Kuzumun babasına özlemi:(

Eninde sonunda sular durulacak.Bu günler geçecek.Zamanin önünde kimse duramaz.Sadece sabır diliyorum.Cok iyi günleriniz olduğunda da yazın.Elbette o tünele bende girdim.Yurudum o berbat günlerde.Sonrasi bitiş.Sonrasi güzel.inanin

Merak etmeyin sonrasında çocuk çocuk diye güncelleme geliyor.Sasiracaksiniz.Siz uğraşmayın çocukları görsün diye.Destek alın hem kendinize hem cocuklara

Bu arada çocuklarımın modu çok yüksek genel olarak, çok neşeliler, gün boyu da birlikteyiz..üçümüz de aynı okuldayız, sosyal çevreleri de bi hayli genişledi..eşimin bizi düşürdüğü maddi sıkıntılardan dolayı biraz bunalmıştık ama bu ay itibariyle biraz dışarı çıkmaya başladık..daha da iyi olucaz umarım

Çok teşekkür ederim, inşallah derim..kendi adıma her gün şükrediyorum, umarım çocuklar için de derim

Bizim de çekişmeli boşanmanın hakkını veren bir ex imiz var.Turlu iftira,yakan ve cirkefliklerine rağmen onceden mahkeme kararına göre,4 aydır da neredeyse her hafta sonu 5 yaş oğlumu götürüp getiriyorum kendisine.Sonuc olarak oğlum orada beni,benim yanımda babayı özlediğini söylüyor.Oradan geldiği gün soruyor bir daha ne zaman gidicem.Geri saymayı çok iyi öğrendi kuzum.Ozlemle büyüyor neyazikki,insan olsalardı da böyle olmasaydı keşke.Yani görseler de gormeseler de özlüyorlar ama şiddetin olduğu yere geri dönmek mantıksız olacağına göre alismalarini bekleyeceksiniz

Onun babalığı onu ilgilendirir.İyi eş olamamış bari iyi baba olsa.İnsallah güvenle büyütün çocuklarınızı.Yalnız iyi dayanmissiniz siz bu adama arkadaşlariniz bile neler demiş..Cocuklarini düşünen bir kadın olarak onları bu kavgalı ortamdan kurtararak asıl psikolojileri için en iyisini yapmışsınız.Bunun için bile gurur duyun kendinizle.Dikensiz gül bahçesi yok.Belki babaları ile aynı evde büyümeyecekler fakat büyüdüklerindede mutsuz bitmiş hakarete katlanan sinir hastası bir anneleri olmayacak.Artiniz her zaman daha çok .Zaten evdede süper baba değildir o.Cocuklar anne baba diye kim olsa seviyor.Buyuyunce anlıyorlar kim gerçek baba kim gerçekten anne

Dışarda bulusmalarina izin verseniz ? Guvendiginiz birinin refakatinde

Dışarda bulusmalarina izin verseniz ? Guvendiginiz birinin refakatinde
Uzak şehirlerdeyiz, yeğenime attığı iftiradan dolayı çekiniyor buraya gelmeye..benim pes edip geri dönmemi bekliyor, buraya gelip çocukları görme talebinde de bulunmuyor..onun tek derdi benim pes edip geri dönmemi sağlamak, açıkçası bu sebeple de çocukları görmüyor olabilir..çünkü geçen seneki boşanma girişimiminden çocuklar babalarına dayanamıyor, hasta oldular diye dönmüştüm..bunu kullanmak istiyor kendince

O zaman çocuklarınıza uygun bir dille durumu anlatın. Sizin kararınız kesinse taviz vermeyin.

Her şey geçecek üzülmeyin. 13 yaşında ki kızım iyi ki boşanmışsınız diyor. 7 yaşında ki de babacı iken şimdi benim tarafımda.( böyle olsun istemezdim keşke denge de kalabilselerdi) Küçük çocuklar ihtiyaçtan dolayı biraz anneyi zorluyor olsa da ilerde siz de, onlarda iyi ki diyeceksiniz. Her şey çok taze kendinize ve çocuklara zaman tanıyın lütfen.

Çocuklarınız için uzman desteği alsanız iyi olacak gibi.

