Kv akraba derdi

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Merhaba, Eski konumda anlatmıştım esimin teyzesinin sırf durum paylaşmadığım için onu sildiğimi sanıp benim sevmediğim biriyle görüştüğü için sildiğimi sanıp bana sen nasıl insansın, sen hep kaybedeceksin dediğini, eşim aradı 2 kez açmadı teyzesi, sonra açtığında bir güzel fırçalamış, yanlış anlamışım demiş, ama bana kusura bakma bile denmedi, eşim görüşme onla dedi, sabah kv ile tartışma yaşadım, o kim oluyor ki bana sen nasıl bir insansın diyor dedim, o dediğin benim kardeşim dedi, bende gelininim dedim ama umrunda değil dedim, onlar seni seviyor sen soğuk davranıyorsun diyor onlar dediği 8 kardeş, hangi birini memnun etmemi bekliyor, hayatımızı onlar üzerine kurmamı bekliyor, başka kimseyle görüşülmesin istiyor, böyle yapıldıkça bende soğudum, bende ben böyleyim laçka olamıyorum dedim, kısa özet geçtim, bana onlar yüzünden tavır yapan konuşmak istemeyen kardeşine tek laf etmeyen kv’ye nasıl davranmalıyım, eşim beni destekliyor fakat oda çok bunaldı.

Son düzenleme:
Fırsat bu fırsat konuşmazdım. Kardeşleri onun soyadını değil sen soyadını taşıyorsun. Soyunu ilerletecek kişi de sensin. Yani ailesi sensin artık onlar dış kapı mandalı. Bunu seçemiyorsa kv kestirip atın

Hmm. İnat edin konuşun. Kvalidenin evinden çıkmayın. Teyzeyle daha çok dalaşın. Kocanızla aranızı açın. Ne diyeyim şimdi.

Kardeşi ile konuşmadığınız için sizinle konuşmayan kvalideyi neden kafanıza bu kadar çok taktınız eşiniz de sizi destekliyorken.

Eşin sana destekmiş ikisiylede konuşma ama o kim oluyorki lafı kv ye olmamış sonuçta o kardeşi sen elin kızısın onu savunur tabiki. Teyzenin yüzüne söylemeniz gerekirdi sen kim oluyorsun bana bu lafı diyorsun diye

Fırsat bu fırsat konuşmazdım. Kardeşleri onun soyadını değil sen soyadını taşıyorsun. Soyunu ilerletecek kişi de sensin. Yani ailesi sensin artık onlar dış kapı mandalı. Bunu seçemiyorsa kv kestirip atın
Bunu seçemiyor beni el olarak görüyor her zaman kv dmeekki, her zaman onlar hakkında konuşturmaz bile ama kendisi benim hakkımda onlara konuşur, kv ilede mesafe koymalımyım

Eşin sana destekmiş ikisiylede konuşma ama o kim oluyorki lafı kv ye olmamış sonuçta o kardeşi sen elin kızısın onu savunur tabiki. Teyzenin yüzüne söylemeniz gerekirdi sen kim oluyorsun bana bu lafı diyorsun diye
Kardeşinin söyledikleri çok mu hoş peki, Normal bir konuşma olsa hak verirdim dediğinize, ona hiç laf etmeyip beni desteklememesi nasıl duygular taşıdığını gösteriyor

Bunu seçemiyor beni el olarak görüyor her zaman kv dmeekki, her zaman onlar hakkında konuşturmaz bile ama kendisi benim hakkımda onlara konuşur, kv ilede mesafe koymalımyım
Tabiki mesafe koyun önceki konunuzu da okumuştum teyze hadsizin teki. Zaten kvniz doldurmuştur böyle patladıysa durduk yere de değildir. eşiniz bilmem ona sor dedi diye oda fırsat bilmiş eşinizde kabağı patlatmış. ama onun aklına bu fikri veren bence kv.

Tabiki mesafe koyun önceki konunuzu da okumuştum teyze hadsizin teki. Zaten kvniz doldurmuştur böyle patladıysa durduk yere de değildir. eşiniz bilmem ona sor dedi diye oda fırsat bilmiş eşinizde kabağı patlatmış. ama onun aklına bu fikri veren bence kv.
Mesela benim o kişiyi sevmediğimi kv biliyordu, teyzesi nerden bilecek? Kesinlikle kv söyledi ondan silmiştir onu sevmiyor sende o kişiyle görüşüyorsun diye, ve çıkıpta onun ettiği laflara tek kelime edilmedi, eşimin üzülmesini istemiyorum nasıl onu üzmeden kv ile mesafe koyabilirim

Mesela benim o kişiyi sevmediğimi kv biliyordu, teyzesi nerden bilecek? Kesinlikle kv söyledi ondan silmiştir onu sevmiyor sende o kişiyle görüşüyorsun diye, ve çıkıpta onun ettiği laflara tek kelime edilmedi, eşimin üzülmesini istemiyorum nasıl onu üzmeden kv ile mesafe koyabilirim
Eşine hissetirmeden kv aramayın arayınca açmayın sonradan dönün. İşim var diyerek geçiştirip kısa kesin. Ziyarete eşin olmadan gitme. Gittiğinde de donuk davran. Kv kendi söyler oğluna ne oldu buna diye sizde o zaman konuşursunuz eşinizle. Yada konu sıcakken söyleyin annen böyle söyledi benim kalbimi kırdı ve teyzenin böyle dolmasının sebebi annen olduğunu düşünüyorum o yüzden artık eskisi kadar samimi olamayacağım dersin kapatırsın hiç görüşmeyeceğim dersen kriz olur. Mesafeli olacağım dersen daha ılımlı olabilir

