Ardenin anlamı nedir ? Aslında hoş geliyor kulağa :)Kuzey Yahya cok tuhaf geldi soylerken dilime .Kuzey Arden nasil ?
Teşekkür ederim canım önerilerin için kuzey Aras ,ta hoşuma gittiKuzey Yahya?
Bence uymamis canim hic.
Kuzey Batu
Kuzey Tan
Kuzey Aras
Kuzey Tuna
Rica ederim.Teşekkür ederim canım önerilerin için kuzey Aras ,ta hoşuma gitti
Adalet prensi ve bolluk bereket diye duymuştum canim .Detaylica arastirmak gerekir .Ardenin anlamı nedir ? Aslında hoş geliyor kulağa :)
Anlamıda çok güzelmiş canm çok beğendim teşekkürler .sen de temmuz annesi olacaksın ne güzel seninde meleğin sağlıkla gelsin inşallahAdalet prensi ve bolluk bereket diye duymuştum canim .Detaylica arastirmak gerekir .
Insallah canim amin .Bizim kocaman bir topigimiz var 2018 temmuz anneleri her seyi ordan konuşuyoruz gelirsen bekleriz .Anlamıda çok güzelmiş canm çok beğendim teşekkürler .sen de temmuz annesi olacaksın ne güzel seninde meleğin sağlıkla gelsin inşallah
Evet aslında önüne koyunca daha hoş duruyor ama babası ilk ismi illa kuzey olcak diyor .önerilerin için teşekkür ederim canm .seninde meleğin sağlıkla gelsin İnş.bu arada doruk ismide çok güzelYahya seviyosaniz arkasina degilde onune koydugunuzda kulaga hos geliyo sanki yahya kuzey seklinde. Ben aklimdaki erkek isimlerini soyliyim sana canim belki fikir olur.
Poyraz Kaan Sarp Doruk Rüzgar isimlerini begeniyorum.
A öyle mi geliyim Valla ne güzel olur :)Insallah canim amin .Bizim kocaman bir topigimiz var 2018 temmuz anneleri her seyi ordan konuşuyoruz gelirsen bekleriz .
Ben tasidim ben koycam ilk ismini diyin ikna edersinizEvet aslında önüne koyunca daha hoş duruyor ama babası ilk ismi illa kuzey olcak diyor .önerilerin için teşekkür ederim canm .seninde meleğin sağlıkla gelsin İnş.bu arada doruk ismide çok güzel
Valla aynen öyle söylüyorum canm isim koymak Benim hakkım diyorum ama kırmakta istemiyorum onu çok hevesli :) çok teşekkür ederim cnmBen tasidim ben koycam ilk ismini diyin ikna edersinizsaka bi yana inatci bi baba olucak sanirim insallah guzel bi isim daha bulursunuz yakışıklınızaa
Evet Benmde Aras ismi hoşuma gidiyor anan bi anlamı yolmuş bir nehir adı sadece ..çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinKuzey Aras çok güzel oluyor bence :) İnşallah hayırlısıyla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Benim oğlumda Aras BatuEvet Benmde Aras ismi hoşuma gidiyor anan bi anlamı yolmuş bir nehir adı sadece ..çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Sağlıkla gelsin meleğin inşallahBenim oğlumda Aras Batu
Aras ; sahip çıkılan
Batu : üstün nitelikli demek çok sewilio minnoş oda abi olacak Mayıs’ta kardeşi gelecek onada Asil koyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?