Kv adayı sorunsalı

womennn

19.12.2019
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
1.638
1.491
333
iyi geceler kızlar. Sözleneli 2 hafta oldu. Sözlümün annesi ne beni ne annemi hiç aramadı. Ben ilk sözlenenim ailede ailem de ben de acemiyiz acıkcası. Burada okuyorum vs öyle görüyorum sizce bu normal mi? Çok takılmam bu tarz şeylere hatta hiç aramasa daha memnun olurum ama belki annem bekliyordur bir şey demiyor ama. Sadece bi babam bu ay bi yemeğe çağıralım dedi dedi sevgilim o kadar. Teşekkürler şimdiden.

Daha 2 hafta olmus ama bence normal hem simdiden cok icli disli olmak da iyi degil boylesi daha iyi biraz zaman gecsin

Normal. Bosver ya daha şimdiden surekli arasa ya da aranmak isteseydi. Bunu 2 günde bir gitsende sürekli gelmiyorsun demeleri takip eder muhtemelen. En iyisi uzak dursun :)

Mesafe iyidir.. beklenti içinde olmayın canınızı sıkmayın..

Sizde arada derede bi arayın alıştırmayın ilgiye.. ne kadar mesafe o kadar huzur.. geçim.. iyilik.. ve sağlıklı ruh hali...

azicik asim agrimayan basim demisler nasil baslarsa oyle gider aksi takdirde ilerde pisman olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…