Eşine hissetirmeden kv aramayın arayınca açmayın sonradan dönün. İşim var diyerek geçiştirip kısa kesin. Ziyarete eşin olmadan gitme. Gittiğinde de donuk davran. Kv kendi söyler oğluna ne oldu buna diye sizde o zaman konuşursunuz eşinizle. Yada konu sıcakken söyleyin annen böyle söyledi benim kalbimi kırdı ve teyzenin böyle dolmasının sebebi annen olduğunu düşünüyorum o yüzden artık eskisi kadar samimi olamayacağım dersin kapatırsın hiç görüşmeyeceğim dersen kriz olur. Mesafeli olacağım dersen daha ılımlı olabilir
Zaten çok aramıyorum, beni çok soğuttular, ama yüzyüze bakmak dahi istemiyorum, esimin annesi senin kaynanan onlarda dedi, düşünün artık, bizim kültürümüzde teyze teyzedir hala haladır, bu denli onlar da geline kaynana yerine konmaz, hayatı onlar üstüne kurulsun her dakka konuşulup görüşülsün istenmez, beni el kızı görüp akrabalarına tapıyor, onlar bana herşeyide dese tek kelime etmez, ve yapım gereği bana emir verir gibi konuşulmasını şunu sev saygı duy denmesine biat etmem, yani çok soğudum görüşmek istemiyorum, kv bin iyi niyetli olmadığına artık eminim diyebilirim, sadece eşimi üzmek istemiyorum onun etkilenmesini istemiyorum onu üzmeden onlada mesafe koyacağım

soyunu ilerletmek falan? Üstelik kaynanasının değil kayınpederinin soyadını taşıyor :) bana böyle muhabbetleri özellikle kadınların yapması çok acayip geliyor.

Mesafeli olun. Esinizle iliskinizin gerektirdigi kadar saygi gosterin. Biraz yuzgoz oluyorsunuz gibi geldi. O ne demis, beriki kimi tutmus... birakin tartismayin artik.

Aynısından bendede var, üstelik iftira atan eş teyzesini savunan kayınvalide,gerçeği bildiği halde. Bende dedim kiii kardeşini silme tabi benim için ama birazda olsa savun hayır öyle değil demeyi bil. Ama yapmadığı için arama olabildiğince mesafe koydum ayda 1 konuşuruz oda eşim konuşurken ben denk gelirsem. Teyze desen işim olmaz. Sizde böyle yapın eşiniz destekken

Teyzeyle bir sorunun varsa teyzeyle konus. Kayinvalideye ne bu konudan. Kadini konuya sen cekmissin. Kimle derdin varsa onunla konusacaksin

Merhaba, Eski konumda anlatmıştım esimin teyzesinin sırf durum paylaşmadığım için onu sildiğimi sanıp benim sevmediğim biriyle görüştüğü için sildiğimi sanıp bana sen nasıl insansın, sen hep kaybedeceksin dediğini, bir ton olay eşim görüşme onla dedi, sabah kv ile tartışma yaşadım, o kim oluyor ki bana sen nasıl bir insansın diyor dedim, o dediğin benim kardeşim dedi, bende gelininim dedim ama umrunda değil dedim, onlar seni seviyor sen soğuk davranıyorsun diyor onlar dediği 8 kardeş, bende ben böyleyim laçka olamıyorum dedim, kısa özet geçtim, bana onlar yüzünden tavır yapan konuşmak istemeyen kv’ye nasıl davranmalıyım, eşim beni destekliyor.
İnsanlar ne kadar işsiz yaaa. Kim durum paylaştı kim paylaşmadı ona mı bakıyorlar tek tek. Can sıkıntısından size sarmış. Bence fırsata çevir ve görüşme

Kardeşinin söyledikleri çok mu hoş peki, Normal bir konuşma olsa hak verirdim dediğinize, ona hiç laf etmeyip beni desteklememesi nasıl duygular taşıdığını gösteriyor
Bende bunu söylemeye çalışıyorum hoş değil ama kv tabiki kardeşini savunur gelinleri el kızı gördükleri için o yuzden kv ye söylemeniz olmamış dedim kimden yana olacağı belli çünkü kv nin.

Ne dediğiniz değil nasıl söylediğiniz olay. Biraz kaba şekilde söylemişsiniz, anne senin kardeşin biliyorum ama benim kalbimi kırdı üzdü beni diyebilirdiniz yangına körükle gitmişsiniz, haklı iken üstelik.
Yarın öbür gün çocuğunuzun Doğum günü olur birşeyi olur bir araya gelmek zorunda kalırsınız, ayrıca kvden ya kardeşini seç ya beni gibi birşey mi istiyorsunuz anlamadım. Çünkü bu pek mantıklı bir istek değil, benim kalbimi kırdı ben saygılı davrandım, o yüzden görüşmek istemiyorum derdiniz sorun kapanırdı şimdi tüm sülaleyle kavga ediyor gibisiniz, bu da yıpranmanıza neden olur.

Back
X