kuzumu yavrumu almaya çalışıyolar...

zar_zor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
235
4
96
Trabzon
Merhabalar eşimden ayrılalı 1.5 yıl oldu 5.5 yaşında bir oğlu var geçenlerde tebligat aldım iş yerime geldi velayet açmış babası sırf bana zarar olsun diye çocuğu kullanmaya çalışıyor kendisi 1.5 yıldır nafakasını ödemiyor çocuğun esrar kullanmaktan yargılandı bir dönem alel usül bir çalışması var sigortası bile yok çocuğum doğdu doğalı sigortası benim üstümde dava açmış şimdi neymiş efendim çalışıyomuşum çocuğuma zaman ayıramıyomuşum evim uygun bir ev değilmiş inanırmısınız sıfır bir dairede oturuyorum durumum çok müsait olmadığından barodan avukat tuttum onaylanmasını bekliyorum martın 5 inde dava görülecek benim avukatım hala onaylanmadı onun avukatıda güçlü bir avukatmış araştırmalarıma göre arkadaşlar sorum şudur ki çocuğu alabilme imkanı varmı aylardır uyuyamıyorum rahatlyacak bir söz bekliyorum ben evladımsız olamam ki.... lütfen söyleyin ayırırlarmı evladımı benden...

isiniz düzgünse, ev ortaminiz düzgünse
aleyhinize sunulacak olumsuz bir durum yoksa
ve ayrica
o adamin gecmisini ispat edebilirseniz ('ki ispat edemezseniz bile)
uyusturucu alkol konusunda ayrica calismiyormus
o hakim o babaya vermez cocugunuzu

umarim hukukcu arkadaslar hemen cevap verebilirler size
Allah hic bir anneyi evladindan ayri koymasin

cAnımsın ya...hiç üzülme esrar kullanmaktan yargılandıysa asla alamaz ,kullanmamış olsa bile alamaz çünkü boşanıldığı taktirde kanunen kadına daha çok hak tanınıyor,çocuğun annde kalması bunlardan sadece biri...

rabbim kolaylık versin inşallah çok üzüldüm evladımdan ayrılmak allahım çok acı...rabbim kimseyi evladından ayırmasın...hasretiyle acısıyla imtihan etmesin...
eşini sevenleri de inşallah....
bende alamazlar diye düşünüyorum...ama çocuğunuza işe gidince kim bakıyor....
aileniz falan yokmu??
çocuk zorda mı kalıyor...o yüzdenmi böyle ithamda bulunuyor eşiniz..

bütün bunların heepsini dilekçemde ıspatladım sundum avukatım yok benim barodan istedim fakat hala ses çıkmadı işim çok güzel mesaimde iyi o benim sahip olduğum olanakların hiç birine sahip değil aleyhimede kötü bişey sunacağı hiç bişey yok buna eminim....

ben annemle aynı apartmanda oturuyorum altlı üstlü işte nöbette olduğum zaman annem yada teyzeleri ilgileniyo sırf bana eziyet olsun diye yapıyor...

Esrar kullanmaktan yargılanan babaya çocuk vermezler arkadaşım, korkma sen.
Yani inşallah vermezler..

Allah korusun
hic korkma alamazlar elinden
kaldiki esrar falan diyorsun
mümkün degil
cok aci yaa
annenin evladindan ayri oldugu düsüncesi bile icimi mahvediyor
sen üzme kendini o öyle kolay degil
amaci sanirim senin sinirlerini yipratmak
Allah islah etsin

Son düzenleme:

amiinnn evt amacı o başarıyorda bazen ona elli etmemek için umursamaz davranıyorum ama içten içe çıldırıyorumda..

Moralini yuksek tut arkadasim bence alamaz cocugunu sende ona karsi dava acabilirdin aslinda odemedigin nafakalai faizi ile alirdin.Sigortali bir iste calismasi gerekmiyor diye biliyorum nafaka icin.Avukatiniz atanmadi mi daha.Siz sigortali bir iste mi calisiyorsunuz baronun avukat atamasi icin kendi uzerinize bir mal varligi olmamasi gerekiyor diye biliyorumGuvence de olmamasi gerek tabi avukat arkadaslar daha iyi bilir.

hayatım icra açtım ama sigortasız olduğu için hiç bişey olmadı yapamadılar lanet olsun onu geçtin istemiyorum çocuğumla beni rahat bıraksın yeter bir asgari ücretim artı sigorta var başka hiç bişeyim yok 2 ay kadar oldu avukat talep edeli ama hala bir sonuç alamadım ...

o zaman hic bosuna korkmayin
hic bir halt yiyemez
peki madem neyine guvenip dava acmis?
yalan yanlis bilgiler vermis?
en azindan sizin isiniz var sigortaniz var
onun yok
aile apartmaninda yasiyorsunuz dolayisiyla duzgun bir yerdir
bu bunlari bilmiyormu
ve hangi vicdanla oglunu istiyor yanina?

off offf ömrümü yedi bu kişi benim ruh hastası mantıklı düşünebilseydi şimdi bu haldemi olurdumm o anası yokmu o anası onu yüce rabbime havale ediyorum anasının maddi durumu çok iyi ona güveniyo sanırım onları allahıma havale ediyorum allah onlara öyle bir dert versinki beni unuttursun....

1. esrar kullanmaktan yargılanmış bile bile evladını o adama vermezler

2.sigortası bile yok demişsin sigortası olmayan adam nasıl olur da güçlü bir avukat tutar siz bile çalıştığınız halde barodan istemnizsiniz avukatı o nasıl oluyor da avukat tutabiliyor.sizi korkutmak için atılan bir yalan olabilir

içini ferah tut dua et bol bol bu günlerinde geçer

canım annesinin etekleri altında bu insan ona güveniyo en büyük destekcisi aminn arkadaşım amiinnnn

inşallah vermezler konu hakkında bişi bilmıyorum ama inşallah vermezler evladına nafakayı çok gören adama verılmemesi lazımne yyüzle dava açmış hayret

Öncelikle çok zor bir durum, Allah yardım etsin.
Eski eşinin bir bağımlılığı varsa, hakim bunu göz önünde bulundurur.
Bulundurması gerek.
Çocuğun yaşı da küçük ayriyeten.
Sadece babaannenin durumu iyi diye, çocuğu alkolik bir adama vermezler sanıyorum ki.
Yüreğini ferah tut arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…