https://eksisozluk.com/burhan-kuzunun-sunnetsiz-teroristler-tweeti--4906833?a=popularPipisine göre mi muamele yapılacak. Teröristin müslümanı / gayrımüslümü mü var ?
Herşey tamam. Sünneti mi kaldı. ooof offf!
Isid liler de Müslüman degil, sadece dıs güçler Tarafından yönetilen bir grup aptal, ne oldukları bile belli olmayan. Orada yürütülen bir politika var Müslüman'ların adını karalamak ve başka çıkarlar adına. Ayrıca Burada denmek istenen, bir grup gayri Muslim yani Ermeniler vs tutmuşlar kürt Halkını savunuyorlar. Bu teröristler kendilerini kürt olarak tanıtıyorlar. Aslında hizmet ettikleri seyler cok başka seyler.He Kuzucum he.Her iş bitti şimdi gayrimüslimlik edebiyatına sıra geldi.Pipi kontrolü yapılsın demek.
Suriye'de Irak'da birbirlerini kıranlar müslüman değil dimi?
Kafa kesen İşidliler müslüman değil dimi?
yakalanan işidcilerede sünnet kontrolü mü yapılıyor ? ya seslı dusunuyor bunlar sadece başka acıklaması olamaz. cok talıhsiz seyler..Isid liler de Müslüman degil, sadece dıs güçler Tarafından yönetilen bir grup aptal, ne oldukları bile belli olmayan. Orada yürütülen bir politika var Müslüman'ların adını karalamak ve başka çıkarlar adına. Ayrıca Burada denmek istenen, bir grup gayri Muslim yani Ermeniler vs tutmuşlar kürt Halkını savunuyorlar. Bu teröristler kendilerini kürt olarak tanıtıyorlar. Aslında hizmet ettikleri seyler cok başka seyler.
Canim politika olayı baskı basına bir cikar meselesi zaten, ben o Yüzden sandığa gitmiyorum hic bir zaman. Bu ülkede degil tüm dunyada oyun içinde oyun döner. Ülke başlarındakiler kendi çıkarları doğrultusunda hareket eder Anlaşmazlıklar çıktığında da yine oyunlarla kurgularla halka olur olan. bunlar birilerinin çıkarları icin döndürülen oyunlar, olan garibana olur hep.yakalanan işidcilerede sünnet kontrolü mü yapılıyor ? ya seslı dusunuyor bunlar sadece başka acıklaması olamaz. cok talıhsiz seyler..
akp deki , "Markar Esayan" ne amaçla mecliste peki ? ona da kontrol yapılmış mı ?
cok merak ettım.. ne anladınAnladimmm.
son bır aydır "oy vermicem" dıye gezıyorum. ha bıre esımle tartısıyorum. cunku sandıga gıdersem , 400mv katkıda bulunacagımdan korkuyorum!. ama cozum bu degıl malesef.. sandık basında yerımızı almalıyız..Canim politika olayı baskı basına bir cikar meselesi zaten, ben o Yüzden sandığa gitmiyorum hic bir zaman. Bu ülkede degil tüm dunyada oyun içinde oyun döner. Ülke başlarındakiler kendi çıkarları doğrultusunda hareket eder Anlaşmazlıklar çıktığında da yine oyunlarla kurgularla halka olur olan. bunlar birilerinin çıkarları icin döndürülen oyunlar, olan garibana olur hep.
Boş oy veririm o zamancok merak ettım.. ne anladın
son bır aydır "oy vermicem" dıye gezıyorum. ha bıre esımle tartısıyorum. cunku sandıga gıdersem , 400mv katkıda bulunacagımdan korkuyorum!. ama cozum bu degıl malesef.. sandık basında yerımızı almalıyız..
olmaz aynı şey! gıt ve kendıne yakın gördüğün , ama dogrusuyla yanlısıyla objektıf olarak degerlendırdıgın partıye oy ver.Boş oy veririm o zaman
Ya ama kapı gene AKP ye cikiyor o zaman.olmaz aynı şey! gıt ve kendıne yakın gördüğün , ama dogrusuyla yanlısıyla objektıf olarak degerlendırdıgın partıye oy ver.
Ama unutma artısı eksısınden çok olsun
o zaman vermeYa ama kapı gene AKP ye cikiyor o zaman.
Ne olursa olsun oyunu kesin kullanBoş oy veririm o zaman
müslümanlar birbirini öldürüyor mu öldürmüyor mu ?Isid liler de Müslüman degil, sadece dıs güçler Tarafından yönetilen bir grup aptal, ne oldukları bile belli olmayan. Orada yürütülen bir politika var Müslüman'ların adını karalamak ve başka çıkarlar adına. Ayrıca Burada denmek istenen, bir grup gayri Muslim yani Ermeniler vs tutmuşlar kürt Halkını savunuyorlar. Bu teröristler kendilerini kürt olarak tanıtıyorlar. Aslında hizmet ettikleri seyler cok başka seyler.
isidlilerin musluman degilmüslümanlar birbirini öldürüyor mu öldürmüyor mu ?
o zaman verme
kendını odana kilitle..
olmaz aynı şey! gıt ve kendıne yakın gördüğün , ama dogrusuyla yanlısıyla objektıf olarak degerlendırdıgın partıye oy ver.
Ama unutma artısı eksısınden çok olsun
Hani sandık basına gidecektiko zaman verme
kendını odana kilitle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?