat dizisinin fragmanını görün
deniz çakırın kan damlıyo sanki gözlerinden kabus olur rüyaya girer valla

fragman enteresan bakalım dizi nasıl olacak ,kıvancın oyunculuğundan eminim artık ezelde sekiz karakterini de oynadıktan sonra ....

Fragmanlardan hiçbirşey çözemedim
Kızımız masum masum,tatlı tatlı birşeyler anlatıyor
Sonra ''ışığı kapama,karanlıkta yatamam ben''diyen sert Kıvaç'ı görüyoruz
Kötü karakter olduğunu tahmin ettiğim Fatmagül deki şahıs çıkıyor ''Sen evde olsaydın bunların hiçbiri olmazdı''gibilerinden birşey söylüyor
Nedir bu yahu
Önceden fragmanlardan dizinin akışını bile anlardık akıllandı heralde yapımcılar

Son düzenleme:

Dizi 9 Eylül'de Kanal D'de başlıyor.

Kanal D'nin iddialı dizi Kuzey Güney ekibi de Kanal D'nin yeni sezon çekimleri için kamera karşısına geçti. Buğra Gülsoy, Kıvanç Tatlıtuğ, Öykü Karayel ve Bade İşçil'in yer aldığı, Mehmet Ada Öztekin?in yöneteceği dizinin çekimlerine başlandı. Senaryosunu Melek Gençoğlu ile Ece Yörenç?in yazacağı dizinin başrolündeki iki kardeşten Kuzey?i Kıvanç Tatlıtuğ, Güney?i de Buğra Gülsoy canlandıracak.

Heycanla beklediğim dizi.
Kıvanç'ın oyunculuğundan şüphe duymuyorum,
Behlül süperdi, Sekiz daha bi harikaydı.

Gel 9 Eylül geel

dizi kesin güzeldir kıvanç tatlıtuğun oynadığı tüm diziler güzeldiama baş roldeki kız öykü karayel yakışmamış diziye daha iyi oyuncu olabilirdi

ya seneryoyu Melek Gençoğlu, Ece Yörenç yazmasa olmazmıydı :44: bu hatunlar beni deli ediyorlar.aşkı memnuda sanki bihter her bölümde yakalandı yakalanacak.bir hafta bekliyorsun hop diziyi başka yöne çevirmişler.tüm düğümler son bölümde çözüldü.sanki salak yerine konmus gibi hissediyorum bu hatunların dizisini izlerken

dizi kesin güzeldir kıvanç tatlıtuğun oynadığı tüm diziler güzeldiama baş roldeki kız öykü karayel yakışmamış diziye daha iyi oyuncu olabilirdi
yaa kızda bir iticilik var yani hiç çekici hayran olunacak bir tip değil hiç beğenmedim
ayrıca ağzını yamulta yamulta konuşuo ölü gibi
ilk deneyimimiş birde
bu kadar olur yani ilk deneyimm başrol çok saçma
eğer beğenilmezse görürüm yönetmeni nasıl başalrını taşlara vuruo
ama sorun olmaz öldürürler yeni birini alırlar

Kuzey (Kivanç Tatlıtuğ): ilk öğretimden sonra okulu bırakmış mahalede biraz serseri olarak tanınan yani kavgacı çalışmayan pek işe yaramayan her zaman ağabeyi Güneyi kıskanmış bir kişiyi canlandıracak genelde

Güney(Buğra Gülsoy): Ekonomi okuyor aynı zamanda cady olarak çalışıp master için para biriktiriyor Ayşe sevgilisi aynı zamanda sakin hedefleri olan bir karekter hırslı değil... Ayşe Karakteri de Öykü Karayel olacak…

Ayşe: Mahalle kuaförünün kızı bir cafede garsonluk yapıyor haytından memnun değil ama güneyi seviyor annesi onun oyuncu olması için elinden geleni yapıyor (annesi havalı ama basit bir kadın)

Ay Yapımın Projelerinde Zengin Hayatları olan Konular işleniyordu Genelde Bu sefer Tam tersi olacağa Benziyor Mahalle Hayatı ve Fakir Bir Aile ile Karşımıza Çıkacak… Kıvanç yine bambaşka bir rolle hikayeyle geliyor.

Bu Arada
Kıvanç Tatlıtug’un boksör olacağı aylar oncesinden belliydi, hatta Kivanc 2 aydır bir spor centerda boks dersleri aliyor…

öykü karayel 1990 dogumluymus daha büyük gösteriyor

1990 mııı??? ay şu yer gök aşktaki bade de 1990 doğumluymuş anacım bunlar sulak yerde mi yetişmiş hormonlumu anlamıyorummmm

3 yıl aradan sonra yeniden aşk yaşama başlayan Kıvanç Tatlıtuğ ile Azra Akın, dün aynı mekanlarda görüntülendi. Etiler'de oyuncu arkadaşı Rıza Kocaoğlu'ya yemek yiyen Tatlıtuğ'ın suratı kameraları görünce asıldı. Akşam'ın haberine göre, aynı saatlerde ise Azra Akın Asmalımescit'te kız arkadaşlarıyla objektiflere takıldı. Akın, Kıvanç Tatlıtuğ'yla ilgili sorular üzerine 'Her şey çok iyi. Keyfim yerinde. Yolu açık olsun' diyerek kafaları karıştırdı.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

bu habere yorum yazmazsam çatlarım:
azraaaaaa:84: kıvançın yolundan çekilmezsen yolu nasıl açılcak :84: delirtme insanı

Son düzenleme:
bu dizi cok iddealı gözüküyor kanal d tanıtımında da full kıvanc ve öykü karayele ağırlık vermişler

[video=youtube;ex5L0NikIjo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ex5L0NikIjo[/video]

Biraz sönük kalıyo bence de,daha dikkat çekici bi kız olabilirdi onun yerinde..

İki erkek kardeşin tek ortak noktasıysa aşkları Cemre. Dizinin ağır topu &#8216;delikanlı&#8217; sıfatına Kuzey karakteriyle hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ.

dizinin ilk 13 bolumunda kivanc tatlitug hapishanede olacakmis. fragmandaki bu isigi acin konusmasininda ona vurgu yapiliyormus.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…