• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzum

Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.

bi arkadaş geldi bana dediki ah mı aldın yoksa çocuk durup dururken hastalandı dedi.günahınmı var dedi şaşırdım kaldım

bi arkadaş geldi bana dediki ah mı aldın yoksa çocuk durup dururken hastalandı dedi.günahınmı var dedi şaşırdım kaldım

Arkadaş mı şimdi bu. Siz de böyle şeyler düşünmeyin, şu hayatta herkesin bir sınavı var, olacağı varmış bunun altında bir şey aramaya gerek yok. Hayat acı da olur tatlı da...

Allah tez zamanda şifa versin yavrunuza... Size bağışlasın.... Eve de gelmiş artık, inşallah iyileşecek daha iyi olacak...

Hadi gecmis gitmis olsun arkadasim gozunuz aydin.
Sen sana o lafi eden arkadasina verilmis sadakamiz varmis ki Rabbim evladimizi bagisladi.sinavimizi atlaatik hayirlisiyla de.Allah sevdigi kullarina bu dunyada cok sinav yaparmis.
Bundan sonra her firsatta sadaka vermeyi de unutma emi.

çok üzüldüm öyle deyince.bende dedimki sen beni yıllardır tanıyosun kime ne kötülüğüm olacakta ah alacam dedim sustu bişey demedi.ozaman kesin nazardır dedi. neyse pek görüşmeyi düşünmüyorum zaten artık varsa yoksa kuzularım :) çok şükür evdeyiz eskisi gibi evimiz şenlendi.bi daha eve hiç dönemicez sanıyodum :( inşallah geçti gitti o günler. allahım kimseyi evladıyla sınamasın evladının acı çektiğini göstermesin.bütün yavrularımıza hastalarımıza şifa versin inşallah.

çok üzüldüm öyle deyince.bende dedimki sen beni yıllardır tanıyosun kime ne kötülüğüm olacakta ah alacam dedim sustu bişey demedi.ozaman kesin nazardır dedi. neyse pek görüşmeyi düşünmüyorum zaten artık varsa yoksa kuzularım :) çok şükür evdeyiz eskisi gibi evimiz şenlendi.bi daha eve hiç dönemicez sanıyodum :( inşallah geçti gitti o günler. allahım kimseyi evladıyla sınamasın evladının acı çektiğini göstermesin.bütün yavrularımıza hastalarımıza şifa versin inşallah.

RABBİM acil şifalar versin inşaallah şafi ismiyle..
gereksiz konuşan o arkadaşa diyin ki RABBİM benim günahım varsa onu benden çıkartır yavrularımdan değil. kimse kimsenin günahından eğer varsa sorumlu değildir. içiniz rahat olsun. ALLAH sizi denemiştir belkide. kendisine yaklaştırmak için imtihan eder.. dua edin ibadetlerinizi aksatmayın. cevşen okuyun bol bol.. ALLAH yar ve yardımcınız olsun..

hepinizden allah razı olsun meleğimle evimizdeyiz sağlıklı sıhatli.allahım kimseyi evladıyla sınamasın .hepinize sağlıklı mutlu günler aylar yıllar diliyorum :)

Çok şükür! Bizi hatırlayıp güzel haberleri paylaştığın için de sağol. Bebişini öpüyorum. Allah emanet olsun tüm yavrular :16:

cok zor kuzumu bu halde gormek cok zor.acaba böyle bi durumu allah yasatmadinda yasayan varmi.yani nasil iyileşti kac gun surdu nasil oldu bilen varmi:-(

Canım öncelikle çok üzüldüm, Rabbim yavrunu bir an önce sağlığına kavuştursun inşallah dualarım senin ve tüm hastalar için. Kızımın öğretmeninin oğlu da aynen bu şekilde oldu ortaokula gidiyor çocuk ve onunda anlamamışlar. Ama merak etme iyileşti o da 2 kez ameliyat oldu yaklaşık 1 ay hastanede kaldı ama şimdi toparlanıyormuş daha iyiymiş yani evde kontrollerine gidiyormuş sadece öğretmeniyle konuştuğumda bunları söyledi.

Çok geçmiş olsun, şükür ki evladınız iyileşmiş. Allah’ım bütün hastalara şifa versin.

Back
X