Doğuma Hazırlık Kuzey ismine ikinci isim yardım !

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Grey_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
2.394
5.068
248
selam Kızlar Allah’ın izniyle Temmuz’da doğumum var .isim olarak babası illa kuzey olacak dedi .çok seviyormuş bu ismi.ben de kırmak istemedim eşimi .ama kuzeyin yanına ikinci bi isim düşünüyorum .hem uyumlu hem anlamlı olsun istiyorum.fikir verir misiniz bana .bu arada Yahya ismini çok beğeniyorum kuzey Yahya olsa çok mu abes durur bilemedim Valla :110:

Kuzey Yahya cok tuhaf geldi soylerken dilime .Kuzey Arden nasil ?

Kuzey Yahya?
Bence uymamis canim hic.

Kuzey Batu
Kuzey Tan
Kuzey Aras
Kuzey Tuna:KK66:

Yahya seviyosaniz arkasina degilde onune koydugunuzda kulaga hos geliyo sanki yahya kuzey seklinde. Ben aklimdaki erkek isimlerini soyliyim sana canim belki fikir olur.
Poyraz Kaan Sarp Doruk Rüzgar isimlerini begeniyorum.

Anlamıda çok güzelmiş canm çok beğendim teşekkürler .sen de temmuz annesi olacaksın ne güzel seninde meleğin sağlıkla gelsin inşallah :KK37:
Insallah canim amin .Bizim kocaman bir topigimiz var 2018 temmuz anneleri her seyi ordan konuşuyoruz gelirsen bekleriz .

Yahya seviyosaniz arkasina degilde onune koydugunuzda kulaga hos geliyo sanki yahya kuzey seklinde. Ben aklimdaki erkek isimlerini soyliyim sana canim belki fikir olur.
Poyraz Kaan Sarp Doruk Rüzgar isimlerini begeniyorum.
Evet aslında önüne koyunca daha hoş duruyor ama babası ilk ismi illa kuzey olcak diyor .önerilerin için teşekkür ederim canm .seninde meleğin sağlıkla gelsin İnş.bu arada doruk ismide çok güzel :KK39:

Evet aslında önüne koyunca daha hoş duruyor ama babası ilk ismi illa kuzey olcak diyor .önerilerin için teşekkür ederim canm .seninde meleğin sağlıkla gelsin İnş.bu arada doruk ismide çok güzel :KK39:
Ben tasidim ben koycam ilk ismini diyin ikna edersiniz :KK70:saka bi yana inatci bi baba olucak sanirim :KK48: insallah guzel bi isim daha bulursunuz yakışıklınızaa :rapci:

Kuzey Aras çok güzel oluyor bence :) İnşallah hayırlısıyla alırsınız bebeğinizi kucağınıza :KK9:

Ben tasidim ben koycam ilk ismini diyin ikna edersiniz :KK70:saka bi yana inatci bi baba olucak sanirim :KK48: insallah guzel bi isim daha bulursunuz yakışıklınızaa :rapci:
Valla aynen öyle söylüyorum canm isim koymak Benim hakkım diyorum ama kırmakta istemiyorum onu çok hevesli :) çok teşekkür ederim cnm :KK200::oops:

Evet Benmde Aras ismi hoşuma gidiyor anan bi anlamı yolmuş bir nehir adı sadece ..çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :KK68:
Benim oğlumda Aras Batu
Aras ; sahip çıkılan
Batu : üstün nitelikli demek çok sewilio minnoş oda abi olacak Mayıs’ta kardeşi gelecek onada Asil koyacağım

Benim oğlumda Aras Batu
Aras ; sahip çıkılan
Batu : üstün nitelikli demek çok sewilio minnoş oda abi olacak Mayıs’ta kardeşi gelecek onada Asil koyacağım
Sağlıkla gelsin meleğin inşallah
Asil kulağa hoş geliyor.çok hoşmuş gerçekten :KK39:
Aras isminin bu anlamı olduğunu bilmiyordum canım ilk defa senden öğrendim .güzel bi anlammış aslında

Back
X