Velayet karara bağlanmadı, çocukları alıp kaçırır bu defa ben çocukların peşinde mahkeme kapılarında dolaşırımBabalri ile gorusmelerine izin versen nasil eksileri olur sizin ve cocuklariniz icin.biten bitiyor kardes oldurmaya calismak daha cok oldurmuyor.hayirlisi olsun hakkinda
Üzmeyin kendinizi eşinden ayrılmış 3 çocuk annesi biri olarak zamanla herkes kabullenir herkes toparlaniyor yaralarını sarıyor.cocuklar daha farklı daha hassas ama zamn herseyin ilacı..Velayet karara bağlanmadı, çocukları alıp kaçırır bu defa ben çocukların peşinde mahkeme kapılarında dolaşırımmahkeme kararını bekliyorum görüştürmek için
Çok sağolun, inşallah..büyük kızım biraz hassasÜzmeyin kendinizi eşinden ayrılmış 3 çocuk annesi biri olarak zamanla herkes kabullenir herkes toparlaniyor yaralarını sarıyor.cocuklar daha farklı daha hassas ama zamn herseyin ilacı..
Boşanmanın en zor süreçleri bunlar,Çocuklardan dolayı yaşanan duygusal yoğunluk..Çocuklar için de sizin için de zor bir durum..Bende boşandım haftada bir birkaç saat görüyor çocukları bende zaman zaman buna benzer şeyler yaşadım anne beraber gidelim derdi büyük oğlum bende 7 ay oldu ayrılalı şu an iyi gidiyoruz bakalım umarım içinde yasamıyordur benimkiler...Sizin tüm duygusunu dışardan yaşamasi da iyi,zamanla bu duruma alışıp kabbullenip inşallah...Evet keşke insan gibi insan olsaydılar da bunları yaşamak zorunda kalmasaydik çocuklarda bizlerde..Ne yapalım hayat böyle bir yer, sıkıntılıKızlar selam,
Eşimle çekişmeli boşanma aşamasındayız. Dava eşim tarafından çekişmeliye çevrildi. Bana fiziksel şiddet uyguladığı ve çocukları da duygusal istismar ettiği için uzaklaştırma kararı aldırmak zorunda kaldım. Çocuklar 7 aydır babasını göremiyor. İstediklerinde görüntülü olarak aratıyorum ama yan yana olmak gibi olmuyor. Bugün büyük kızım çok ağladı, içim gitti. Evliliği oldurmak için çok zorladım ama eşim çok saygısız, kaba, sorumsuz bir insandı bana karşı.
Yaşayan varsa geçecek desin lütfenalışıyor çocuklar da desin dahası olamaz mıydı, dayanamaz mıydım, bi yerinden tutup olduramız mıydım acaba diye diye durucam yoksa
Siz rutine bağlamışsınız ne güzelBoşanmanın en zor süreçleri bunlar,Çocuklardan dolayı yaşanan duygusal yoğunluk..Çocuklar için de sizin için de zor bir durum..Bende boşandım haftada bir birkaç saat görüyor çocukları bende zaman zaman buna benzer şeyler yaşadım anne beraber gidelim derdi büyük oğlum bende 7 ay oldu ayrılalı şu an iyi gidiyoruz bakalım umarım içinde yasamıyordur benimkiler...Sizin tüm duygusunu dışardan yaşamasi da iyi,zamanla bu duruma alışıp kabbullenip inşallah...Evet keşke insan gibi insan olsaydılar da bunları yaşamak zorunda kalmasaydik çocuklarda bizlerde..Ne yapalım hayat böyle bir yer, sıkıntılı
İnşallah Allah yardımcınız olsun...Bu hırs çok tehlikeli evet,ayrılığı kabbullenemeyip çirkinleşen erkek modeli insalalh biran önce en azından çocukları olduğu aklına gelir de güzellikle ayrılır...Siz rutine bağlamışsınız ne güzel
Biz uzak şehirlerdeyiz, ilk başta anlaşmalı boşanalım, çirkinleşmesin olaylar, evi kızlarla sana bırakır çıkarım haftasonları geldiğinde dedim ama adam bana bedel ödetmek ya da pes edip geri döndürmek adına çekişmeliye çevirdi, çocukların yanımda yeğenim tarafından cinsel istismar edildiğini iddia ettikesinlikle böyle bi durum söz konusu dahi değil, velayeti almak için böyle bişey attğını itiraf etti sonradan ama ona evi bıraksam ailem beni kendi evine almaz şimdi tüm kapıları yıktı geçti..halaa sağlıklı bir iletişim dahi kuramıyoruz biz ne zamana kadar böyle gider belli bile değil..umarım çocuklarım adına kolaylaşır süreç
Yeğenin sizinle mi yaşıyor?Siz rutine bağlamışsınız ne güzel
Biz uzak şehirlerdeyiz, ilk başta anlaşmalı boşanalım, çirkinleşmesin olaylar, evi kızlarla sana bırakır çıkarım haftasonları geldiğinde dedim ama adam bana bedel ödetmek ya da pes edip geri döndürmek adına çekişmeliye çevirdi, çocukların yanımda yeğenim tarafından cinsel istismar edildiğini iddia ettikesinlikle böyle bi durum söz konusu dahi değil, velayeti almak için böyle bişey attğını itiraf etti sonradan ama ona evi bıraksam ailem beni kendi evine almaz şimdi tüm kapıları yıktı geçti..halaa sağlıklı bir iletişim dahi kuramıyoruz biz ne zamana kadar böyle gider belli bile değil..umarım çocuklarım adına kolaylaşır süreç
Geçici velayet kararı da yok henüz ortada..ilk duruşmamız henüz mayıs ayında, inanılmaz ağır ilerliyor dava süreci, velayeti talep edip binbir iftira attığı için dosya ancak tamamlanıp gün verildi:/Yani detayları bilemiyorum ama guvendiginiz 3.bir kişinin evinde görüştürebilirsiniz. Yani yarın velayet karara baglansa ne olacak görüş günü vardır illa ki çocukları kaçırma riski var yani geçici velayet sizde değil mi? Geçici velayette de görüş günü oluyor normalde
Hayır bir gün birliktelerdi annelerinin yanında..eşim iftira attı eminim o konudanYeğenin sizinle mi yaşıyor?
İlginçmiş zira duruşmadan önce tensip zaptı denilen ilk inceleme ile velayet hususu ve nafaka hemen karara bağlanır normalde ama duruşma gününü bekleyen hakim sayısı arttı gerçekten bu duyduğum ikinci vaka. Çok garip nedenini anlamak zorGeçici velayet kararı da yok henüz ortada..ilk duruşmamız henüz mayıs ayında, inanılmaz ağır ilerliyor dava süreci, velayeti talep edip binbir iftira attığı için dosya ancak tamamlanıp gün verildi:/
Hakimin çalışma tarzına göre değişiyormuş bu konu evet:/ bir de acemi imiş bizim hakim:/İlginçmiş zira duruşmadan önce tensip zaptı denilen ilk inceleme ile velayet hususu ve nafaka hemen karara bağlanır normalde ama duruşma gününü bekleyen hakim sayısı arttı gerçekten bu duyduğum ikinci vaka. Çok garip nedenini anlamak zor
Maalesef ama öncesinde defalarca çağırdım, çocuğun doğum günü vardı, yavrum yalvardı kaç kere..ama o hırs yapıp beni altetmeye adadı kendini7 ay da çok fazla ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?