Çocuklarınız için uzman desteği alsanız iyi olacak gibi.
Alıyorum..her ne kadar alınsa da özlem bu..ve çok uzun zaman dilimi..kendim de psikolojik danışmanım, alınabilecek bütün önlemleri, iyileştirmeleri aldım/yaptım ama çok insani durumlar..dışarda gören herkes “ne kadar mutlu, neşeli çocuklar” diye imreniyorlar..genel modları çok iyi ama arada herkeste olabileceği gibi depreşiyorlar
babalarının hırs yapıp çocukları dolaylı olarak cezalandırması çok acı bir arkadaşım herkes payına düşeni yaşayacak çok ağır da gelse demişti..hepimiz adına durum bundan ibaret sanırım

Benim büyük kızım da “anne sanki öldük de geri dirildik gibi ne kadar huzurluyuz artık” demişti ayrılık sonrası ikinci ay..hep derler “gözü yere bakan iki çift gözden ise çocuğa bakan göz daha evladır” diye arka planda olayın özü bu evet, çocuk annesinin gözünün ışığından besleniyor, o yoksa duygusal besin kaynağı da yok demek..dün akşam öyle görünce çok üzüldüm ben de dayanamadım, keşke insanca çözseydi ama herkes bildiği üslupla yaklaşıyor işte çözüm konusunda da..herşey olacağına varıyor, olan bizim iyi niyetimize, maddi manevi kayıplarımıza oluyor

Çok teşekkür ederim

Benimde annem babam ayrı bende babasına çok düşkün bi çocuktum ama emin olun büyüyünce çok doğru karar vermişler diyorum çünkü her gün kavga gürültü psikolojim çok bozulmuştu her gece gizli gizli ağlardım ama alıştım suan çok iyi yapmışlar ve sizde güçlü durun çocuklara sürekli anne babayı kötülemeyin baba da yapmasın sizde yapmayın doldurmayın ama eşiniz çok anlayışsız galiba annem bizi çok doldururdu ve bana çok büyük zararı oldu bunun ama siz mutlu göründükçe onlarla iyi vakit geçirdikçe emin olun alısacaklar

aa meslekdaşız.
Tamam o zaman açıklama kısmında sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Özlem konusunda da ben şöyle düşünüyorum, hayatta hep iyi duygular iyi durumlar yok. Bazen canımız çok yansa da o kötüleri de yaşamamız gerekiyor. Elinizden geldiğince yanınnda olduğunuzu belirtin, sürecin nasıl işleyeceğini bilmediğinizi, özlemin çok normal olduğunu, ama bazen elden bir şey gelemeyeceğini, istediği her zaman sizinle konuşup dertleşebileceğini belirtin. Başka da yapacak birşey yok maalesef, keşke ayrılıklarda anne-baba rolü unutulmadan devam edilebilse.

Yaşamadım yaşamayan bilemez diye düşünüyorum. bence çocuklar için sürdürülen mutsuz evlilikten yeğdir boşanmak. Mutsuz, birbirine düşman anne babayla bir arada yaşamak istemezdim çocuk olsaydım ikisini de mutlu olacaklarsa ayrı ayrı görmek isterdim.tabii onlar böyle yetişkin gibi derin düşünemez duygusal düşünüp sizi yan yana görmek ister. Eminim alışırlar yeni düzene.

Ben idareci olarak görev yapıyorum şu an
Açıklama kısmında iş yoğunluğum ve kendi bunalmışlığımdan bazen es geçebildiğim durumlar oluyor:/ “babalarının onları çok sevdiğini, aramızda anlaşamadığımız için mahkeme kararını beklediğimizi” söylüyorum..istedikleri her an görüntülü olarak aratıyorum..hayatta hep iyi duygular yok evet, onlar da bu süreçte güçlenerek devam edecekler umarım yollarına çok teşekkür ederim

Evet, ben de bu kararı alırken kendi adıma da bu kadar zorlanacağımı düşünmezdim:/
Bazen diyorum “boşluğa düştüm, diplerdeyim” çok doğal, geçecek..diye ama içindeyken yine de çok zorluyor..çocuklar için de haklısınız, uzun vadede onlar adına en sağlıklısı ayrılmak ama tüm yükü ben yüklenince bana çok ağır geldi herşey..herhangi bir destek mekanizmamın olmayışı bi mola verememek ekstra zorluyor ama yapacak bişey yok onlar için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…