Kv arkamdan konuşmasını duymam ..

Yildizlisorunlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
218
232
18
32
Merhaba hanımlar..Kv normalde bana karşı çok iyi tatlım canım bitanemli konuşur..Gecen gün telefonda konuştuk teli kapattığını sandı Ve konuşmaya devam etti görümcemle benim hakkında kötü seyler söyledi ve ben daha fazla dinlemeyip kapattım ..Eşim gelince anlattım Ve annene artık hiç güvenmiyorum çok soğudum dedim eşim annesine söylemiş bnm dediklerimi... bana bugün pijama almış kv eve geldi aşırı sevgi gösterisinde bulundu ..bu şeyi uzatmak istemiyorum ama bir anda çok soğudum kv aramı nasıl tutmalıyım bilmiyorum

Merhaba hanımlar..Kv normalde bana karşı çok iyi tatlım canım bitanemli konuşur..Gecen gün telefonda konuştuk teli kapattığını sandı Ve konuşmaya devam etti görümcemle benim hakkında kötü seyler söyledi ve ben daha fazla dinlemeyip kapattım ..Eşim gelince anlattım Ve annene artık hiç güvenmiyorum çok soğudum dedim eşim annesine söylemiş bnm dediklerimi... bana bugün pijama almış kv eve geldi aşırı sevgi gösterisinde bulundu ..bu şeyi uzatmak istemiyorum ama bir anda çok soğudum kv aramı nasıl tutmalıyım bilmiyorum
Çok içli dışlı olma böyle iki yüzlü insanlarla.

Soguyor insan, eskisi gibi olmuyor. Kendimden biliyorum, kv bizde kaliyordu o gun, beni evden cikti sandi, aslinda kizimin yatagina yatmistim. X esimde kalkti mutfakta bunlar beni bir guzel cekistirdiler.

Iceri girdim, uzerimde hirka vardi cikardim yere firlattim, yazik dedim.. sonrasi tantana o kadar sogumustumki o olaydan sonra.
Normalde cok iyiydik.

Ben olsam açıkça konuşurum. Biz türklerin derdi hep ima etme, içine atma, laf sokma, biriktirme falan. Sonra 30 yıl geçer, aynı meseleler hala konuşulur.

"anne dün telefonu kapattım sandın ama ben arkamdan söylediklerini duydum. Çok kırgınım. Bu kırgınlığım nasıl geçer bilmiyorum. Senin ileride yapacakların belirleyecek ilişkimizi. Ben dürüstlükten yanayım. Senle ilgili ne düşünürsem söyleyeceğimden emin olabilirsin. Arkandan konuşmayacağımdan emin olabilirsin. Ama ben sende aynı duruşu ve erdemi göremiyorum. Sana nasıl güvenirim bilmiyorum" de ve arkana yaslan. Çırpınsın dursun, senin güvenini kazanmak için.

Sakın durduk yere olayın üstünü kapatma. Yoksa bir daha yapar.

Yapacak bir şey yok. Mesafeni koruyacaksın. Eskisi kadar yakın davranmayacaksın.

Ben de duymuştum eşime arkamdan söylediklerini. Kıyametleri kopardım bir daha gorusmeme kararı aldım eşim de beni destekledi. Sonra kv aylar sonra yalvar yakar özür diledi ama unutulmuyor. Bir daha asla o cesareti bulamaz ben de yüz vermiyorum zaten o kadar. Mesafe iyidir

Ben içimde saklayamaz gider sorardım.

" Benim hakkında bu düşüncelere sahip olduğunuzu bu şekilde öğrenmek istemezdim. Aramıza bir mesafe koyulması gerektiğini anladım.Bu hem sizin isinizede gelir.En azından bana zorla sevgi göstermek zorunda kalmazsiniz. "

Derdim..

Kesinlikle bu eşi araya sokmakla olacak iş değil

Ben olsam açıkça konuşurum. Biz türklerin derdi hep ima etme, içine atma, laf sokma, biriktirme falan. Sonra 30 yıl geçer, aynı meseleler hala konuşulur.

"anne dün telefonu kapattım sandın ama ben arkamdan söylediklerini duydum. Çok kırgınım. Bu kırgınlığım nasıl geçer bilmiyorum. Senin ileride yapacakların belirleyecek ilişkimizi. Ben dürüstlükten yanayım. Senle ilgili ne düşünürsem söyleyeceğimden emin olabilirsin. Arkandan konuşmayacağımdan emin olabilirsin. Ama ben sende aynı duruşu ve erdemi göremiyorum. Sana nasıl güvenirim bilmiyorum" de ve arkana yaslan. Çırpınsın dursun, senin güvenini kazanmak için.

Sakın durduk yere olayın üstünü kapatma. Yoksa bir daha yapar.
Teşekkürler bunu beğendim bu konuşmayı yapayım

Sanirim ben konusmanin icerigine göre aldirmazdim.
Ha yuzume karsi fazla canimli cicimliyse yani ucurum farki varsa oyle insandan uzaklasirim manevi olarak.

Back
X