Kv arkamdan konuşmasını duymam ..

Merhaba hanımlar..Kv normalde bana karşı çok iyi tatlım canım bitanemli konuşur..Gecen gün telefonda konuştuk teli kapattığını sandı Ve konuşmaya devam etti görümcemle benim hakkında kötü seyler söyledi ve ben daha fazla dinlemeyip kapattım ..Eşim gelince anlattım Ve annene artık hiç güvenmiyorum çok soğudum dedim eşim annesine söylemiş bnm dediklerimi... bana bugün pijama almış kv eve geldi aşırı sevgi gösterisinde bulundu ..bu şeyi uzatmak istemiyorum ama bir anda çok soğudum kv aramı nasıl tutmalıyım bilmiyorum
Aynısını benim pek muhterem kayınvalide yapmıştı. Üstelik benimki bize tatile gelmişti. Benim de o an evde olduğumu bilmiyordu, bir güzel dedikodumu yapmıştı karşıdaki ile. Beni karşısında gördüğü anki şaşkınlığı paha biçilemezdi :)

Ben direk eşime söyledim. Hiç muhattap olmadım kendisi ile. Eşim verdi ağzının payını ve ben onlar konuşurlarken yanlarında bile durmadım. Çıktı gitti zaten evine, mecbur.

O olaydan 1 sene kadar sonra bir kere daha geldi evime. O son gelişi oldu. Oğlu gene verdi ağzının payını (gene saçma sapan laf sokmaları vardı).

1 senedir sesini duymadım. Normalde kinci değil tam tersi salak derecesinde iyi niyetliyimdir. Eminim ki bayramda aramamı beklemiştir. Aramadım, eşim de "ara" demedi zaten.

Bu arada merak edenlere not: Eşim de annesi ile görüşmüyor. Annesi arar ise kesik kesik konuşuyor, o kadar.

Huylu huyundan vazgeçmez. En güzeli "az insan çok huzur"

Merhaba hanımlar..Kv normalde bana karşı çok iyi tatlım canım bitanemli konuşur..Gecen gün telefonda konuştuk teli kapattığını sandı Ve konuşmaya devam etti görümcemle benim hakkında kötü seyler söyledi ve ben daha fazla dinlemeyip kapattım ..Eşim gelince anlattım Ve annene artık hiç güvenmiyorum çok soğudum dedim eşim annesine söylemiş bnm dediklerimi... bana bugün pijama almış kv eve geldi aşırı sevgi gösterisinde bulundu ..bu şeyi uzatmak istemiyorum ama bir anda çok soğudum kv aramı nasıl tutmalıyım bilmiyorum
Canim benim sakın alma pijama takımını aldıysanda giyme evden uzak ta tut iki yüzlü insanlara pek güven olmaz açıkçası

özrünü kabul et nede olsa nasıl birı olduğunu öğrendin eski si kadar samimi felan da olma tavrını koy

Emin ol surda %99 umuzun arkasından konusuluyordur da duymamısızdır hic :)
Gardını al ona göre yüzüne gül ama güvenme

Amannn kim kimi çekiştirmiyor ki..

Size karşı iyiyse sizde ona güleryüzlü olun..içinizden saydırırsınız o ayrı :KK48:

ne dediğini bilsek daha iyidi ama .
hepimiz kv ile alakalı konuşuyoruz değil mi ,
bunu yapmayan var mı gerçekten?
yüzüne söylemediğimiz memnuniyetsizlikleri bi arkadaşımızla paylaşıyoruz en kötü ihtimalle gelip buraya yazıyoruz.
Sen de yapıyorsan bunu çok da üstüne düşme. ( ne dediğine bağlı da değişir bu durum)
eğer sen bunu hiç yapmıyorsan,
Kv çok güzel günahını almış senin iyi niyetini suistimal etmiş senin gibi sadık bir gelinin güvenini kaybederek kendisine yazık etmiştir.

Bende yeni evliyken kayinvalidem whatsappindan gorumcemle konusmasini acti yanimda. Torununun fotoğraflarını gosteriyordu o sirada konuşmada adımın gectigini gordum ve sonra dayanamayip baktım. Ben ve ailem hakkinda o kadar igrenc seyler yazmislardi ki beddualardan tutun kufure kadar. Görümcem s..fsiz demis benim icin mesela.
O aksam eve gidince soyledim esime ancak eşimin uyudur boyle durumlarda asla konuya dahil olmaz banada "cahilliklerine ver umursama" dedi.
Ancak gunlerce unutamadim bu onlara karsi tavrima da yansıdı tabi. Bir gun kayinvalidem kendini iyice doldurmuş evime geldi pat diye. Sen 2 aydir bize niye tavirlisin diyip beni suclamaya basladi. Orda bir patladım yuzune her seyi soyledim. Ozur diledi üstünden 4 yil gecti ama hala unutamıyorum ve affedemiyorum.
Sizde tavriniza yansiyacaksa içinize atmayin konusun gitsin.

Kiminki arkadan konuşmuyordur ki... Duymayınca sorun yoksa duyunca da kendini üzmeye değmez. Tabii ağır konuşmadıysa

Back
X