Ahh varya ahhh. Neler diyesigeliyor insanın ama. Gerek yok görüyorum ki.
Işid müslüman değil bbirazcık okursanız öğrenirsiniz. """Tabi ne okudğunuzda önemli!!!"""
Müslümanları yerle bir etmeye çalıştığınız diğer sözlerede gelince de Müslümanlar değil İslam kusursuzdur biliniz.
Ahh varya ahhh. Neler diyesigeliyor insanın ama. Gerek yok görüyorum ki.
Işid müslüman değil bbirazcık okursanız öğrenirsiniz. """Tabi ne okudğunuzda önemli!!!"""
Müslümanları yerle bir etmeye çalıştığınız diğer sözlerede gelince de Müslümanlar değil İslam kusursuzdur biliniz.
siz iyi misin hanımefendi? 2 kere mesaj yazdım ne çevir kazı yanmasın düzgün konuşun. İkiside işid üzerineydi yazdıklarımın. Sizinle muhattap olan ben değildim. Tüm dinler kusursuz değildir. Kabul ettiğimiz dinlerde eksik islamdan önce. İslamla diğerleri kapandı. Ve evet kabul edin etmeyin islam kusursuz.
siz iyi misin hanımefendi? 2 kere mesaj yazdım ne çevir kazı yanmasın düzgün konuşun. İkiside işid üzerineydi yazdıklarımın. Sizinle muhattap olan ben değildim. Tüm dinler kusursuz değildir. Kabul ettiğimiz dinlerde eksik islamdan önce. İslamla diğerleri kapandı. Ve evet kabul edin etmeyin islam kusursuz.
Aslında adamı ben anladım, ilk defa bir AKPliyi anladım olley
Ya arkadaşlar tepki vermenize gerek yok, gayri müslimlere denen de birşey yok. PKK Ermeni ve Türk düşmanı yabancılarla dolu, bunu ispat edelim diyor. Bu aslında iyi bir yaklaşım çünkü bazı cahil insanlara bunu en basit yolla ispat edebilirsin. Yani PKK'nın müslüman kürtlere destek için mücadeleci bir örgüt olmadığını, Türkiye'yi bölmek için kurulan ve kürt olmayanlardan oluşan bir örgüt olduğunu gösterelim size diyor. Desteklerini çekerler diye umuyor.
Gayri müslümler neye alınmış anlamak mümkün değil, saçmalamışlar. Ayrıca PKK'da gayrimüslimde var müslümanda bu bir gerçek. Müslüman çıkınca yarısı müslümanlar mı alınacak?