Kuzu’dan tepki çeken tweet!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
Kuzu’dan tepki çeken tweet!
http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-...tw&utm_medium=free&utm_campaign=gunun-icinden
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Burhan Kuzu, sosyal medya hesabından çok çarpıcı paylaşımlarda bulundu.

“Gebertilen her teröristlerin muayenesi mutlaka yapılmalıdır. Görülecektir ki, önemli bir bölümü sünnetsiz. Uyan Kürt kardeşim ne olur uyan artık” şeklinde tweet atan Burhan Kuzu, gayrimüslimlerin PKK’ya katıldıkları yönündeki imasıyla sosyal medyada büyük tepki topladı.

İşte o tweet!

Kuzu’nun yaptığı bu açıklamalar sonrası, AKP’nin Ermeni milletvekili Markar Esayan’ın nasıl bir tepki göstereceği merak ediliyor.

Pipisine göre mi muamele yapılacak. Teröristin müslümanı / gayrımüslümü mü var ?
Herşey tamam. Sünneti mi kaldı. ooof offf!

s.dik yarışı mı yapılıyor ? kim daha çok kayıp verecek ? Bilgisayar oyunu sanıyorlar yaşananları.Tekrar can verilmiyor öldükten sonra haberleri olsun .Öldün mü ölüyorsun.Sen ölüyorsun,annen ölüyor,evladın ölüyor,herkes ölüyor.
Kuzu kuzu gitsin oraya ,madem vekil, madem çok biliyor.Askerlerimizin yanına gitsin destek olsun.Biz vekiller yanınızdayız desinler.Öyle ergen gibi klavyede yazmakla olmaz bu işler.

He Kuzucum he.Her iş bitti şimdi gayrimüslimlik edebiyatına sıra geldi.Pipi kontrolü yapılsın demek.

Suriye'de Irak'da birbirlerini kıranlar müslüman değil dimi?
Kafa kesen İşidliler müslüman değil dimi?

Isid liler de Müslüman degil, sadece dıs güçler Tarafından yönetilen bir grup aptal, ne oldukları bile belli olmayan. Orada yürütülen bir politika var Müslüman'ların adını karalamak ve başka çıkarlar adına. Ayrıca Burada denmek istenen, bir grup gayri Muslim yani Ermeniler vs tutmuşlar kürt Halkını savunuyorlar. Bu teröristler kendilerini kürt olarak tanıtıyorlar. Aslında hizmet ettikleri seyler cok başka seyler.

yakalanan işidcilerede sünnet kontrolü mü yapılıyor ? ya seslı dusunuyor bunlar sadece başka acıklaması olamaz. cok talıhsiz seyler..
akp deki , "Markar Esayan" ne amaçla mecliste peki ? ona da kontrol yapılmış mı ?

Canim politika olayı baskı basına bir cikar meselesi zaten, ben o Yüzden sandığa gitmiyorum hic bir zaman. Bu ülkede degil tüm dunyada oyun içinde oyun döner. Ülke başlarındakiler kendi çıkarları doğrultusunda hareket eder Anlaşmazlıklar çıktığında da yine oyunlarla kurgularla halka olur olan. bunlar birilerinin çıkarları icin döndürülen oyunlar, olan garibana olur hep.

cok merak ettım.. ne anladın
son bır aydır "oy vermicem" dıye gezıyorum. ha bıre esımle tartısıyorum. cunku sandıga gıdersem , 400mv katkıda bulunacagımdan korkuyorum!. ama cozum bu degıl malesef.. sandık basında yerımızı almalıyız..

Boş oy veririm o zaman

müslümanlar birbirini öldürüyor mu öldürmüyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…