Evet kese göründü bebek ve yoll kesesi de göründü bir kaç gün önce. Ama vajinal denÖncelikle hayırlı olsuuun doktora gittiniz mi kese göründü mü peki
Yok başka terde yaptırdım. Dış gebelik değil rahimde görüldü kese ve bebekte göründü alttan ultrasonda . Ya şu yüzden takıldım 2 günde 2 kat diyorlar benimki düşük kalıyır korktum. Doktorum istemedi bu testi görünce keseyi gerek yok dedi eksik bişi mi var diye korkuyorum bu saatten sonra çok önemli değil miBeta Hcg nin değerine neden bu kadar takıldınız anormal bir durum mu var dış gebelik vs.Eger normal gebelikse üzerinde durmayın.Birde aynı yerde mi yaptırdınız merkezden merekeze değerlerde farklılık olabilir.
Bebeği vajinal ultrasonda gördü. Me bilim 2 günde 2 kat diyorlar benimki o hesaba göre düşük kalıyor korktumBebeği gördü mü doktor? Bu kadar detaya girmeyin yaa. Benim doktorum 10dan 60 a çıktı artık baktırma dedi
Yok yaşamadım. Bir iki arkadaşım kafamı karıştırdı.Yani daha önce yaşadığınız düşük,dış gebelik vb durumlar yoksa bu kadar takılmak yersiz. Üç gebelik yaşadım hiçbirinde beta neydi bilmem.
Bebegi görmüşsünüz işte artık bakmanıza gerek yok doktor söylemedi miBebeği vajinal ultrasonda gördü. Me bilim 2 günde 2 kat diyorlar benimki o hesaba göre düşük kalıyor korktum
2 gün10 dan 6 0 a kaç gün sonra çıkmıştı
Evet doktor gerek uok dedi ama 3 tane arkadaşımın ayrı ayrı doktorları gebe iken onlardan tekrarlayan testler istemiş senden neden istemediler dedilerBebe
Bebegi görmüşsünüz işte artık bakmanıza gerek yok doktor söylemedi mi
Ya Allah razı olsun mübarek günlerde.. hangi değerlerden sonra 2 kat artmıyor biliyor musunuzBetahcg belli bir yüksekliğe geldikten sonra iki katı artmaz. Bende 8 haftalıkken 118 bin çıkmıştı, iki katı artsa milyonlara ulaşması gerekirdi. Eğer kese ve bebek göründüyse sağlıklı yerleşmişse endişelenmeniz gereken bir durum yok demektir
9 gün geriden geliyor zaten bu kötü bişey mi bilmiyorum tabiIyi de sürekli baktıracak misiniz? Ona ilk basta sağlıklı gebelik mi diye bakıyorlar, sonrasında hiç bakmıyorlar bile. Bu kadar pimpirige gerek yok. Ilerleyen zamanda çocuk belki olması gerekenden geri olacak, ileri olacak bir suru şey görebilirsiniz şimdiden böyle ince şeyleri hesap etmeyin
Ee olabilir bu uzun bir süreç. Herşey olabilir, sakiñlikle karşılamaya çalışın. Arkadaşınızı onu bunu dinlemeyin, eğer kadın doğum uzmanı degiller ise.9 gün geriden geliyor zaten bu kötü bişey mi bilmiyorum tabi
Ya Allah razı olsun mübarek günlerde.. hangi değerlerden sonra 2 kat artmıyor biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?