Kuzumun babasına özlemi:(

nobahari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
4.030
9.253
158
38
Kızlar selam,

Eşimle çekişmeli boşanma aşamasındayız. Dava eşim tarafından çekişmeliye çevrildi. Bana fiziksel şiddet uyguladığı ve çocukları da duygusal istismar ettiği için uzaklaştırma kararı aldırmak zorunda kaldım. Çocuklar 7 aydır babasını göremiyor. İstediklerinde görüntülü olarak aratıyorum ama yan yana olmak gibi olmuyor. Bugün büyük kızım çok ağladı, içim gitti. Evliliği oldurmak için çok zorladım ama eşim çok saygısız, kaba, sorumsuz bir insandı bana karşı.

Yaşayan varsa geçecek desin lütfen alışıyor çocuklar da desin dahası olamaz mıydı, dayanamaz mıydım, bi yerinden tutup olduramız mıydım acaba diye diye durucam yoksa

Babalri ile gorusmelerine izin versen nasil eksileri olur sizin ve cocuklariniz icin.biten bitiyor kardes oldurmaya calismak daha cok oldurmuyor.hayirlisi olsun hakkinda
Velayet karara bağlanmadı, çocukları alıp kaçırır bu defa ben çocukların peşinde mahkeme kapılarında dolaşırım mahkeme kararını bekliyorum görüştürmek için

Velayet karara bağlanmadı, çocukları alıp kaçırır bu defa ben çocukların peşinde mahkeme kapılarında dolaşırım mahkeme kararını bekliyorum görüştürmek için
Üzmeyin kendinizi eşinden ayrılmış 3 çocuk annesi biri olarak zamanla herkes kabullenir herkes toparlaniyor yaralarını sarıyor.cocuklar daha farklı daha hassas ama zamn herseyin ilacı..

Üzmeyin kendinizi eşinden ayrılmış 3 çocuk annesi biri olarak zamanla herkes kabullenir herkes toparlaniyor yaralarını sarıyor.cocuklar daha farklı daha hassas ama zamn herseyin ilacı..
Çok sağolun, inşallah..büyük kızım biraz hassas umarım bi hale yola koyarız en kısa sürede

Boşanmanın en zor süreçleri bunlar,Çocuklardan dolayı yaşanan duygusal yoğunluk..Çocuklar için de sizin için de zor bir durum..Bende boşandım haftada bir birkaç saat görüyor çocukları bende zaman zaman buna benzer şeyler yaşadım anne beraber gidelim derdi büyük oğlum bende 7 ay oldu ayrılalı şu an iyi gidiyoruz bakalım umarım içinde yasamıyordur benimkiler...Sizin tüm duygusunu dışardan yaşamasi da iyi,zamanla bu duruma alışıp kabbullenip inşallah...Evet keşke insan gibi insan olsaydılar da bunları yaşamak zorunda kalmasaydik çocuklarda bizlerde..Ne yapalım hayat böyle bir yer, sıkıntılı

Siz rutine bağlamışsınız ne güzel

Biz uzak şehirlerdeyiz, ilk başta anlaşmalı boşanalım, çirkinleşmesin olaylar, evi kızlarla sana bırakır çıkarım haftasonları geldiğinde dedim ama adam bana bedel ödetmek ya da pes edip geri döndürmek adına çekişmeliye çevirdi, çocukların yanımda yeğenim tarafından cinsel istismar edildiğini iddia etti kesinlikle böyle bi durum söz konusu dahi değil, velayeti almak için böyle bişey attğını itiraf etti sonradan ama ona evi bıraksam ailem beni kendi evine almaz şimdi tüm kapıları yıktı geçti..halaa sağlıklı bir iletişim dahi kuramıyoruz biz ne zamana kadar böyle gider belli bile değil..umarım çocuklarım adına kolaylaşır süreç

İnşallah Allah yardımcınız olsun...Bu hırs çok tehlikeli evet,ayrılığı kabbullenemeyip çirkinleşen erkek modeli insalalh biran önce en azından çocukları olduğu aklına gelir de güzellikle ayrılır...

3 yaşında idi benimki.Elbette geçecek.Bu sizin tavrinizada bağlı.Cocuklar çok zeki sünger gibi emiyor duyguları .Anne arabesk değilse anne güçlü duruyorsa öldüm bittim modunda değilse herşey yolunda sinyali veriyorsa adapte oluyorlar.Özlenecek biseyi de yok sizin adınıza bu eşin.Cocuklar büyüyünce bunlar başbaşa kalınca ne yapacaktıniz çürütür du sizi

İlk önce siz kendinizi psikolojinizi toparlamaya bakın siz iyi olun güçlü durun hayat standartlarınızı düşürmemeye çalışın sizden güç alsınlar ama inanınki şimdiki zamane çocukları anneden daha çabuk toparlanıyor

Yani detayları bilemiyorum ama guvendiginiz 3.bir kişinin evinde görüştürebilirsiniz. Yani yarın velayet karara baglansa ne olacak görüş günü vardır illa ki çocukları kaçırma riski var yani geçici velayet sizde değil mi? Geçici velayette de görüş günü oluyor normalde

Yeğenin sizinle mi yaşıyor?

Geçici velayet kararı da yok henüz ortada..ilk duruşmamız henüz mayıs ayında, inanılmaz ağır ilerliyor dava süreci, velayeti talep edip binbir iftira attığı için dosya ancak tamamlanıp gün verildi:/

nobahari duruma üzüldüm canım. Eşin büyük hatalar yapmış bundan dönülmez artık. Çocuklarda alışır zamanla, ne desem bilemedim

İlginçmiş zira duruşmadan önce tensip zaptı denilen ilk inceleme ile velayet hususu ve nafaka hemen karara bağlanır normalde ama duruşma gününü bekleyen hakim sayısı arttı gerçekten bu duyduğum ikinci vaka. Çok garip nedenini anlamak zor

DEMRE garciaas sağolun kızlar, ben çok iyiyim.hergün şükrederek dolanıyorum ama illaki sürecin çirkinleşmesinden, her defasında çözüm için harekete geçip duvara toslamaktan kahroluyorum zaman zaman en son ortak arkadaşlarımız devreye girdi, siz konuşamıyorsanız biz aracı olalım diye..görüşme sonunda dediler ki “hepimiz bir olup dövüp, kapı dışarı atıp, engeli basacaktık, ne lanet çözümsüz bişeymiş bu:/

Hakimin çalışma tarzına göre değişiyormuş bu konu evet:/ bir de acemi imiş bizim hakim:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…